- 4 Mart 2020
- 798
- 1.068
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.441
Normale dönmesine Çok sevindim canım Banada 3 hafta sonra şeker testi için gel dedi inşallah o zamana kadar bende düzene koyarım zor olucak ama herşey bebeklerimiz içinCanım hiç merak etme aynı şeyi yaşadım.asdaf benden bahsediyor 10 gün içinde düzene soktum ben çok şükür. Yapman gerekenler karpuzu kes. Hiç yeme. Beyaz ekmek yeme. Kepek yada tam buğday ekmeği ye. Hamur işleri yeme. Asitli içecekler içme. Canım ben bu şekilde dikkat ettim ve 2 gün önce detaylı ultrasonda suyu normal çıktı çok şükür. İnşallah Seninde kısa zamanda normale döner.
Maşallah prenseseBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Oyyyy süt kuzusu massallahBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Kanka buda senin sütünün son damlasına kadar emeceğe benziyorBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Ayyy allahın neler goruyoruz ıcımız senlendı ayolTeyzelerimizzz biz çıktık çok şükür her şey yolunda nasıl rahatladım anlatamam
Canım dikkat edersen inan düzene girecek. Bence en büyük etken karpuz onu bırakınca zaten düzelecek.Normale dönmesine Çok sevindim canım Banada 3 hafta sonra şeker testi için gel dedi inşallah o zamana kadar bende düzene koyarım zor olucak ama herşey bebeklerimiz için
Canım ikincisi daha iyi sanki
inşallah canımCanım dikkat edersen inan düzene girecek. Bence en büyük etken karpuz onu bırakınca zaten düzelecek.
Sırt bölgesini de desteklediği için değil mi canımCanım ikincisi daha iyi sanki
Aynen ileriki haftalarda sırt ağrıları artırıyor onun için bu daha iyiSırt bölgesini de desteklediği için değil mi canım
Canım alıp memnun kalırsan burayada yazar mısın, bende bir yastık istiyorum yatarkenSırt bölgesini de desteklediği için değil mi canım
Memelerim bacaklarıma inecek artık emzirmekten ama feda olsun kız çok güzel bişeyKanka buda senin sütünün son damlasına kadar emeceğe benziyor
Cok iyi canim sevindim darisi benim basima doktorum insallah güzel şeyler söyler de bende rahatlarimÇok şükür kuzum 2 cm uzun bile çıktı çok sevindim. Aynı duruyor şekli de. Yapısaldır dedi doktor. Yine de 28. Haftaya kadar Progestan kullanalım dedi. Sonra baktık aynı duruyor bırakırız dedi. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun
Oyyyy yerimmmm ben seniii bu ne güzellik masallah guzelim benimmmBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Alcam canım hangisini alayım karar veremedim yazarım sana memnun kalırsamCanım alıp memnun kalırsan burayada yazar mısın, bende bir yastık istiyorum yatarken
Tamam canım o şekilde araştırayım teşekkür ederimAynen ileriki haftalarda sırt ağrıları artırıyor onun için bu daha iyi
İnşallah uzamıştır kuzum. Kızlarda gördüğüm kadarıyla uzayabiliyormuş. Üçünüz de güzel gidiyorsunuz çok şükür. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden. Kaçta gideceksin ona göre heyecan yapalımCok iyi canim sevindim darisi benim basima doktorum insallah güzel şeyler söyler de bende rahatlarim
Yarin gidicem canim kontrole. İnsallah saglikli haberler alirim bende yavrumdan da rahatlarim. Ameliyat da ise yaramıştır insallah
Acilma vs yoksa da cok takma kafana rahat ol canım
Oyyyy yerimmmm ben seniii bu ne güzellik masallah guzelim benimmm
Aynen tdap dedikleri içinde boğmaca da olanı yaptırdım, tek doz olacak benimki, 2023 te doğumum olduğu için iki doz tetanoz yaptırmıştım o zaman.Canım kaç doz yaptıracaksın ? Boğmaca yaptırdın demi
Gözünüz aydın canım, çok sevindim, darısı bekleyenlerin başınaKızlar haberlerim güzel. Bebeğim 463 gram olmuş. Anüs kaslarına bakicam demişti bu hafta bakılması gerekiyormuş. O da güzel gelişmiş. Kalp beyin tekrar baktı. Yine özet bir detaylı gibi oldu tekrar. Çok şükürler olsun. Ve serviks uzunluğu da 30 ölçtü zaten 1-2 mm uzama kısalma olması normal degişmemiş dedi. Yine ıkınmamı falan söyledi. Şekil değişimi kısalma yok. Asıl ondan korkuyordum. Artık çok rahatladım. Bebeğim çok güzeldi parmakları sürekli ağzında emip duruyor. Ama @demet1374 aynı sorun var. Plasenta önde olduğu için 3 boyutlu fotoğraf yakalayamiyoruz yine. İki boyutlu paylaşıcam doktorum atınca birazdan
Canım ben H&M'den aldimkızlarrr astronot tulum aldınız mı alacak mısınız? Önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?