Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Normale dönmesine Çok sevindim canım Banada 3 hafta sonra şeker testi için gel dedi inşallah o zamana kadar bende düzene koyarım zor olucak ama herşey bebeklerimiz için

Normale dönmesine Çok sevindim canım Banada 3 hafta sonra şeker testi için gel dedi inşallah o zamana kadar bende düzene koyarım zor olucak ama herşey bebeklerimiz için
Canım dikkat edersen inan düzene girecek. Bence en büyük etken karpuz onu bırakınca zaten düzelecek.

Cok iyi canim sevindim darisi benim basima doktorum insallah güzel şeyler söyler de bende rahatlarim
Yarin gidicem canim kontrole. İnsallah saglikli haberler alirim bende yavrumdan da rahatlarim. Ameliyat da ise yaramıştır insallah
Acilma vs yoksa da cok takma kafana rahat ol canım
Bütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzum Sütüm akacak aşktan
Oyyyy yerimmmm ben seniii bu ne güzellik masallah guzelim benimmm

Azraemre canımm cok sevindim hicbir sorunun yok bebis iyi ne güzel hadi gözün aydınn. Yazmis arkadaslar zaten de biraz diyet yapar gibi beslen canim beyaz ekmekten meyveden uzak dur. Süt yogurt vs ye bolca

İnşallah uzamıştır kuzum. Kızlarda gördüğüm kadarıyla uzayabiliyormuş. Üçünüz de güzel gidiyorsunuz çok şükür. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden. Kaçta gideceksin ona göre heyecan yapalım

Gözünüz aydın canım, çok sevindim, darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…