Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım zaten rahim agzi kısalığı bu riski beraberinde getiriyor. Yapman gereken sadece dinlenmek. Kendini yormaman gerekiyor sen hamilesin. Spor da olsa basit nefes egzersizleri veya esneme hareketleri dışında yapmaman lazim aslinda. Riskli olmasanda koruman gerekir.
En azindan farkedildi böyle düşün. Simdi bolca yat kalkma. Bende de ayni durum yasanmisti rahim agzina dikiş atıldı o haftadan beri yatiyorum. Buna dikkat etmen gerekiyor bol dinlen.. magnezyum da kasılmalar icin vermistir. Açılma daha fazla olmasin diye. Progestan da baslayabilirlerdi aslinda.

Öyle canım Allaha emanet yavrularımız
Doktorun onu tavsiye ettiyse onu olman dogru olmustur o zaman.
Hemsirelerde biliyorlar bunu ve hatta biz istemedikce onlarin eli dümdüz tetanoza gidiyor. Ben tdap deyince ayri bir yerden getirdi onu.
Evet canım normalde ücretli özel bir aşıydı.

Canım ben tansiyon takibi yapmıyorum. Zaten oldum olası hep düşüktür tansiyonum. Ama bu aralar özellikle soluma uzandığımda kalbimin çık hızlı attığını hissediyorum. Akıllı saatle ölçüyorum ve 120 falan çıkıyor. Eşim de sen ona çok güvenme tansiyon aletiyle ölçelim falan deyince öyle zamanlarda ölçüyorum tansiyonumu. 9/6 10/7 falan çıkıyor. Ama nabız yüksek yani. İki bebek olduğu için kalp kan pompalamak içşn baya çalışıyor anlaşılan. Gittiğimde soracağım bu u doktora.
Ben de ölçerek kontrollü bir şekilde birşeyler ekliyorum canım. Bunu doktora da söyledim yani. Zaten diyetisyen de haftada bir sütlü tatlı falan yiyebilirsin demişti.
Pankek/krep çok mantıklı ya sağol canım. Tam buğday unum yok ama yulaf unu kullanırım o da olur heralde

Dikiş diye bahsettiğiniz bu muydu çok rahat davranıyordum ama 2 gündür yorulduğumu hissettim zaten. Durmam için bir işaretmiş bu demek ki.
İlacı belki Hastane verir. Belki de vermezlerl. Almanyadayim. Süreç nasıl olcak bilmiyorum. Bekliyorum Halen

Aşkım dr evdeysen çokta gerek yok, toplu yerlere çıkanlara öneriyoruz dedi, bende şart değilse yaptırmıcam dedim sen bilirsin dedi
Eve ziyarete gelenler olacak, sen cocikinle disari cikacaksin tüm bunlari da hesaba katiyorsun dimi
Benim annem bugun oldu mesela aşısını.
Kvye de söyledim o da aşıdan korkuyor ben hasta olursam iyilesene kadar gelmem size dedi o zmn ok dedim ben de olcam. Esime de belki yaptiririz.
Yine de sen bilirsin aşko

Kuzu aynı şeyleri yaşıyorum tansiyon 8-5 ve 9-6 nabız 120lere yaklaşıyor. Ve sebebi demir dediler bir baktir sen de doktorun uygun görürse

Aşkım biz eve kimseyi almayacaz, ki daha 2 sene içinde bir Allahın kulunu almadık çocuksuz, çocuklu hiç almam, eşim hoşlanmaz akraba işlerinden o yüzden rahatım

Kuzu benim de hastalık girince araya 2hafta sonra ol dedi zaten. Bana da yazdı iğneyi ama zaten bizim doktor nereden yazıyorsa eczane benim ilaçları hiç karşılamıyor Demiri bile. Her seferinde hatırlatayım diyorum unutuyorum

Son düzenleme:
Kuzu eczaneden alıp sağlık ocağında mi yaptırdı annen

Evet buydu aslında cok rahat hamilelikler olsa da rahim ağzı bir anda degisebilen birsey.. o yüzden her zaman tedbirli olmak lazım. Bide artik bebisler büyüyor ağırlaşıyor uzuyor boylari su miktari artiyor derken rahim agzina baskı artıyor. Biraz daha dikkat edilmesi gereken haftalardayiz
Bize de haber verirsin. Ellerinden geleni yaparlar. Sen artik ayakta kalma uzan hep.

Canım maşallah
Magazincilere yakalanan ünlüler gibi
En heyecanlı zamanlarımız bence

Aşkım biz eve kimseyi almayacaz, ki daha 2 sene içinde bir Allahın kulunu almadık çocuksuz, çocuklu hiç almam, eşim hoşlanmaz akraba işlerinden o yüzden rahatım
Yemin ederim ben pamlok sen ben kardeş olmalıymışız kayınvalidemler bile 2 buçuk senede 4 kere falan geldiler ki aramız 3-5 dk

2 ayri giris var, biri ucretli biri sgklı karistiriyor digerinden yaziyor o zmn ödemiyor aslinda eczaci istese hastaneyi arayip ogreniyor bunu ama cogu eczaci da bunu yapmiyor.
Bizde cogunlukla ucretli aliyoruz dedigin gibi
Nolcak bizim hastaneye gidenlere o paralar etki etmiyor adamda alışıyor eli demek ki
Ismi ne sana yazdigi grip aşısının?

Acaba hastanede de öyle vururlar mı ya ben gıcıklandım bu hemşireye vurdurtmam
Canım vurabilirler belki. Acilden vururlar zaten anca sanki. Uygun fiyatli bir özel klinik varsa cevrende sor istersen bi enjeksiyon icin ne akdar aldıklarını ve gidip orada vurdur.

Yemin ederim ben pamlok sen ben kardeş olmalıymışız kayınvalidemler bile 2 buçuk senede 4 kere falan geldiler ki aramız 3-5 dk
Kanka kv 5 dk mesafede oturuyor 2 kere ben çağırdığım için geldi Allah için asil kadın, ararken bile düşünür uyuyor mu acaba diye, eşimde zaten hala teyze ilişkisi yok, kuzenlerini tanımıyor çoğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…