- 24 Ekim 2024
- 736
- 608
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.481
Ayy evet inşallah bu kasım paketinde çıkar öyle bir şey biraz olsun rahatlatır dua edelim bol bolAy şimdi bir de 24 hafta izin lafı atıldı ortaya ona bile bir ümit gözüyle bakıyoruz. Gerçekten çok üzücü
KesinlikleeAy ben de ihmal ediyorum ya akşamları hatirlatma yapalım hahaha
Aynen canım aynı bölgeden bahsediyoruz.Ben de verdim aynen canım çok şükür normal çıktıAy demi ya göbekte bişey yok yanlarda çatlamalar oldu benimde. Belin az aşagısı yan taraflarım
Doğum iznimizin bitişine kadar yasalaşmaz mı yaAma onun yasalaşması bize yetişmez ki 24 gelse bile
Kanka dün akşam aktif olamadım, dışardaydık, şimdi kahvaltımı yaptım iyicene karnımı doyurdum geldim hazırım
Ben düşünüyorm yapmayı cano, ama şuanlık sadece düşünüyorumKızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
Yok canım bakmıyolar, ben düzen labda veriyorum genel de özel kanlarımı. Aç karnına onu da verdim. <5 çıktı şükür o da. Fiyatı da hastaneye göre uygun 600 tl. Tunus caddesinde de var. Aklında olsun.Aynen canım aynı bölgeden bahsediyoruz.
Sağlık ocağında safra asidi bakmıyorlar heralde demi ya
14 senedir çalışıyorum canım, daha bukadar hızlı bir yasa çıktığını görmedimDoğum iznimizin bitişine kadar yasalaşmaz mı ya
Ben hazırlasam bile doğumdan önce bitiririmKızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
Aynen aynen polar bi beyaz almıştım, annemi tatmin etmedi demiştim belki hatırlarsın onu bile iade ettim kuzumK _Kestane_ aşkım sana güveniyorum battaniye konusunda sende angaranın soğundasın ne istediğimi az çok tahmin etmişsindir
Birde canım benim göğsüm çok erken çatladı, birden büyüme olunca kendine gelemediama karnımda çok şükür şu anlık yok, ben her gün duştan sonra mutlaka yağlanıyorum ama. Göğsümde kaşıntı olmuştu şu an geçti. Lierac açıkcası beni pek mutlu etmedi bilemiyorum yapış yapış sanki nemi az gibi, bio oil ile badger kullanıyorum, badger tavsiye ederim banada burdan kızlardan biri tavsiye etmişti, baya nemli tutuyor
Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.Kuzu biz bir bebeyle zorlanıyoruz senin böyle hissetmen çok normal gerçekten. Eğer mobilyaları geldiyse yavaş yavaş kendini zorlamadan yapabilirsin odasını da, hastane çantasıyla ilgili bir liste var mıdır acaba hastanenin verdiği? Bazı hastaneler veriyor bildiğim kadarıyla.
Kuzu ben vajinal doğum için de epidurali merak ediyorum yani bazı doktorlar karşıymış bazı doktorlar anneyi rahatlattığı için çok sıcak bakıyorlar.
İzin mevzusunda da ben zaten şuan işin niteliği sebebiyle çalışamadığım için mecburen 32. Haftada doğum iznine ayırıyor şirket. Doğum sonrasında da 8 hafta izin oluyor ve sonrasında ücretsiz izin alacağım mecburen. Şu 24 hafta mevzusunu bende dört gözle bekliyorum o bile az ama hiç yoktan iyidireğer biz doğum iznine ayrılmadan onaylanırsa bizi de kapsıyormuş
Ben yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.Kızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
Gel kız gelKanka dün akşam aktif olamadım, dışardaydık, şimdi kahvaltımı yaptım iyicene karnımı doyurdum geldim hazırım
Oldum canım ben, doktora mesaj atmıştım, yaptırsan iyi olur dedi.@Peripellas canım o bahsettigin agri bende de nerdeyse 3 haftadir fln belki daha fazladır var. Hatta ben yattigim yerde dönerken bile oluyor.
K _Kestane_ canım sorduğun icin teşekkür ederimalisverise gitmene cok sevindim mental olarak iyi gelmistir
@morcelestial canım ben yarın olcam aşı sabah galiba. Dün yine burnum falan tıkanır gibi oldu birde bir doktorun videosuna denk geldim grip olmak, aşı olmaktan daha zararlı diye. Artık olacağım aşı kaçmanın anlamı yok ya.
D destinaa88 canım sen oldun mu aşı yazdırdım yazmışsın.
@Cherry Mom kuzu geçmiş olsun yaaa hemen iyilesss.
@aylemakk canım sanada cok cok geçmiş olsun
Eşin seni seviyorum demese de olurCanım ben 4. aydan beri; bade natural’ in Hindistan cevizi yağı ve shea yağını, lierac, bio oil, incia ve mamaaura nın çatlak kremini kullanıyorum, eşim her akşam yatmadan birini alıp geliyor, yağlanma zamanı pehlivan diyor
Ooo süper kuzu gerisi hallolur o zaman yaaKuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu daBence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Gündekilerin hepsi covid şu anBen yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.
Gel kız gelbende evime döndüm çohşükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?