Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay benimki çok azmışş hemen ekleme yapayım ben de canımm, bide ihmal ediyorum neyime güveniyosam her akşam da kullanmıyorum

Kuzu izindeyken olursa kapsamaz mı?

Ay benimki çok azmışş hemen ekleme yapayım ben de canımm, bide ihmal ediyorum neyime güveniyosam her akşam da kullanmıyorum

Genetik ama bence canım, onun hoşuna gidiyor kızımızla da terapi yapıyor, hem yağlayayım hem de onunla sohbet edeyim diyor, her akşam uğraşıyor işte, askerlik arkadaşı gibi olmamak için herhalde İnsanın çatlayacağı varsa çatlıyormuş herkes öyle diyor, henüz çatlamadım ama bakalım hayırlısı

işte olmuyo sanki kuzum o, araştırdım ben. Sen de bi araştır istersen belki biz yanlış biliyoruzdur. Benim 15 gün yıllık iznim kaldı

Kuzum maalesef 32'den sonra fiili çalışmadığın süre rapor da izin de olsa doğum izninden yiyormuş. Naçizane tavsiyem yıllık iznini 32 olmadan kullan

Biz senle aynı günüz canım o sırada her şeyi kolide olan ben
Yaa evet hiç sıkma canını benim iki bebe daha var inan çok yoruluyorum yavaştan ağırlaştım o yüzden erken başladım erken doguranlarıda görünce bı korkmadım değil

Kuzu izindeyken olursa kapsamaz mı?
Kuzum bildiğim kadarıyla mevzuat değişiklikleri geçmişe yürümüyor. Yani biz izindeyken olursa biz 16 haftalık izne tabii oluyoruz. Ama izne ayrılmadan onanırsa 24 haftaya tabii olacağız. Yine de dediğim gibi bildiğim kadarıyla böyle. Umarım yararlanabiliriz

Bende aynı durumdayım canım sabah yazdım hatta. İlerleyen haftalarda normal olduğunu biliyorum ama şimdi için bende bir tık endişeliyim

Benimkide öyle ağrıyordu varis oldu sonradan çok kötü bir ağrı
neyse ki yalnız değilmişim ama ben de korktum yani erken bence de. Doktor çok önemsemedi diye rahatım biraz ama artık çantamı hazırlıyım diyorm ne olur ne olmaz :)

O kadar iyi anlıyorum ki bu süreçte annelere bir de böyle bir stres yüklüyorlar keşke 1 yıl deseler de rahat rahat çocuğumuzla olabilsek ben de 3 ay izin sonra ilk ayı bari raporla bitirim 2. 6 ay ücretsiz alim diyorum ama bakalım belki bir sürpriz olur uzatılır umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…