- 15 Ağustos 2024
- 1.733
- 3.042
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.181
O gün ebeye dedim ki galiba biz anneler panikle çok eşya getiriyoruz çünkü hep baktım ya büyük boy ya orta boy bavullar. Yok yok diyor saç düzleştirici, maşa, kişisel bakım malzemeleri vs eklenince öyle oluyor alışığız getirinKabin boy neye yeterben büyük hazırlarım
Ay yakın arkadaşım 3 aylık hamile, aşırı bulantısı oluyor diye o da ilaç kullanıyor. Geçen saftiriğim demiş ki belki de bulantı geçti fark etmiyorum bırakayım benAyyy kesinlikleaklım çıkıyor bulantı ilacımı içmeyi unutucam diye yedekli geziyorum
Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttutırnak makası bende almadım ya öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam
Kızlar günaydın iyi pazarlar
Berbat bir gece geçirdim ya. Sanırım göğsüm büyüdükçe sırt ve boyun ağrılarım coşuyor. Gece en son masaj aletini boynuma takıp uyumuşum kaç saat yatamadım ağrıdanüstüne bir de acıktım ama gece yemiyorum hiç direndim resmen bu da yeni yüklendi 30'dan sonrası pek iyi gelmedi bana
30lar gümbür gümbür geldi diyebiliriz benceGünaydın canım, benim de artık ağrılarım arttı geceleri çok zorlanıyorum, ilginç bir şekilde kalçalarım çok ağrıyor sopayla dövülmüş, kötek yemişim gibi
Benimde bir bavulum olmasınmi bende AlacamBen evdeki tekerlekli bavulumu götüreceğim canım
kız niye yemiyorsun son aylarımızda yiyelim bencesepide canım dün yazamadım, demir almışsın, şifa olsun sana inşallah
aylemakk ve Cherry Mom kızlar hastalığa dikkat edelim, dinlemeye çalışalım, geçmiş olsun canımlar
suuuduru68 benim de artık iştahım çok fazla, sık sık acıkıyorum deli olacağım, geceleri yememeye çalışıyorum, hatta yemiyorum diyebilirim
O da görüntüsü hoş değil ama kullanışlı diyorlar kararsız kaldık hala secemedik ama bakalım mobilya beşik daha hoş geliyor ama belli olmaz her an herşey olabilirPark yatak tercih eden var mı acaba :)
Ben bunu aldım canım daha kargoda gelmedi Prego 8023 Miami 70x110 Anne Yanı Beşik Oyun Parkı Yatak - Fiyatı, YorumlarıPark yatak tercih eden var mı acaba :)
Günaydın kuzumKızlar günaydın iyi pazarlar
Berbat bir gece geçirdim ya. Sanırım göğsüm büyüdükçe sırt ve boyun ağrılarım coşuyor. Gece en son masaj aletini boynuma takıp uyumuşum kaç saat yatamadım ağrıdanüstüne bir de acıktım ama gece yemiyorum hiç direndim resmen bu da yeni yüklendi 30'dan sonrası pek iyi gelmedi bana
Ben kullandığımdada çoğu çıkıyor du normal benceKızlar fitil yine olduğu gibi disarda ya. Doktora söylemeli miyim bunun çözümü nedir ki? hemşireye yaptirmasinlar ben yapamıyorum diye
Ağızdan hap verme ihtimalleri yok mu acaba
Kuzum ben gündüz istediğim şeyleri ölçülü olarak yiyorum ama gece dikkat ediyorum yaGünaydın kuzum
artık son haftalarımız cekicez bu ağrıları hatta yalancı sancılarda gelir artık diye düşünüyorum
geceyi gectim ama gün icinde istediklerinizi yiyin ya hamileleliğinizde kısmayın bişeyleri kac kere bu süreci yaşıyoruz ye gitsin
çok iyiKuzum ben gündüz istediğim şeyleri ölçülü olarak yiyorum ama gece dikkat ediyorum ya
Görüntü olarak ben de hiç beğenmiyorum. İlk etapta oda yapıp yapmayacağımdan emin değilim. Odası olursa orda ayrı karyolası olur park yatak daha çok benim baş ucumda durması için alıcam. Bir de annemlerin eve de almam lazım ondan araştırayım dedimO da görüntüsü hoş değil ama kullanışlı diyorlar kararsız kaldık hala secemedik ama bakalım mobilya beşik daha hoş geliyor ama belli olmaz her an herşey olabilir
Ben de bundan aldımBen bunu aldım canım daha kargoda gelmedi Prego 8023 Miami 70x110 Anne Yanı Beşik Oyun Parkı Yatak - Fiyatı, Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?