- 25 Ağustos 2025
- 126
- 137
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.201
Ben kullandığımdada çoğu çıkıyor du normal bence
kız niye yemiyorsun son aylarımızda yiyelim benceben ilk aylar hic düzgünce hamişliğimi yaşıyamadım iştahsızlıktan şimdi acılmışken yerim yane
O zaman al canım sen bitaneGörüntü olarak ben de hiç beğenmiyorum. İlk etapta oda yapıp yapmayacağımdan emin değilim. Odası olursa orda ayrı karyolası olur park yatak daha çok benim baş ucumda durması için alıcam. Bir de annemlerin eve de almam lazım ondan araştırayım dedim
Canım çömelerek otur, işaret parmağınla ileriye ittirebildiğin kadar ittir, 20 dk hareket etmemeye düz yatmaya özen göster, 20 dk emilim süresi fittillerin, sonra örn veriyorum wc gittiğinde pat diye düşebilir olduğu gibi, o bir gece kalkamadan yatsanda pat diye düşüyor. Ama emilmedimi anlamına gelmiyor, ben 4 ay 4 fitil kullandımDoktor da normal dedi. Biraz çıkmasi ok de olduğu gibi çıkmıştı bence. Biraz daha ittirmeye çalışayım bugün.
2 gün daha kullan tekrar test yapalım dedi. Enfeksiyon geçmişse pessar takip eve yollayabilir is. Pessar Rahim Ağzını dengeleyip bebeğin baskı yapmasını engellermis. Deneyimleyen oldu mu?
Havan batsın
Haftasonuyla asla ge katiyen alakası yokBen yoktum ya dün o yüzden konuşulmadı
Haftasonuyla asla ge katiyen alakası yok
ozaman kendini kefir gibi hafif şeylerle kandır kuzum akşamlarıDokunuyor canım, gece şişiyorum bu sefer, zaten sağa sola dönmek çok zorlaştı, nefesim kesiliyor
Evinin kadını ol birazGeziyorum bacımbugün de evimin işlerini halledeyim
tam olarak aynı şeyi yaptım dün geceozaman kendini kefir gibi hafif şeylerle kandır kuzum akşamları
ozaman kendini kefir gibi hafif şeylerle kandır kuzum akşamları
Evinin kadını ol biraz
tam olarak aynı şeyi yaptım dün gece
en sağlıklı kacamakEvinin kadını ol biraz
tam olarak aynı şeyi yaptım dün gece
Ahajah işte ben o saftirikliği 16-18-22-28. Haftalarda mütemadiyen yaptım yok olmadı sjsjsj artık doğumdan sonraki gün bile korkuma içerimAy yakın arkadaşım 3 aylık hamile, aşırı bulantısı oluyor diye o da ilaç kullanıyor. Geçen saftiriğim demiş ki belki de bulantı geçti fark etmiyorum bırakayım bengece mahvolmuş tabi şimdi o da bulantı hapım sadık dostum diye geziyor ahhaha
yaaa yerim aşeriyorsun kuzum ya çok tatlıBazen muzlu süt içiyorum, iyi oluyor bızlatıyorum, bazen meyve yiyorum, genelde aç olmuyorum zaten ama gündüz canımın çektiği her şeyi yiyorum, yarım paket bisküvi yedim az önceonca meyve varken neden o bilmiyorum ama canım istiyor işte yiyorum
O sırada gözümün önünden geçen tostlaren sağlıklı kacamak
Tamamdır canımYa ben sana ıslak mendil Prima kullandım demişim ama yanlış yazmışım canım, uni baby yenidoğan kullanıyorum. Dünden beri aklıma takıldı yazayım dedimAmazon’da prime üyeliğin varsa epey indirimde oluyor 12’li paketi.
yaaa yerim aşeriyorsun kuzum ya çok tatlı
Tamam canım uyarılarını dikkate alacağım. Tuvalette yapıyorum işlemi oturarak. E sonra da odaya dönerken yürüyorum haliyle. Hemen düşmedi en az 20dk kaldı dediğin gibi, o sırada emilim olmuştur heralde. Ama sonra uyumuşum. Direkt çıktı belki de sonra.Canım çömelerek otur, işaret parmağınla ileriye ittirebildiğin kadar ittir, 20 dk hareket etmemeye düz yatmaya özen göster, 20 dk emilim süresi fittillerin, sonra örn veriyorum wc gittiğinde pat diye düşebilir olduğu gibi, o bir gece kalkamadan yatsanda pat diye düşüyor. Ama emilmedimi anlamına gelmiyor, ben 4 ay 4 fitil kullandım
kız tost da mı yemiosunO sırada gözümün önünden geçen tostlarsırf evdeki tost makinasını 100 kg oluruz diye eşimin ofisine yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?