- 15 Mayıs 2022
- 2.542
- 3.589
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.521
yok kuzu bende patlıcanı kızartıp koydum iç hazırlayıp fırınlıcam direk. Kıymalı için tadı buzluktan çıkarınca nasıl olur bilemedim.Maşallah sizebaya şey hazırlamışsın canım bende Taze fasulye tek attım karnıyarığı normal de patlıcanı kızartıp koyuyorum kesfette iç harciyla beraber dondurucuya koyduklarını gördüm sendemi öyle yapıyorsun
kanka seni bir an bu kadar hamarat düşünemedim ya, içli köfteler falanBen yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.
Ne güzel iyiki anneler varBen de çok az yapabildim bu sene, annem halletti çoğunu sağ olsun, aslında lazım, doğum sonrası evde yemek pişirirken pratik şeyler olursa eşimde kolaylıkla yapar yemeği, misafir için soruyorsan yapmıyorum, misafir beni doyursun canımlohusa halimle kimseyle uğraşamam
Ahahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşırankanka seni bir an bu kadar hamarat düşünemedim ya, içli köfteler falan
Hep dış görnüşten bunlarAhahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşıran
Ne güzel iyiki anneler varYok canım bende kendimize yapıcam ben bebisle ilgilenirken eşimde yemekleri yapar çocuklarla ilgilenir onun için pratik olsun diye yapıyorum
Kanka benimde buzluğum tıka basa valla, o konuda görümcelerime ve kV güveniyorum aç bırakmazlarYa benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorumDomates soslarını da abimle eşime yaptırdım Turşuları da eşimin arkadaşı var manav o yaptı artık gerisi de Allah Kerim
Eline sağlıkk canım, sağlıkla güzel günlerde yiyin inşallahhhAhahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşıran
Ahahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşıran
Erkekler bizden daha iyi gerçekten mutfakta ama sokmak zorBende mutfağı çok severim canım, tam bir buzlukçuyumdur, gündüz işe gelir akşamına da davet verenlerdenim, eşim sağlıklı beslenmeye çok öne veriyor dışarıda yemek yemek, evde istiyor yemeği, Allah için kendide iyidir mutfakta bana yardımcı olur
Erkekler bizden daha iyi gerçekten mutfakta ama sokmak zor
Kanka senin kocan olmak zormuşBenim eşim girer ama ben illa benciyim, ben merkezli halimden vazgeçemiyorum, eşimde kabullendim artık o lider olmayı sevişini diyor
Valla normalde olsa ben de olmaz derdim de tek ümidim aile yılı14 senedir çalışıyorum canım, daha bukadar hızlı bir yasa çıktığını görmediminşallah çıkar ama çokkkk zor.
ne güzel onlarda düşünmüşler yapmışlar çok şanslısın canım doğumdan sonrada annen gelecekse kendini hiç yormana gerek yokYa benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorumDomates soslarını da abimle eşime yaptırdım Turşuları da eşimin arkadaşı var manav o yaptı artık gerisi de Allah Kerim
Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu daBence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Tıka basa dediğimi yemek sanmayın kızlar , 2 kasa vişne varErkekler bizden daha iyi gerçekten mutfakta ama sokmak zor
Gerçi sen de haklısın aile yılımızın sonuna geldikValla normalde olsa ben de olmaz derdim de tek ümidim aile yılı
Kanka senin kocan olmak zormuş
Yorma bizi gözünü seviyimPamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım
Canım ben börek çeşitleri yaptım, izne ayrılınca da kurabiye, kek tarzı pastalar yapacağımKızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?