Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
yok kuzu bende patlıcanı kızartıp koydum iç hazırlayıp fırınlıcam direk. Kıymalı için tadı buzluktan çıkarınca nasıl olur bilemedim.

kanka seni bir an bu kadar hamarat düşünemedim ya, içli köfteler falan

Ne güzel iyiki anneler var Yok canım bende kendimize yapıcam ben bebisle ilgilenirken eşimde yemekleri yapar çocuklarla ilgilenir onun için pratik olsun diye yapıyorum

Ne güzel iyiki anneler var Yok canım bende kendimize yapıcam ben bebisle ilgilenirken eşimde yemekleri yapar çocuklarla ilgilenir onun için pratik olsun diye yapıyorum

Çok şükür canım ama çok ağırlaştım sanki çok da iştahım var, ilk 3 ay yemediğim her şeyi yemeye yemin etmişçesine acıkıyorum

Kanka benimde buzluğum tıka basa valla, o konuda görümcelerime ve kV güveniyorum aç bırakmazlar

Ahahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşıran

Bende mutfağı çok severim canım, tam bir buzlukçuyumdur, gündüz işe gelir akşamına da davet verenlerdenim, eşim sağlıklı beslenmeye çok önem veriyor dışarıda yemek yemez, evde istiyor yemeği, Allah için kendide iyidir mutfakta bana yardımcı olur

Erkekler bizden daha iyi gerçekten mutfakta ama sokmak zor

ne güzel onlarda düşünmüşler yapmışlar çok şanslısın canım doğumdan sonrada annen gelecekse kendini hiç yormana gerek yok

Pamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım

Kanka senin kocan olmak zormuş

Ayy evet cidden bazen üzülüyorum ama yapı gereği işte insan vazgeçemiyor huylarından, bıraksam yardım edecek, illa benim düzenim ve mükemmelliyetçi yapım ki bence bu bir hastalık( inşallah düzelir) beni yoruyor, şimdi anne olacağım nasıl olacak diyorum kendime, her şeye yetemeyeceğim mesela muhakkak bir şeyler eksik olacak kabul etmek lazım eksikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…