- 15 Ağustos 2024
- 1.809
- 3.148
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.441
Canım ben 12'den beri kullanıyorum geçen haftadan beri de düşük diye günde 2'ye çıkardıkKizlar demir ilaci kullaniyor musunuz kan tahlilimde cok dusuk cikmis buyuk ihtimal baslayacagim
Ben de verdim aynen canım çok şükür normal çıktıBende de başladı canım kaşınma. Hatta tedirgin oldum. Sağlık ocağında kan verdim. Alt ve ast için. Yanlarda çatlaklar da başladı zaten
Üzdü bu bilgi beniBen de öyle biliyodum canım. Benim Aralıkta yanacak bisürü yıllık iznim var, 3 aydır heyet raporluyum. 32 de çalışabilir alıyomuşum yıllık izinleri kullanıyomuşum diye dalga geçiyodum kendimleşakaydı tabi 32 de ayrılacağım direkt. Neyse ozaman demiştim acaba nasıl oluyo 32 den sonra çalışabilir alıp rapor/yıllık izin almak. Fiili çalışmak zorunlu diye görmüştüm.
Bu yıl aile yılı diye herkes 1 sene olayını bekledi ben de dahil (ki yıllardır bu söylenti olarak kaldı) beklentiler karşılanmayınca da bari 24 yapalım dediler. İnş olur buna da razıyımAy şimdi bir de 24 hafta izin lafı atıldı ortaya ona bile bir ümit gözüyle bakıyoruz. Gerçekten çok üzücü
Pekiii senin müdürünün sabah hemen tabi al sen demesiÜzdü bu bilgi benişu an hemen takvim çıkartıp hesap yapmıştım oysa ki
Bizi korkutuyorlar bence doğumu kendi yaptiracak olan doktorlar daha kolay olsun banada zor olmasin diye belkideBen doktorların yorumlarını anlayamıyorum cidden. 28 de genelde 1300 civarı çıktı çoğu kişi, 29da 1500 nasıl fazla oluyosu fazlalığını bilemem de tabi canım
Her şeyim mobilyanın gelmesine bağlıKuzum sen bir de okula gidiyorsun
Gerçekten performansımız gitgide düşüyor. Bşr anda önce halletmek lazım
Ama onun yasalaşması bize yetişmez ki 24 gelse bileBu yıl aile yılı diye herkes 1 sene olayını bekledi ben de dahil (ki yıllardır bu söylenti olarak kaldı) beklentiler karşılanmayınca da bari 24 yapalım dediler. İnş olur buna da razıyım
Ya benim müdürüm dünya tatlısı sen iyi ol ben her şeyi onaylarım diyorPekiii senin müdürünün sabah hemen tabi al sen demesiya bu ülkede doktoru, hemşiresi, idarecisi hepsi mi bizi ikilemde bırakır pes
Sağolsun ya ne güzel insanları zora sokmayan yöneticiler en sevdiğimYa benim müdürüm dünya tatlısı sen iyi ol ben her şeyi onaylarım diyor
Kuzu biz bir bebeyle zorlanıyoruz senin böyle hissetmen çok normal gerçekten. Eğer mobilyaları geldiyse yavaş yavaş kendini zorlamadan yapabilirsin odasını da, hastane çantasıyla ilgili bir liste var mıdır acaba hastanenin verdiği? Bazı hastaneler veriyor bildiğim kadarıyla.Kızlar ben de birkaç gündür fenalardayım maalesef. İştahım o kadar kapandı ki hiç birşey yemek istemiyorum. Bebeklerim büyüdü heralde göğsümün hemen altında sertliğini hissediyorum. Zaten doktorum tam da orada kızımın kafasının olduğunu söylemişti. Sürekli hıçkırık tutuyor bebeklerimi bir de. İştahım yok, halim yok, nefes almakta artık güçlük çekiyorum. Cumartesi yardımcı abla geldi, evi dip köşe temizledi. Artık bebeklerin odasını hazır etmeliyim galiba. Yoksa her geçen gün performansım düşüyor. Salı günü de benim randevum var. Bizim kontroller 2haftaya düştü zaten. İnşallah güzel haberler alırız
Kuzu ben vajinal doğum için de epidurali merak ediyorum yani bazı doktorlar karşıymış bazı doktorlar anneyi rahatlattığı için çok sıcak bakıyorlar.Ay bunları ben de merak ediyorum ya çok bilgim yok spinal, epidural vs. Olası sezaryene karşı da bilmek istiyorum
Bazen Evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesefSöylemesi çok kolaymış ya. Hep diyordum ki ben 30a kadar her şeyimi halletmiş olurum ama öyle olmuyormuşAraya hastalık da girdi kaldı ama bu hafta artık hızlanıyorum inşallah
Kızlar göğüslerim ve göbüşüm kaşınmaya başladı. Lierac ve bioderma nın 2in1 oil kullanıyorum. Siz de kaşıntı başladı mı? Ne kullanıyosunuz?
Söylemesi çok kolaymış ya. Hep diyordum ki ben 30a kadar her şeyimi halletmiş olurum ama öyle olmuyormuşAraya hastalık da girdi kaldı ama bu hafta artık hızlanıyorum inşallah
Ya ben umutluyum çünkü aile yılı ya aralık sonuna kadar yapılır diyorum yapacaklarsa. Bir de biz izindeyken olursa da bence eklenir üstüneAma onun yasalaşması bize yetişmez ki 24 gelse bile
Ben de öyle biliyodum canım. Benim Aralıkta yanacak bisürü yıllık iznim var, 3 aydır heyet raporluyum. 32 de çalışabilir alıyomuşum yıllık izinleri kullanıyomuşum diye dalga geçiyodum kendimleşakaydı tabi 32 de ayrılacağım direkt. Neyse ozaman demiştim acaba nasıl oluyo 32 den sonra çalışabilir alıp rapor/yıllık izin almak. Fiili çalışmak zorunlu diye görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?