- 1 Aralık 2022
- 2.870
- 4.459
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.501
Kızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
O sırada öğle yemeğini yiyen bneKanka dün akşam aktif olamadım, dışardaydık, şimdi kahvaltımı yaptım iyicene karnımı doyurdum geldim hazırım
Ben hiç oralara sürmüyorum desem, varsada haberim yok şu anAynen aynen polar bi beyaz almıştım, annemi tatmin etmedi demiştim belki hatırlarsın onu bile iade ettim kuzumBu tam iyi, tek sorun sitede göremedim bu modeli eski sezon mu emin olamadım Bende alayım ondan. Göğüste de göbekte de şuan yok ama yanlarda gördüm kalçaya doğru
Misafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyorBen de çok az yapabildim bu sene, annem halletti çoğunu sağ olsun, aslında lazım, doğum sonrası evde yemek pişirirken pratik şeyler olursa eşimde kolaylıkla yapar yemeği, misafir için soruyorsan yapmıyorum, misafir beni doyursun canımlohusa halimle kimseyle uğraşamam
Kanka sen anasın, erken kalkıyorsunO sırada öğle yemeğini yiyen bne2.30 da doktor randevum var, bir ayı geçti gitmeyeli.
HiççMisafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyor
Ben çoktan iyileştim kızGündekilerin hepsi covid şu an
Dünden beri dizi gibi izliyorum storyleri ama sürekli kendimi deşifre ettiğim için atamadım burayaKızlar bakın seyfettin hocanın eşi suda doğum yapmış dikişsiz herşey çok güzel
Özge Özvural, Instagram: "Biz çok iyiyiz ama Biraz doldum kusura bakmayın … malum hormonlar :/ Gülcan ve Seval ebe başta olmak üzere ebelerime .. bebeğimin kıymetli hemşireleri Nilay ve Sümeyye hemşireye … hastenede bana destek olan tüm çalışanlar
1,034 likes, 35 comments - ozgebank, October 6, 2025: "Biz çok iyiyiz ama Biraz doldum kusura bakmayın … malum hormonlar :/ Gülcan ve Seval ebe başta olmak üzere ebelerime .. bebeğimin kıymetli hemşireleri Nilay ve Sümeyye hemşireye … hastenede bana destek olan tüm çalışanlara sonsuz...www.instagram.com
Doktor da orayı önerdi canım. Cuma günü sağlık ocağında kan verdim bugğn çıktı sonuçlar. Doktor her şeyi istedim dedim ama o yok demek ki bakmıyorlar. Neyse yarın kontrolüm var. Alt, ast yetmez onu da ver derse veririm artık. Sağol canımYok canım bakmıyolar, ben düzen labda veriyorum genel de özel kanlarımı. Aç karnına onu da verdim. <5 çıktı şükür o da. Fiyatı da hastaneye göre uygun 600 tl. Tunus caddesinde de var. Aklında olsun.
Misafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyor
Bu kız yaşlıda var demiyor gündeBen çoktan iyileştim kızgündekilere bişey olmaz bu arada hepsi turp gibidir olduysa bana olmuştur olan
GelmesinlerYa evet, hem de kendisi getirsin, ben bebek görmeye giderken, lohusa arkadaşıma yapıp götürdüm hatta fazla fazla götürdüm buzluğuna koyduk, akşam eşiyle diğer günler yesinler diye
yorumlarda hangisisin acabaa ipucu ver kızDünden beri dizi gibi izliyorum storyleri ama sürekli kendimi deşifre ettiğim için atamadım buraya
Kız o kadar sayfasını attı buraya daha ne ipucuyorumlarda hangisisin acabaa ipucu ver kız
Ya benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorumKızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
Maşallah sizeBen yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.
Gel kız gelbende evime döndüm çohşükür
Misafir mümkünse gelmesin hattaMisafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyor
HASTA DEĞİLİM DİYORUM KIZIMBu kız yaşlıda var demiyor gündegidiyor hasta hasta
Kanka onlar daha sağlam oluyor ya eski toprak
Ahahah kanka ipucuna gerek mi var attığım tüm insta videolarından bulabilirsin beniyorumlarda hangisisin acabaa ipucu ver kız
Tam stalkerMisafir mümkünse gelmesin hatta
HASTA DEĞİLİM DİYORUM KIZIMzorla beni hasta edeceksin heee
Ahahah kanka ipucuna gerek mi var attığım tüm insta videolarından bulabilirsin beniben yorum yapmam bu arada instagramda hiç alışkanlığım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?