Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bizde yeşil pasaport var, eşime diyorum git yurtdışından topla gel arabasını vs dinlemiyo beni, bizi yalnız bırakmak istemiyo ama çok mantıklı değil mi ya
Benimkide ben fedakarlık yapıp senin için giderim karıcım alır gelirim dedi ama ben kabul etmedim amaçlar farklı x2 burdan aldım kafam rahat olsun

Geçmiş olsun canım, iyi etmişsin. Dinlen, takip et ağrını
Cok sagol canım
Devami olmadi veya uzun sürmedi canım tek avuntum bu. Bebegimin ayaklari mi dizi mi bir yeri oradaydi sanki yada küçük poposunu tam oraya mi denk getirdi naptiysa diye düşündüm. Ben bir iki rahatsiz edince hemen gitti ordaki sertlik.
Devami da gelmedikce sorun olmaz diye düşünüyorum

Canım peki böylesi ağrı olunca kontrole niye gitmiyosun? Ben gidiyorum açıkcası doktora yazıp gidiyorum, boş sebepsiz çıksa da bişey kaybetmiyorum 5dk bakıyo hocamız. Pskoloji, streste önemli çünkü

Bunu okumamışım, çok şükür devamı gelmediyse iyi

Bende Peripellas dediği gibi özel durumun olmasa takma kafana derdim ama işte öyle olunca ama neyse ki tekrarı olmamış olmasında inşallah

Bunu okumamışım, çok şükür devamı gelmediyse iyi
Canım evet devami gelmedi şükür o yüzden bende cok takılmadım açıkçası.
Yani artik şöyle düşünüyorum bazi agrilar sancilar da yasanacak. Yasayacagiz yani. Karnimiz bebegimiz büyüyor.
Devam eden rahatsiz agrilar olmadikca hemen gitmeye gerek görmüyorum.

Bende Peripellas dediği gibi özel durumun olmasa takma kafana derdim ama işte öyle olunca ama neyse ki tekrarı olmamış olmasında inşallah
Sagol kuzum amin olmasında
Bebişim sagima yatmami hic sevmiyor zaten. Nasil olmussa dönmüşüm sagima. O da rahatsiz olmus buldugu yerlere kaçmış galiba.
Sonra pozisyon degistirince o da rahatladi bende
Devamida olmasin amin

Kuzummm ne evhamı inan senin süreçlerini yaşamadan çoğumuz şu an öyleyiz. Allah korusun, evlerden dün az hareket etti ya sabah sabah bu haftalardan sonra kötü bir şey olabilir mi diye araştırdım resmen

Tamamdır bu ikiliyi alıyorum ozaman ben de ben odasına dolap, şifonyer, raf, oyuncak dolabı aldım. Yatak almadım.

Tabiki nasıl rahat hissedersen, bide dediğin gibi büyüdük artık normal bazı şeyler

Tamamdır bu ikiliyi alıyorum ozaman ben de ben odasına dolap, şifonyer, raf, oyuncak dolabı aldım. Yatak almadım.
Aşkım battaniye bunlarda olabilir mi acaba

Kuzummm ne evhamı inan senin süreçlerini yaşamadan çoğumuz şu an öyleyiz. Allah korusun, evlerden dün az hareket etti ya sabah sabah bu haftalardan sonra kötü bir şey olabilir mi diye araştırdım resmen
Öyle kuzum haklısın bide artık haftalar ilerledikce biraz da dogumlarin cogunlukla erkene geldigini duydukca bizlerde tedirgin oluyoruz haliyle..
En kötüsü gelmese iyi olacak aklimiza ama buna da engel olamiyoruz iste napalim.
Allah korusun tüm yavrularimizi
Ister istemez herseyden nemlendigimiz haftalara geldik

Ben inanıyorum hepimiz 37+ göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…