Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aşkım bence anne olduktan sonra biraz gevşersin, bir yere kadar belki yine sürdürürsün ama sonra vazgeçersin belki

Çok şükür canım ama çok ağırlaştım sanki çok da iştahım var, ilk 3 ay yemediğim her şeyi yemeye yemin etmişçesine acıkıyorum
Son aylar bebişlerde büyüdü çok normal canım doğumdan sonra artık birbirimizi gazlayıp vericez aldığımız kiloları inşallah

Hayalimdeki doğum..

Sen = ben ... Ama ne diyorduk "mükemmel annelik değil yeterince iyi annelik"

Eline sağlıkk canım, sağlıkla güzel günlerde yiyin inşallahhh Benim annem de tüm o işler malum
Benim annemden hayır yok kayınvalidemle yapıyoruz bir şekilde. Yapanın olsun dakuzum kim olduğu önemli değil
Bizde öyle kuzum ya evde yemeyi tercih ediyoruz, eşimde ben hastalandığımda ya da yorgun olduğumda mutfağa girer yemek yapar sağolsun ama genel olarak yemek bende toplama işi onda bende toplamayı sevmiyorum
Pamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım
Süpersin kuzu teşekkür ederim kendi adıma ama bazı hastaneler farklı şeyler isteyebiliyor bazıları bez getirmeyin diyor mesela o yüzden kendi hastanemizin istediklerini merak ediyorum

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum

Aaa evet mesela depend veriyormuş bizim hastane, biraz farklıymış oradaki. Sizinkileri eve giderken kullanın dedi.

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum
Kuzuu dün benim de öyleydi hatta habire ben dürttüm normalde çok hareket eder diye bir endişelendim, sonra sakinlestirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…