- 1 Aralık 2022
- 2.875
- 4.460
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.601
Aşko o zaman sırt ağrın normal, artık büyüyoruz
Ay ben dün göbeğimin büyüklüğüne inanamadım 2 günde büyümüş sanki yaaaAşko o zaman sırt ağrın normal, artık büyüyoruz
Kendimizi kandırmayalım biz bizeyizEvet gerçekten aniden ağırlaştım sanki, kiloda alıyorum, hep açım sanki, meyve falanda tatmin etmiyor beni
Benim bir arkadaşım var bizim hastane mersindeki en pahalı hastaneymiş hastanesini değiştirdi düşünKanka senin hastane bu zamana kadar bedava baktık burdan koparalım demiş
Ay ben dün göbeğimin büyüklüğüne inanamadım 2 günde büyümüş sanki yaaabirde şunu farkettim ne zaman bariz bir ağrım sızım olsa göbeğim büyümüş oluyor yani büyüme ağrısı yaşıyorum difembahyaa
Ben 90 alayım o zamanŞöyle hamilelik öncesi 75BŞu an 80C hamilelik sonrası 85 aldım
Beta hcg kan verirken o kadar para ödemiştim 2 günde birBenim bir arkadaşım var bizim hastane mersindeki en pahalı hastaneymiş hastanesini değiştirdi düşünşu an gideceğinde muayene 1500 TL
Bir ev parası dökmüşsündürBeta hcg kan verirken o kadar para ödemiştim 2 günde bir
Kanka tedavilerle birlikte 3+1 dairem vardı şu andaBir ev parası dökmüşsündür
Canları sağ olsun be büyüyünce alır sanaKanka tedavilerle birlikte 3+1 dairem vardı şu anda
Benmi doğur dedim demesinde yüzüme bakıpCanları sağ olsun be büyüyünce alır sana
Altta üstte farketmez yeterki vursunlar
Bir de kuzu söylerim demiştim, kesin karar vermiştim ama bugün aldım ben beşiğiAltta üstte farketmez yeterki vursunlar
Bende sırtüstü uzandım, salladım biraz canlan kendine gel diyeözüne döndü
Hahahahaa ya nasıl hissediyorsun beline doğru mu ciddenKız benimki arkaya vuruyor, afedersin arkadan çıkıp gidecekmiş hissi oluyor bende bir de oturduğum için çok hissediyorumsırtı dönük hissediyorum zaten karnımın önü dolu dolu böyle, sert
Aşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 KBir de kuzu söylerim demiştim, kesin karar vermiştim ama bugün aldım ben beşiği
Kuzu tyolda da düşmüş geri 9100'e oradan aldım aynıydı siteyle. Tyolun müşteri hizmetleri iyi diye olası bir olumsuz durum için aynı paraysa hep orayı tercih ediyorumAşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 K
Güle güle kullanın inşallah bu aradagelince detaylı yorum bekliyorum ona göre bende salon için bunu alacam
Hahahahaa ya nasıl hissediyorsun beline doğru mu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?