Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
ay bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorum

Off aşkım içimi rahatlattın, aklıma türlü senaryolar geldi
Yok yok hiç gelmesin, ben de aşırı huzursuzdum. Ya iç tarafta oluyolar ya ayakları plesanta da oluyo o yüzden o anlarda net hissedemiyoruz. Benim de bayağı gün boyu sürmüştü. Dün yine danslarına başladı

ay bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorum
Link atayım kuzu bir bak, 100 TL daha indirimi var 9100'e geliyor

Trendyol bile beni kazıklamaya çalışıyor o zaman satıcı farklı görmüş olabilirim ben kanka
Yok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptım şimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha

Yok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptım şimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha
Peki sana bunu yazarken düşmesi koşuyorum şimdi onu da almaya

Ben bu 200 tl fark görsem beklerim

Badger i ben demiştim işe yaramasına sevindim kuzu alırım bi duanı

Canım şehir hastanesinin verdiği listeyi paylaşıyorum tekrar fikir olması için. Farklı, güzel maddeler vardı, bir kaç listeyi harmanlayıp kendi listemizi oluştururuz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…