- 9 Ağustos 2025
- 852
- 902
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.641
Burcun ne difemcimmİnşallah, buralara gelip anlatırım artık
300 adet çok ya bende 120 adetlik alacam kilo durumuna göre bakarımKızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Kanka kuzenle yakınlığınıza bağlı bence ne götüreceğiniz veya takacağınızKızlar eşimin kuzeni doğum yaptı hastaneye gidicez ne götürmeliyim ??
Normalde hastaneye bisküvi meyve suyu yada çiçek götürürüz bunu biliyorum ama benimde aralıkta doğum olacak evine gidemem yüksek ihtimalle ondan acaba kıyafet hediyemi alıp mı gitsem hastaneye ???
Kuzu satıcı bile aynıKanka mardin usulu değil dimi orjinaldir
Ay dimi herhangi markete uğrasan var aslında300 adet çok ya bende 120 adetlik alacam kilo durumuna göre bakarım
Biraz daha bekle kanka arabayıda yarı fiyatına kaparsınKuzu satıcı bile aynıHepsiburada premium indirimi yapmış iptal edip ordan aldım. Şimdi Bebek arabasını da alacağım
Evine gidemiceksen hediyesini alıp git bence bide dediğin gibi meyve suyu alırsınKızlar eşimin kuzeni doğum yaptı hastaneye gidicez ne götürmeliyim ??
Normalde hastaneye bisküvi meyve suyu yada çiçek götürürüz bunu biliyorum ama benimde aralıkta doğum olacak evine gidemem yüksek ihtimalle ondan acaba kıyafet hediyemi alıp mı gitsem hastaneye ???
Burcun ne difemcimmBen boğa burcuyum, eşim koç. Ona bile liderlik yapıyorum Ablamlar dalgasıni geçiyolar inşallah minnak babasına çeker sana çekmez, yoksa o da bizim çocukları yönetir diyolar
Valla canım benim ikiz olduğu için illaki yardımcıya ihtiyacım olacak. Annem ve kayınvalidem ilk bir iki ay dönüşümlü gelirler diye düşünüyorum ama uzun süre ev ev üstüne de olmaz yani. Kendi Annem olda bile rahat edemem yani. O yüzden eşimle konuştuk olmadı yarım gün yardımcı bulmaya çalışırız dedik. Çocuklarla ben ilgilenirim evin işleri ile de onlar artıkne güzel onlarda düşünmüşler yapmışlar çok şanslısın canım doğumdan sonrada annen gelecekse kendini hiç yormana gerek yok
Hahaha ya yemin ederim kaç haftadır 22 bindi 21 gördüm diye almadım şimdi aldım bak buBiraz daha bekle kanka arabayıda yarı fiyatına kaparsınay alınca bizede at arabayı
Gidemem canım büyük ihtimalle çok yakınlığımız yok ve köyde yaşıyorlar onlar.Evine gidemiceksen hediyesini alıp git bence bide dediğin gibi meyve suyu alırsın
Canım işte ne kadar bez gidicek onu kestiremiyorsunki zaten pahalı fazla almaya gerek yok internetten sipariş versende kargo bı iki günde gelir benceAy dimi herhangi markete uğrasan var aslındaama işte online bazen indirim olduğu zaman alayım mı diyorum
Gidemezsen bir daha kuzu hediyesini al ve yanına bir çiçek benceGidemem canım büyük ihtimalle çok yakınlığımız yok ve köyde yaşıyorlar onlar.
Oyy sağlıklı, güzel bıcı bıcılar yapsın minik adamÇocuğumun banyo kovası gelmiş
Ay çok güzel olur canım ya@Pamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım
Aşkım çok iyi almışsınHahaha ya yemin ederim kaç haftadır 22 bindi 21 gördüm diye almadım şimdi aldım bak bu
Günde 10 bezden hesapla canım bide çok büyük bezler takmayın kız anneleri bacak şekli bozuluyor ben antin kuntin bir kız annesiydim öyle de bir dr seçmiştim uyarırdı hepKızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
AmiiinOyy sağlıklı, güzel bıcı bıcılar yapsın minik adamve şimdii soruu nerden aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?