- 23 Mart 2016
- 31.438
- 93.036
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #41.001
Hahaha deliBende kaç sene önce eşimi şakaladım
Letgoya yanlışla fotoğrafımı attım kaldıramıyorum adamlar bana mesaj atıyor diyebenimki inanmıştı baya sinirlenmişti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha deliBende kaç sene önce eşimi şakaladım
Letgoya yanlışla fotoğrafımı attım kaldıramıyorum adamlar bana mesaj atıyor diyebenimki inanmıştı baya sinirlenmişti
![]()
En alttan sayıyorum battaniye -Tulum yada alt üst takımı -zıbın--şapka -eldiven-bez yanlışım yoksa böyleydi canımHastane çıkışının giydirme sırası ne bilmiyorum tövbest şu beyaz ince atletimsi olan ilk diyelim sonra zıbın olsa sonra yelek gibi olan çıtçıtlı e sonrada tulummu nasıl giyecek bu çocuk ay ben herşeyi unutmuşum![]()
Oyyy kuzuuuGünaydın teyzoşlaroğlumun ilk ayakkabıları
insan oturup parmak kadar ayakkabıya duygulanır mı, duygulanıyormuş
![]()
Allah'ım ayakkabılar çok tatlı ya valla güzelmiş bir yaşında mi giyecek annesi bunu
Amin canlar çok teşekkür ederimÇok güzell Güzel günlerde giysin paşa![]()
Günaydın canım, çok teşekkür ederimOyyy kuzuuugünaydın canım iyi dersler sana
![]()
Askim artik yalanci kasilmalar oluyormus normalmis ara ara sertlesmesi. 1 saatten uzun surmuyorsa sorun yok diyorlar![]()
Tamam canım biz seti koyalım bir kalın bir ince battaniye bez ıslak mendil koyalım yeter benceEn alttan sayıyorum battaniye -Tulum yada alt üst takımı -zıbın--şapka -eldiven-bez yanlışım yoksa böyleydi canım
Günaydın teyzoşlaroğlumun ilk ayakkabıları
insan oturup parmak kadar ayakkabıya duygulanır mı, duygulanıyormuş
![]()
Bebesi uyuyan sakin olan sessiz sedasız izliyordu naza değer diye ahahahHalletmeyip napıcaz ağlaya söylene büyüteceğiz bi şekildeuykusuz gecelerde yalnız olmadığımızı bilmek iyi gelecek tabi bu gruplar o yüzden iyi oluyor
![]()
Ben de bir haftadır kullanmaya başladım magnezyumYok canım ara ara oluyor ama sanki böyle poposuyla tüm gücünü karnına bırakmış hissi var, böyle bir ağırlık hissediyorum, bir de magnezyum kullanmıyorum o da etkiliyor, 30 haftayı geçersem başlayabilirim sanırım
Ben de bir haftadır kullanmaya başladım magnezyum
Sanki bazıları çoktandır kullanıyor. Ben de doktor bana neden yazmadı diyordum. 30.haftada başladım ben de. Sorarsın evet illa kullanmak gerekli mi ki acaba?Canım ben karaciğer korkumdan hiçbir şey kullanmıyorum, sadece coraspirin içiyorum, doktoruma gidince soracağım az ilerlese haftam kullanacağım da bilmiyorum ya korkuyorum işteve senin haftan benden epey ileride
Sanki bazıları çoktandır kullanıyor. Ben de doktor bana neden yazmadı diyordum. 30.haftada başladım ben de. Sorarsın evet illa kullanmak gerekli mi ki acaba?
Doktorum ısrarcı değil, kullanmayacağım dedim hatta Perinatolog istemiyorsan kullanma, sana ne iyi gelecekse onu yap dedi bana
Çok elzem bir şey değil bence de, sana bırakmakla iyi yapmış. Önceden bu kadar takviye yoktu sonuçta. İçimiz rahat olur da dikkatli olursak Allahını izniyle bir şeycik olmaz
Demir alıyordum epey erken başladım, Bi de femibion var almanyada. Onu kullanıyorum. Doktor yazmadı ama kullanmanda bir sakınca yok dedi. Hamile olduğumu öğrendiğimde de folik asit yazdı doktor ilk trimester icinSen başka ne kullanıyorsun peki canım? Başka takviye alıyor muydun bu haftaya kadar
Demir alıyordum epey erken başladım, Bi de femibion var almanyada. Onu kullanıyorum. Doktor yazmadı ama kullanmanda bir sakınca yok dedi. Hamile olduğumu öğrendiğimde de folik asit yazdı doktor ilk trimester icin
Canım sık sık konuş onunla ve dokun karnina. onun gelisiyle her şeyin güzel olacağını ve onu sağlıkla beklediğini söyle. Senin üzüntünün senin olduğunu travmaların sana ait olduğunu söyle. Ona negatif yüklenmesin. Beyin duyduğuna inanıyormuş. Üzmemeye çalış kendini, kendi ailene ve bebeğine odaklanmaya çalış.sevgiler yolluyorumKızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba