- 16 Eylül 2024
- 8.189
- 7.697
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.181
Ankastremi tutturma benim susAşı değil aşılarrrr
Oy yerim çok sağol valla cansın tabikide öyle benim herşeye yetecek gücüm var hepimizin varBiz kadınlar kimsenin boyunduruğu altına girecek, kimsenin eksik sevgisine tahammül edecek, kimsenin zorbalığını, duygusal ya da fiziksel şiddetini tolere edecek insanlar değiliz. Bunu sakın unutma ve kendini sakın güçsüz ve yalnız hissetme çünkü değilsin.
hahahahahahahah canım bacım sen bana bırak rahat olGözünü seveyim sen bir şey dökme
Bence gayet iyi canım kiloları doğuma kadar inşallah bi bu kadar daha alırlarGittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
Maşallah canım çok iyiGittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
Tyol kuzum evet sapasağlam geldisirinm aşko sen incia nerden aldın? Akmadan geldimi? Bende ordan söyleyim
Kanka 3000 sayfayı ben yarına kadar hallederim tek başımaKızlar 3000bin sayfa olunca doğurmuş olurmuyuz?
Canım benim çok haklısın. Zoruna gitmiştir. Senin onun oğluna kötü davrandığını düşünüyorsa gece evden çıkmasın madem. Dursun çocuğunun başında. Çocuk bakmak kolay değil. Sen hiç üzülme yıpratma kendini. Onun dert etmesi gerek sana böyle bi ithamda bulunduğu için. Bırak o üzülsün. Kendinden verme sakın alıştırma. Sen kendini bebeğini düşün. Bütün sorumluluğu kadına yükleyip akşam dışarı çıkıp sonrada laf etmek…!! Kusura bakmasın sen biraz ters yap aklı başına gelsinEşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız 9 yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorum
Ben şaşırmıyorum kuzum arayı koruması gereken abim. Sınır koyması gerekende o. Ama yapamıyor. Karısıyla bizim aramızdaki sınırı en baştan korumadığı için durum bu halde. Ben karısını suçlamıyorum gerçekten o el kızı sonuçta. Aman neyse böyle şeylerden dolayı çekirdek ailem dışında akrabalarla muhatap bile olmuyorum seçtiğim ailem bana yeterYaaa abinin olayına çok kızdımnasıl insanlar var ya gül gibi geçinip gitmek varken ara bozan
Kuzu eskiden ben de hep öyleydim herkesin her şeyine koşar, bir adım gelmeyene 10 adım giderdim. Sonra kendi değerimin farkına vardım ve artık bir adım gittiğim kişi bana gelmiyorsa 2.yi atmamama hak edene de döktürürüm, yakın arkadaşlarım senin iyiliğinin altında eziliyoruz der hep ama karşılıklı işte artık
Ahh kuzum benimde yarın randevum var, aklımda bir çok soru işareti var yani bir şey olsa da doktoru değiştirsem diye bahane arıyor gibiyimGittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
O kadar haklısın ki kuzum, sorun maalesef abinde burada. Doğduğun aile ile kurduğun ailenin yerini ayırmak lazımBen şaşırmıyorum kuzum arayı koruması gereken abim. Sınır koyması gerekende o. Ama yapamıyor. Karısıyla bizim aramızdaki sınırı en baştan korumadığı için durum bu halde. Ben karısını suçlamıyorum gerçekten o el kızı sonuçta. Aman neyse böyle şeylerden dolayı çekirdek ailem dışında akrabalarla muhatap bile olmuyorum seçtiğim ailem bana yeter
Ahh kuzum benimde yarın randevum var, aklımda bir çok soru işareti var yani bir şey olsa da doktoru değiştirsem diye bahane arıyor gibiyimmesela geçen göğüs hastalıklarına gittim doktor bizi ilk defa görüyor sonuçta o kadar tatlı sıcak samimi davrandı ki çıkınca eşime, kadın doğum doktorundan da beklediğim bu işte ya dedim. Ama kişilik meselesi tabi ki bizim doktor mesafeli biri işimi düzgün yapayım kafasında. Problem onda değil zaten iyi bir doktor ama benim beklentim bu değil sanırım. Neyse içimi dökmüş gibi oldum yarın tekrar bir bakıcam bakalım nasıl hissedeceğim. Bebişlerinin iyi olmasına da çok sevindim maşallah onlara
bundan süphemiz var mı kızlar?Kanka 3000 sayfayı ben yarına kadar hallederim tek başıma
Evet canım çok haklısın. Doktorların yaklaşımı bizim de modumuzu belirliyor gerçekten. Kendi kendime ne güzel işte olumsuz bir haber yok neye tripleniyorsun diyorum ama bugün solumdan kalktım galiba takacak bir şey arıyorumAhh kuzum benimde yarın randevum var, aklımda bir çok soru işareti var yani bir şey olsa da doktoru değiştirsem diye bahane arıyor gibiyimmesela geçen göğüs hastalıklarına gittim doktor bizi ilk defa görüyor sonuçta o kadar tatlı sıcak samimi davrandı ki çıkınca eşime, kadın doğum doktorundan da beklediğim bu işte ya dedim. Ama kişilik meselesi tabi ki bizim doktor mesafeli biri işimi düzgün yapayım kafasında. Problem onda değil zaten iyi bir doktor ama benim beklentim bu değil sanırım. Neyse içimi dökmüş gibi oldum yarın tekrar bir bakıcam bakalım nasıl hissedeceğim. Bebişlerinin iyi olmasına da çok sevindim maşallah onlara
Geçen gün odasını yerleştirmem gerekiyor demiştin belki o da kafanı kurcalıyordur kuzum yapılacak bir şeyler olduğunda benim modumu çok etkiliyorEvet canım çok haklısın. Doktorların yaklaşımı bizim de modumuzu belirliyor gerçekten. Kendi kendime ne güzel işte olumsuz bir haber yok neye tripleniyorsun diyorum ama bugün solumdan kalktım galiba takacak bir şey arıyorum
Aşkım dr ne dedi kiloları hakkında sen bu kadar üzüldün, olması gereken kg bu değilmi zaten, birde onlar iki canım benim, sen tek bebek kilosu beklemeAy kızlar bilmiyorum bende bi tedirginlik başladı. Hızlı hızlı kilo alsınlar istiyorum. Annem de doğumda yanımda olamayacak galiba onun da stresini yaşamaya başladım. Kv de iyidir ama biraz ben bebek bakmasını çok iyi bilirim kafasında ne yapacağım bilmiyorum. Bugün duygusal olarak çok düşüğüm.
Ben zaten kimseye sataşmıyorum dikkat ederseniz onlar beni buluyorbundan süphemiz var mı kızlar?
sadece vukuat göremedik sakinsin bu aralar hormonların mı duruldu kız ver bi patlak
Canım acaba Kayınvalidenmi dolduruyor eşiniCanım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
Oy kuzum ya, cok normal. Bence şuan çoğumuzda var bu tedirginlik, duygusallık. Kendimize görr bahaneler buluyoruz ama bence hormonlardan, zamanın yaklaşmasındanAy kızlar bilmiyorum bende bi tedirginlik başladı. Hızlı hızlı kilo alsınlar istiyorum. Annem de doğumda yanımda olamayacak galiba onun da stresini yaşamaya başladım. Kv de iyidir ama biraz ben bebek bakmasını çok iyi bilirim kafasında ne yapacağım bilmiyorum. Bugün duygusal olarak çok düşüğüm.
Allah aşkına sen neden ağladınOy kuzum ya, cok normal. Bence şuan çoğumuzda var bu tedirginlik, duygusallık. Kendimize görr bahaneler buluyoruz ama bence hormonlardan, zamanın yaklaşmasındanBebişlerin ikiz kiloları normal, ki daha alacaklar kuzum. Hoca eksiklik görseydi söylerdi, doğumda bence kv nin ben daha iyi bilirimlerini görecek, takacak durumda çok olmayacağız. Ilk çocuğum ama 3 yeğenim yanımda doğdu büyüdü, ablamı gelinimizi düşünüyorum ilk günler anca kendi derdinde oluyo insan. Ve gelen her yardım iyi geliyo insana. Sonrasındaysa gereken sınırı çizersin merak etme. Eşin yanında çok şükür Bazen öyle hissediyo insan, bende senin sebeplerin yok bebiş kilosu iyi, annem yanımda vs ama Pazar ben de oturdum başka sebeplerle ağladım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?