Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Benim doktor biraz rahat normalde de acaba digerleriyle beraber degerlendirebildi mi emin olamadim

Yok canım stres çok etkiliyor hiç aklına öyle şeyler getirme, hem olsa bile ilacı var, hem ndişelenme. Çözümü var yani Benim durumum çok farklı, safra asitleri falan sorun olmuştu, seninkiyle aynı değil lütfen işkillenme

Cumartesi kontrolum var tekrar ister herhalde demirim falan da dusuk zaten malum
Evet bende alt ast tekrar istedi hemen orda kan verdim açlık tokluk etkilemiyormuş zaten ben aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye, bana damardan yazdığına göre demiri sanada tavsiye eder ama ilk önce dahiliye görünmen lazım dahiliye yazıyor, ben yine orda ayşe çakmakçıya gittim dahiliye, ama yazdığı ilaç biraz pahalı, sadece ilaca 5.5K aldı, ıvır zıvır serumla 7 oldu, muayene dahili 10 kağıt verdim bu cumartesi tekrar alacam

Benim yattığım zaman yatıp kalktığım zaman kalkman lazım yetişmek istiyorsan
Sende biraz hamileligin verdigi vakitsiz uyuyup vakitsiz uyanmaya basla artik
Hala 12 yas çocuklar gibi aksam 12 de yatip sabah 10 11 de uyanma
Hamileyiz len biz
Ben gece uyuyamiyorum sabah alakasiz uyanip uyuyorum fln. Bu gadını hic bisey etkilemedi

Ablamın ikisi de sezeryandı canım, ilki 41 de zorla aldılar, ikincisi 38 de. Ikisinde de sütü geldi hemen

Bugün utanmasam teneffüste uyuyacaktım

Normal değilim diyorum

Eşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız 9 yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorum

Bugün utanmasam teneffüste uyuyacaktım
Ya hadi sen çalışıyorsun mazeretin var sepide ben gibi evde ama yokkk kafayi koyuyor uyuyor sabahta uyanıyor
Ben yatıyorum saga dön sola dön yuvarlan wc ye kalk. Geri gel uyumaya cabala pozisyonu bul icerden bir tekme haydi bir daha wc ye kalk zaten saat 2 3 oluyor

Sağol canım teşekkür ederim iyiki varsınız gerçekten yakınıma anlatamam ama burada yazıyorum en azından

Canım yaa.. sıkma canını.. eşin de belki baska birseye gerilmistir seni üzmüştür.
O çocuğunu getirdiyse sende cocugunu getirmişsin sanki alakasiz birini sokaktan alıp gelmemissin ya..
Sen bebisine odaklan. Hicbir konunun canınızı sıkmasına izin verme.

Canım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak

Canım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
Canım neden böyle davranıyor, seni üzmemesi lazım, bebeği planlımı yaptınız istiyordunuz sonuçta değil mi? Yoksa kazaylamı oldu, ailesinin verdiği tepkide beni sinir etti

Gördüğüm daha ileri şeyler canımı sıkıyor yani insan hamile diye bile insaf eder yapmaz ama yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…