- 1 Aralık 2022
- 2.898
- 4.500
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.141
Benim doktor biraz rahat normalde de acaba digerleriyle beraber degerlendirebildi mi emin olamadim
Evet bende alt ast tekrar istedi hemen orda kan verdim açlık tokluk etkilemiyormuş zaten ben aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye, bana damardan yazdığına göre demiri sanada tavsiye eder ama ilk önce dahiliye görünmen lazım dahiliye yazıyor, ben yine orda ayşe çakmakçıya gittim dahiliye, ama yazdığı ilaç biraz pahalı, sadece ilaca 5.5K aldı, ıvır zıvır serumla 7 oldu, muayene dahili 10 kağıt verdimCumartesi kontrolum var tekrar ister herhalde demirim falan da dusuk zaten malum
Sende biraz hamileligin verdigi vakitsiz uyuyup vakitsiz uyanmaya basla artikBenim yattığım zaman yatıp kalktığım zaman kalkman lazım yetişmek istiyorsan
Ablamın ikisi de sezeryandı canım, ilki 41 de zorla aldılar, ikincisi 38 de. Ikisinde de sütü geldi hemenYa bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/
Bugün utanmasam teneffüste uyuyacaktımSende biraz hamileligin verdigi vakitsiz uyuyup vakitsiz uyanmaya basla artik
Hala 12 yas çocuklar gibi aksam 12 de yatip sabah 10 11 de uyanma
Hamileyiz len biz
Ben gece uyuyamiyorum sabah alakasiz uyanip uyuyorum fln. Bu gadını hic bisey etkilemedi
Normal değilim diyorumSende biraz hamileligin verdigi vakitsiz uyuyup vakitsiz uyanmaya basla artik
Hala 12 yas çocuklar gibi aksam 12 de yatip sabah 10 11 de uyanma
Hamileyiz len biz
Ben gece uyuyamiyorum sabah alakasiz uyanip uyuyorum fln. Bu gadını hic bisey etkilemedi
Eşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız 9 yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorumCanım okuyunca üzüldüm hamileliğinin böyle geçmesine. Baştan sona çok güzel bir hamilelik geçirenler elbette vardır. Ama benimde ilk 3 ay sürekli kustuğum için ağladığım zamanlarım olmuştu. Sonrasında çok şükür tadını çıkarmaya çalıştım. Senin hamileliğini bile bile seni bu kadar üzen insanlar kimler canım eşin mi ? Özel değilse paylaşırsan bizlerle daha iyi hissedersin kendini. İçine atmazsın
Ya hadi sen çalışıyorsun mazeretin varBugün utanmasam teneffüste uyuyacaktım
Reptilyan yaNormal değilim diyorum
Sağol canım teşekkür ederim iyiki varsınız gerçekten yakınıma anlatamam ama burada yazıyorum en azındanBen çok etkilenmez diye düşünüyorum kuzum. İllaki etkilenir ama zihinsel gelişimi etkilenecek kadar asla kötü olmaz. Savaşta doğan bebeklerin hepsi zihinsel engelli olurdu yoksa. Bunu kafaya takarsan daha da stres yükleneceksin. Bebeğin etkilenir diye duygularını bastırma. İçe atılan duygu en kötüsü
Bilemedim canım ama korkma değerin çok hafif yüksek tek başına alt yi ve bu yüksekliği çok önemsemiyolar, benim karaciğer hassaslığı olduğu için takipteyim dikkat ediyorum arada çıkıp iniyo.56 idi benim de bi dahiliyeye gostersem mi acaba
bebeklerimiz doğunca bir bakısıyla bile bizim moralimizi yerine getirecek ben inanıyorumBen de aynı durumdayım. Sinir krizleri vs. Aynı şeyleri ben de okudum tedirginim ama akışına bıraktım artık çok yoruldum.
Eşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız beş yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorum
Ay kanka bebeler doğuncada inşallah bu enerjilerimiz olurReptilyan yakarnin attigin fotolarda büyüyor olmasa kesin diycem reptilyan diye ama iste kızçe büyüyor
Amin kankaa aminnAy kanka bebeler doğuncada inşallah bu enerjilerimiz olur
Canım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırakCanım yaa.. sıkma canını.. eşin de belki baska birseye gerilmistir seni üzmüştür.
O çocuğunu getirdiyse sende cocugunu getirmişsin sanki alakasiz birini sokaktan alıp gelmemissin ya..
Sen bebisine odaklan. Hicbir konunun canınızı sıkmasına izin verme.
Bebe kucağımızdayken yazacazAmin kankaa aminn
Dogumdan sonra ellerimizde telefonlar buldugumuz her boslukta yine yazışırken yakalanırız biz kameralara
Canım neden böyle davranıyor, seni üzmemesi lazım, bebeği planlımı yaptınız istiyordunuz sonuçta değil mi? Yoksa kazaylamı oldu, ailesinin verdiği tepkide beni sinir ettiCanım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
Gördüğüm daha ileri şeyler canımı sıkıyor yani insan hamile diye bile insaf eder yapmaz ama yapiyorCanım yaa.. sıkma canını.. eşin de belki baska birseye gerilmistir seni üzmüştür.
O çocuğunu getirdiyse sende cocugunu getirmişsin sanki alakasiz birini sokaktan alıp gelmemissin ya..
Sen bebisine odaklan. Hicbir konunun canınızı sıkmasına izin verme.
Canım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?