Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
ankarada yaşadm 1 bucuk yıl ordaki saglik ocagi aliyordu cokta ilgililerdi ama bursada idrar tahlili yapan saglik ocagi gormedim ben
Benim sağlık ocağım da idrar tahlili alabileceklerini ama çok da doğru bir sonuç veremediklerini kendileri söyledi canım. Belki de o sebeple birçok yer yapmıyor olabilir.
Ben bundan aldım canım. Hem hava aldırıyor olması hem süt topluyor olması benim için tercih sebebiydi.

Kızlar günlerdir resmen anca yetişebildim konuşmalara ahahaahah

Tam olarak tarif ettiğin gibi canım. Mesafeli, işinin ehli evet ama. Mesela benim tüp bebek doktorum okadar babacandı ki her muayene sırasında elimi tutardı, içeri girince yaklaşımı tatlı dili. Operasyonlar öncesi zaten sarılma, el tutma, tüm duygusal motivasyon, ben dua ediyorum diye benle birlikte dua ederdi Anneme sarılırdı transferler sonrası. Herkes tercih etmeyebilir ama beklentiyle alakalı. Tedavi, gebelik duygusal süreçler bence ben isterim. Hocam yaşlı, prof, Türkiye'ye ilk tüp bebeği getiren, hatta doktorumuza söylediğimde hocaların hocası o nasıl onda tedavi oldun demişti şaşırmıştı, artist o anlamında. Ama adam yaptığı işin duygusal boyutunun okadar farkındaki hasta yaklaşımı harikaydı biz hiçbi artistliğini görmedik.
Ben değişmem şimdiki doktorumuzu, zaten süreçlerimiz farklı seninle, bide tıbbi tatmin etti beni takiplerinde. Bunları yazmamın nedeni yalnız değilsin, aynı şeyleri hissediyoruz, düşünüyoruz kesinlikle işte el mahkum biraz, seçenek olsa aynı sebeple değişirdim.

Etkilemiyor bence ben 38 küsürde doğurdum sezeryanla odaya bir çıktım emziriyorum kafada bitiyor inanıyoruz sütümüz hemen gelecek ve çok olacak

Allah aşkına sen neden ağladın
Benim sebep belli tek kuzum, ara ara gelen erken doğum korku perileri Allah korusun. Hem çok mutluyum, şükrediyorum Allah esirgesin şimdi bilr yaşam sınırını geçtiler, hoca olumlu konuşuyo. Ama bir yanım hala eski travmanın etkisinde şükür bugünümüze.

Canımm hepimiz 37+ göreceğiz
İyi düşünelim iyi olsun

ayy aşkım kıyamam hiç kötü düşünme, o kadar dikkat ediyorsunuz, inşallah zamanında doğacak hepsi Allahın izniyle

Senle aynı durumdayız canım, benim de say geri çekildi ve ikinci sezaryen. Doktorla konuşuruz o gün yaklaşınca. Sancı vs yoksa erken almazlar belki. Benim ilki 38+5’teydi, sütüm vardı. Bir arkadaşımız 37’den önce doğurdu, onunki de geldi, endişe etme

Ahhh kestanem çok iyi anladın beni seçenek yok gerçekten aynı hastanede başka doktora gitsem hoşuma gitmezse bu sefer bu doktora da gidemem kayıtlardan görüp trip atar başka hastane arayışına girsem o da farklı dert

Kanka sen git, size gelecektim randevu bulamadım, mecbur başka dr almak zorunda kaldım de, bir yalan uydur

Bikere Nesrin hoca var ona muayene olmuştum o da tıbbi olarak benim beklentimin çok ötesindeydi mesela canımm, işin tamamen magazinsel kısmında, hasta danışmanı gibi, ebe gibi. Muayene de ful bebeğin tipine odaklandı ne oluyoruz dedim Bizim hastanede Kudret hoca da iyi gibi. Başka hastane tam dert. Bizim hastanede denemek istersen Kudret hoca olabilir bence

Evet ben evlendiğimde küçüktü yani iki senedir ben bakıyorum kendinin tek yardımı yok evlenip bütün sorumluluğu bana verilen çocuğa kendisi mi bakmış oluyor sahip çıkmış oluyor hayır annesinden almış sorumluluğu bana vermiş oluyor aslada geldiğinde ilgilenmiyor ana sınıfı dersine kadar ben herşeyiyle ilgileniyorum sadece üzüldüğüm o kadar emek verip bakmıyosun ki diyorlar demekki ben senelerce de baksam o çocuğa sonucunda bakmadinki diyecekler ne diyim Allah bilsin okulu üstü başı temizliği daha bezini bile yeni bıraktık onun bile eğitimini ben verdim zor oldu çünkü 4 yaşına kadar verilmemişti hala emzik vermeler gece uyanıp biberonla süt içmeler hepsini düzene girdirdim ama bakmıyormusum hamile halimde bacağım tutula tutula her gün okula bırakıp alıp beslenmesinin listesine kadar hazırlamak demekki bakmamak onlara göre benim çocuğuma da tek katkısı maddi hâlbuki onuda ailem destek olmak istiyor kendisi istemiyor kabul etmiyor

Canım sürekli dua ediyorum ama konuşurum iyi gelecek herşeyi yaparım çok sağol canım öyle yapicam bebeğim şuan en önemli şey teşekkür ederim

Bütün muayeneleri özelde olduktan sonra devlette doğum yapsam nolur acaba bı sorun olurmu özel hastane haberleri yüzünden güvenim yok devlettede yabancı gibi olurum diye korkuyorum yoksa doğum ücreti burada bahsedilen fiyatlardan uygun ilçe olduğu için

bende ilk oglumda 40 hafta 10 günlük sezeryan oldum ikinçi oglumda 37 de aldılar sütüm gayet hemen geldi ikisindede inş kızımda öyle olur diye düşünüyorum

Ay kızlar bir de doğum izinlerinden bahsedilmiş ama sanıyorum ki devlet memuru ve ev hanımı çoğunlukta özel sektör çok azz :)
Ne kadar doğum izinleri değişecek diye söylentiler olsa da özel sektör çalışanlarının gözü yaşlı

Neden bu eşitsizlik kızlaar ya çok moralım bozuluyor 3-3,5 aylıkken çocuk ücretli izin bitmiş oluyor sonrası ücretsiz. Bari 6 ay olsaydı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…