Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay kanka bebeler doğuncada inşallah bu enerjilerimiz olur
Bence o zaman birbirimize pskolojik açıdan daha çok ihtiyaç duyabiliriz, aynı şeyleri yaşayan paylaşan kişilerle konuşmak rahatlatır. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde bunun yoksunluğunu çok yaşamıştım. Araştırınca denk gelmiştim Amerika'da mesela öyle gruplar var. Aynı dönem aynı şeyleri yaşayan kişilerin bir araya getirildiği gruplar. Bebeğini kaybedenler, eşinden boşananlar, kanser atlatanlar vs vs. Biz de bebitolarla zorlandıkça burada konuşup aynı şeyleri yaşayan birbirimizi görüp, geçici ve yalnızca bize özgü olmadığını anlayınca rahatlarız bence

Arkadaşım inan çok üzüldüm. Kimsenin ilişkisine karışmam, haddim de değil sadece paylaştığın için naçizane yorum yapmak istedim. İnan cümlelerimi de seçiyorum sövmemek için ama bir Allah'ın kulu benim evladımın yanında böyle bir muameleye beni maruz bıraksa ben o evliliği sorgularım artık. Ne demek ya çocuğuma hakaret edecek, ileri dereceler dediğin kısmı düşünmek bile istemiyorum. Lütfen sana bunun yapılmasına izin verme

çok iyi özet ya

canım grubum bayılıyorum sizeee maşallah maşallah ben yine bi döküp geliyorum

Ay evet birde herkesin dr farklı şeyler söyleyecek birde onları konuşup takacaz kafamıza

Yok canım izin vermicem kesinlikle çocuklarım bana her zaman herşeyden değerli sadece lohusalık bide şu dönemi atlatmaya çalışıyorum

Canım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
Pişman oluyorsa yapmaması lazim
Gördüğüm daha ileri şeyler canımı sıkıyor yani insan hamile diye bile insaf eder yapmaz ama yapiyor
Canım sabret biraz daha. Az kaldi. Sonrasinda tepkini koyarsın. Eşin de farkina varirsa biraz susmayi öğrenir.

Yok canım izin vermicem kesinlikle çocuklarım bana her zaman herşeyden değerli sadece lohusalık bide şu dönemi atlatmaya çalışıyorum
Biz kadınlar kimsenin boyunduruğu altına girecek, kimsenin eksik sevgisine tahammül edecek, kimsenin zorbalığını, duygusal ya da fiziksel şiddetini tolere edecek insanlar değiliz. Bunu sakın unutma ve kendini sakın güçsüz ve yalnız hissetme çünkü değilsin.

Beyazyasemin kuzucum bu arada bugün randevun vardı gittin mi nasılsın bebişler nasıl bizi update et
Gittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.

Ouyii maşallah onlara anneçi, kız gözünü açmaya başlamış

Canım maşallah güzel kilo almışlar önemli olan gelişimleri kilolari boyları. Gerisi zaten cokta onemli degil.
Olumsuz bir haber de yok daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…