- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.161
Bence o zaman birbirimize pskolojik açıdan daha çok ihtiyaç duyabiliriz, aynı şeyleri yaşayan paylaşan kişilerle konuşmak rahatlatır. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde bunun yoksunluğunu çok yaşamıştım. Araştırınca denk gelmiştim Amerika'da mesela öyle gruplar var. Aynı dönem aynı şeyleri yaşayan kişilerin bir araya getirildiği gruplar. Bebeğini kaybedenler, eşinden boşananlar, kanser atlatanlar vs vs. Biz de bebitolarla zorlandıkça burada konuşup aynı şeyleri yaşayan birbirimizi görüp, geçici ve yalnızca bize özgü olmadığını anlayınca rahatlarız benceAy kanka bebeler doğuncada inşallah bu enerjilerimiz olur
Yok ben takılmıyorum o andan sonra ama bebeğim de hisisediyo diye üzüntüm yoksa geçer canım neler geçmiyor kiCanım, canını sıkma, çok az kaldı şurada, üzülme
Arkadaşım inan çok üzüldüm. Kimsenin ilişkisine karışmam, haddim de değil sadece paylaştığın için naçizane yorum yapmak istedim. İnan cümlelerimi de seçiyorum sövmemek için ama bir Allah'ın kulu benim evladımın yanında böyle bir muameleye beni maruz bıraksa ben o evliliği sorgularım artık. Ne demek ya çocuğuma hakaret edecek, ileri dereceler dediğin kısmı düşünmek bile istemiyorum. Lütfen sana bunun yapılmasına izin vermeEşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız 9 yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorum
çok iyi özet yaVallahi ne geveze bir grubuz yaa
Sabah bakmistim en son bi ara uyku sersemi bi girdim 6 7 sayfa olmus bile. Hafta sonu 1 gun bakamadim 15 sayfayi gecmisti.
Ben diyorum okulun geveze yaramaz sınıfıyız yaa. Koca forumda birsuru anne grubu var bizim grubun skoruna bak
Hay maşallah dostlar hızınıza yetisilmiyor
Herkes iyi miii bir sıkıntı yok dimi.
Bazi kıskançlıklar yaşanmış, bazı ifsalanmalar yaşanmış yinebaska da gözüme carpan onemli detaylar olmadı.
Kaos girl senden umutluydum ama bugun yine vukuat yok. Kendini biliyorsun etiket atmiyciiim
O zaman grubu terkederim heraldeBebe kucağımızdayken yazacazemzirirken, yoksa 40 sayfa okursun burda
Ay evet birde herkesin dr farklı şeyler söyleyecek birde onları konuşup takacaz kafamızaBence o zaman birbirimize pskolojik açıdan daha çok ihtiyaç duyabiliriz, aynı şeyleri yaşayan paylaşan kişilerle konuşmak rahatlatır. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde bunun yoksunluğunu çok yaşamıştım. Araştırınca denk gelmiştim Amerika'da mesela öyle gruplar var. Aynı dönem aynı şeyleri yaşayan kişilerin bir araya getirildiği gruplar. Bebeğini kaybedenler, eşinden boşananlar, kanser atlatanlar vs vs. Biz de bebitolarla zorlandıkça burada konuşup aynı şeyleri yaşayan birbirimizi görüp, geçici ve yalnızca bize özgü olmadığını anlayınca rahatlarız bence
Yok canım izin vermicem kesinlikle çocuklarım bana her zaman herşeyden değerli sadece lohusalık bide şu dönemi atlatmaya çalışıyorumArkadaşım inan çok üzüldüm. Kimsenin ilişkisine karışmam, haddim de değil sadece paylaştığın için naçizane yorum yapmak istedim. İnan cümlelerimi de seçiyorum sövmemek için ama bir Allah'ın kulu benim evladımın yanında böyle bir muameleye beni maruz bıraksa ben o evliliği sorgularım artık. Ne demek ya çocuğuma hakaret edecek, ileri dereceler dediğin kısmı düşünmek bile istemiyorum. Lütfen sana bunun yapılmasına izin verme
Gözünü seveyim sen bir şey dökmeçok iyi özet ya
canım grubum bayılıyorum sizeee maşallah maşallah ben yine bidöküp geliyorum
Pişman oluyorsa yapmaması lazimCanım oda üzülüyor sonra pişman oluyor ama çok üzerime geldi şu dönemde hep yapıyor bunu yani artik diyorum beni bari son iki ay rahat bırak
Canım sabret biraz daha. Az kaldi. Sonrasinda tepkini koyarsın. Eşin de farkina varirsa biraz susmayi öğrenir.Gördüğüm daha ileri şeyler canımı sıkıyor yani insan hamile diye bile insaf eder yapmaz ama yapiyor
KesinlikleAy evet birde herkesin dr farklı şeyler söyleyecek birde onları konuşup takacaz kafamıza
Ahshshçok iyi özet ya
canım grubum bayılıyorum sizeee maşallah maşallah ben yine bidöküp geliyorum
Biz kadınlar kimsenin boyunduruğu altına girecek, kimsenin eksik sevgisine tahammül edecek, kimsenin zorbalığını, duygusal ya da fiziksel şiddetini tolere edecek insanlar değiliz. Bunu sakın unutma ve kendini sakın güçsüz ve yalnız hissetme çünkü değilsin.Yok canım izin vermicem kesinlikle çocuklarım bana her zaman herşeyden değerli sadece lohusalık bide şu dönemi atlatmaya çalışıyorum
Gittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
Kesinlikledoktor fikir farklılıkları bizi bizden aldı zaten Geçen aşı takvimine baktım bebekler için aşırı fazlaaa her birinde bir cümlr yazsak yeter
Ouyii maşallah onlara anneçi, kız gözünü açmaya başlamışGittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
Allahımmmm yine mi aşı konusu
Aşı değil aşılarrrrAllahımmmm yine mi aşı konusudogumdan sonra da devam edecek daha dimi
İnşallah öğrenirPişman oluyorsa yapmaması lazim
Canım sabret biraz daha. Az kaldi. Sonrasinda tepkini koyarsın. Eşin de farkina varirsa biraz susmayi öğrenir.
Canım maşallah güzel kilo almışlarGittik geldik kuzum. Erkendi aslında randevumuz ama hocanın operasyonu çıktığı için kaydı biraz. Zaten kısa sürdü ve pek tat alamadım açıkçası. Tam 2hafta geçti önceki randevudan bu yana. Bugün 31+1di. Kızımın kilosu1200lerden, oğlumun kilosu da 1300lerden 1500lere çıkmış. Aralarındaki fark yok denecek kadar az. 140gr vardı kapanmış. Kan akımları falan iyi. Başka da bir şeye bakılmadı zaten. Ben biraz daha kilo alırlar diye ummuştum ama doktor iyi dedi, bir sıkıntı görmüyormuş. Haftaya grip aşısını ol dedi. Bu kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?