- 17 Nisan 2019
- 3.396
- 3.921
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.241
11 aşko geç sayılmaz bence sen tam kahvaltını filan yaparsınUmarım erken saate almışsındır randevuyu
sanada inşallah doktorun yarın hayırlı haberler verir canım, çok geçmiş olsun, ilaçla düzelebilen bir şey olsun
Ay bende bebeğin altını değiştiremiyorum napıcam ben diye ağlıyorumİki gecedir rüyamda erken doğuruyorum sonrada uykum kaçıyor gecenin 4 ünde yatakta bir sağa bir sola uyumaya çalışıyorum. En iyi ihtimalle aldatıldığımı görüyorum imdat ya
Eşin farkedecek elbet sana haksızlık yaptığını inan ki farkına varacak. Sen üzme kendini zamana bırak ama bu zamanda da lütfen kendini yıpratma. Sen çok önemlisin bunu unutmaEvet ben evlendiğimde küçüktü yani iki senedir ben bakıyorum kendinin tek yardımı yok evlenip bütün sorumluluğu bana verilen çocuğa kendisi mi bakmış oluyor sahip çıkmış oluyor hayır annesinden almış sorumluluğu bana vermiş oluyor aslada geldiğinde ilgilenmiyor ana sınıfı dersine kadar ben herşeyiyle ilgileniyorum sadece üzüldüğüm o kadar emek verip bakmıyosun ki diyorlar demekki ben senelerce de baksam o çocuğa sonucunda bakmadinki diyeceklerne diyim Allah bilsin okulu üstü başı temizliği daha bezini bile yeni bıraktık onun bile eğitimini ben verdim zor oldu çünkü 4 yaşına kadar verilmemişti hala emzik vermeler gece uyanıp biberonla süt içmeler hepsini düzene girdirdim ama bakmıyormusum hamile halimde bacağım tutula tutula her gün okula bırakıp alıp beslenmesinin listesine kadar hazırlamak demekki bakmamak onlara göre benim çocuğuma da tek katkısı maddi hâlbuki onuda ailem destek olmak istiyor kendisi istemiyor kabul etmiyor
Kanka bunu dendik 12:00 olmadı, ertesi gün oldu12 den sonra başlar mı acaba ona göre uyuyacağımönce giriyorum erkek bebek alışverişi yapıyorum sonra diyorum haksızlık mı oldu acaba geri giriyorum uygulamaya kız çocuk alışverişi yapıyorum..
Bende dün aldatıldığımı gördümİki gecedir rüyamda erken doğuruyorum sonrada uykum kaçıyor gecenin 4 ünde yatakta bir sağa bir sola uyumaya çalışıyorum. En iyi ihtimalle aldatıldığımı görüyorum imdat ya
Hamilelikte saçma rüyalar olurmuş canım bende arada görüyorumİki gecedir rüyamda erken doğuruyorum sonrada uykum kaçıyor gecenin 4 ünde yatakta bir sağa bir sola uyumaya çalışıyorum. En iyi ihtimalle aldatıldığımı görüyorum imdat ya
Kızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemişşekerimde bi sorun yok Allahtan geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim
Canım lütfen canını bu kadar sıkma. 13-8 tansiyon aşırı yüksek bir tansiyon degil ki. Benimde öyle cikti dr.takip et dedi. Daha da yükselirse ilac kullanırız dedi.Sağol canım evet bende ilaca başlatır diye düşünüyorum bu baya etkiledi beni 13 yani bayılacak gibi oldum düşük bile yapabilirsin daha yüksek gelirse dedi çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse doktorun karşısında 16 17 olsa ne halde olcam kimbilirsizde dikkat edin aman diyim çok zormuş tansiyonla uğraşmak hiçbirinizde olmasın
Kuzu tansiyon biraz kişisel oluyor, sendeki etkilerine de bakıyorlar. Mesela normal tansiyonu 12-8 olan biri için 13-8 çok yüksek değil ama benim normal tansiyonum da düşük 9-5 9-6 çıkıyor benim için 13-8 çok yüksek hamilelik için konuşuyorum tabi ki. Mide bulantısı vs de olmuş doktor ona istinaden öyle demiş olabilirCanım lütfen canını bu kadar sıkma. 13-8 tansiyon aşırı yüksek bir tansiyon degil ki. Benimde öyle cikti dr.takip et dedi. Daha da yükselirse ilac kullanırız dedi.
Sana bu kadar net ve karamsar konusan kadın doğum doktoru mu perinatolog mu ne ? Bu nasil bir konusma sekliymis hic beğenmedim valla.
Bahsettigi kisi asm doktoru hemsiresi yada ebesi muhtemelen. Yani bir kadın dogumcunun dahi bu cümleleri kurarken gebenin yüzüne yüzüne soylerken 2 düşünüp 1 söyleyeceği seyleri cat diye kızın yüzüne yüzüne söylemiş. Tansiyonu iyiki 16lara firlamamis.Kuzu tansiyon biraz kişisel oluyor, sendeki etkilerine de bakıyorlar. Mesela normal tansiyonu 12-8 olan biri için 13-8 çok yüksek değil ama benim normal tansiyonum da düşük 9-5 9-6 çıkıyor benim için 13-8 çok yüksek hamilelik için konuşuyorum tabi ki. Mide bulantısı vs de olmuş doktor ona istinaden öyle demiş olabilir
Hormonlarla bilinçaltı kombosu demekAy bende bebeğin altını değiştiremiyorum napıcam ben diye ağlıyorumbazende kendimi emzirirken görüyorum ama rüyalarda sürekli kan ter gözyaşı
İlk defa bu rüyadan gördüysen şanslısınBende dün aldatıldığımı gördüm
32 de çıkabilirsin çalışamaz raporu ile canım. Ya da doğum öncesi iznini sonrasına aktaracaksan çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışabilirsinKızlar aramızda doğum iznine çıkacak olan var mı? Bende çıkacağım raporu kaçıncı haftada yazdırmam gerekiyor bu konuda bilgi sahibi kişiler
MantıklıArkadaşım öyle yapmış canımhatta şöyle ki tüm muayeneleri özelde yaptırmış en son muayeneye gidiyor açılma başlamış çantanı al gel diyorlar, bunların da devlette tanıdık ebesi varmış gel demiş zaten doğum başladı ee normal doğum yapacaksın doktorun müdahale edeceği bir şey de yok o da gitmiş
Teşekkür ederim hepimiz çok değerli önemliyizEşin farkedecek elbet sana haksızlık yaptığını inan ki farkına varacak. Sen üzme kendini zamana bırak ama bu zamanda da lütfen kendini yıpratma. Sen çok önemlisin bunu unutma
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah düzene girer dikkat et canım lütfen kendine yiyip icmeneKızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemişşekerimde bi sorun yok Allahtan geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim
Tabii nasıl söylediği çok önemli ben durumsal değerlendirdim ama malesef çoğu doktor üsluba çok dikkat etmiyorBahsettigi kisi asm doktoru hemsiresi yada ebesi muhtemelen. Yani bir kadın dogumcunun dahi bu cümleleri kurarken gebenin yüzüne yüzüne soylerken 2 düşünüp 1 söyleyeceği seyleri cat diye kızın yüzüne yüzüne söylemiş. Tansiyonu iyiki 16lara firlamamis.
Normalde 11-7 gibi degerlerde demisti diye hatirliyorum bense25lin in .
Direkt kadın dogum acile veya kendi doktoruna yönlendirebilir ama bu sekilde hamile bir kadının yüzüne yüzüne böyle konuşması cok acımasızca olmus bundan rahatsız oldum açıkçası
Canım 32+0'da çalışabilir alman lazım devam edeceksen, çıkacaksan yine o tarihte izne ayrıldığına dair bilgi vermen lazım. Ben haftaya cuma 32+0 oluyorum o gün randevu aldım çalışabilir alıp 37'de izne çıkacağımKızlar aramızda doğum iznine çıkacak olan var mı? Bende çıkacağım raporu kaçıncı haftada yazdırmam gerekiyor bu konuda bilgi sahibi kişiler
Tansiyon strese bagli yükselen birsey bide, ben su an yüksek cikar endisesi ile evde bile ölçüm yapamıyorum.Tabii nasıl söylediği çok önemli ben durumsal değerlendirdim ama malesef çoğu doktor üsluba çok dikkat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?