Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
İki gecedir rüyamda erken doğuruyorum sonrada uykum kaçıyor gecenin 4 ünde yatakta bir sağa bir sola uyumaya çalışıyorum. En iyi ihtimalle aldatıldığımı görüyorum imdat ya
Ay bende bebeğin altını değiştiremiyorum napıcam ben diye ağlıyorum bazende kendimi emzirirken görüyorum ama rüyalarda sürekli kan ter gözyaşı

Eşin farkedecek elbet sana haksızlık yaptığını inan ki farkına varacak. Sen üzme kendini zamana bırak ama bu zamanda da lütfen kendini yıpratma. Sen çok önemlisin bunu unutma

Kanka bunu dendik 12:00 olmadı, ertesi gün oldu çakallar

Kızlar aramızda doğum iznine çıkacak olan var mı? Bende çıkacağım raporu kaçıncı haftada yazdırmam gerekiyor bu konuda bilgi sahibi kişiler

Canım lütfen canını bu kadar sıkma. 13-8 tansiyon aşırı yüksek bir tansiyon degil ki. Benimde öyle cikti dr.takip et dedi. Daha da yükselirse ilac kullanırız dedi.

Sana bu kadar net ve karamsar konusan kadın doğum doktoru mu perinatolog mu ne ? Bu nasil bir konusma sekliymis hic beğenmedim valla.

Kuzu tansiyon biraz kişisel oluyor, sendeki etkilerine de bakıyorlar. Mesela normal tansiyonu 12-8 olan biri için 13-8 çok yüksek değil ama benim normal tansiyonum da düşük 9-5 9-6 çıkıyor benim için 13-8 çok yüksek hamilelik için konuşuyorum tabi ki. Mide bulantısı vs de olmuş doktor ona istinaden öyle demiş olabilir

Bahsettigi kisi asm doktoru hemsiresi yada ebesi muhtemelen. Yani bir kadın dogumcunun dahi bu cümleleri kurarken gebenin yüzüne yüzüne soylerken 2 düşünüp 1 söyleyeceği seyleri cat diye kızın yüzüne yüzüne söylemiş. Tansiyonu iyiki 16lara firlamamis.
Normalde 11-7 gibi degerlerde demisti diye hatirliyorum ben se25lin in .
Direkt kadın dogum acile veya kendi doktoruna yönlendirebilir ama bu sekilde hamile bir kadının yüzüne yüzüne böyle konuşması cok acımasızca olmus bundan rahatsız oldum açıkçası

Kızlar aramızda doğum iznine çıkacak olan var mı? Bende çıkacağım raporu kaçıncı haftada yazdırmam gerekiyor bu konuda bilgi sahibi kişiler
32 de çıkabilirsin çalışamaz raporu ile canım. Ya da doğum öncesi iznini sonrasına aktaracaksan çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışabilirsin

Mantıklı

Eşin farkedecek elbet sana haksızlık yaptığını inan ki farkına varacak. Sen üzme kendini zamana bırak ama bu zamanda da lütfen kendini yıpratma. Sen çok önemlisin bunu unutma
Teşekkür ederim hepimiz çok değerli önemliyiz inşallah öyle olucak inanıyorum zamanla geçecek

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah düzene girer dikkat et canım lütfen kendine yiyip icmene

Tabii nasıl söylediği çok önemli ben durumsal değerlendirdim ama malesef çoğu doktor üsluba çok dikkat etmiyor

Canım 32+0'da çalışabilir alman lazım devam edeceksen, çıkacaksan yine o tarihte izne ayrıldığına dair bilgi vermen lazım. Ben haftaya cuma 32+0 oluyorum o gün randevu aldım çalışabilir alıp 37'de izne çıkacağım

Tabii nasıl söylediği çok önemli ben durumsal değerlendirdim ama malesef çoğu doktor üsluba çok dikkat etmiyor
Tansiyon strese bagli yükselen birsey bide, ben su an yüksek cikar endisesi ile evde bile ölçüm yapamıyorum.
Tansiyon yüksekliği ile gelen hamileye dediklerine bak bazıları vicdandan mahrum yaşıyor ya..
Ben ne riskli durumlardan geçtim de doktor bana risklerden bahsederken nasıl cümleye dökecegini nasıl ifade edeceğini şaşırıyordu..
Allahım risksiz sağlıklı hamilelikler yaşatsın hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…