- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.261
Aslında çoğu sey öyle, etkiler kişisel çok haklısın kuzum. Mesela benim karaciğer değerlerim 100 civarı olunca kaşıntıdan hastanelik oluyorum, doktorlar normalde 400-500 değerlerde bu etkilerin olduğunu söylüyolarKuzu tansiyon biraz kişisel oluyor, sendeki etkilerine de bakıyorlar. Mesela normal tansiyonu 12-8 olan biri için 13-8 çok yüksek değil ama benim normal tansiyonum da düşük 9-5 9-6 çıkıyor benim için 13-8 çok yüksek hamilelik için konuşuyorum tabi ki. Mide bulantısı vs de olmuş doktor ona istinaden öyle demiş olabilir
Doğru diyorsun kuzum, bu sürece girene kadar hamileliği kolay sanıyordum ama hiç öyle dışardan göründüğü gibi değilmişAslında çoğu sey öyle, etkiler kişisel çok haklısın kuzum. Mesela benim karaciğer değerlerim 100 civarı olunca kaşıntıdan hastanelik oluyorum, doktorlar normalde 400-500 değerlerde bu etkilerin olduğunu söylüyolar
Babyjörn tarzında al bence canım yataylamasına sallanan sağa sola gidenleri bebekler pek sevmiyor. Pilates topu mantığında dikey olan hareketleri seviyorlar merfbaby tavsiye ederim en kaliteli muadili bence oKızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Bu markaların ürünleri hep cok satanlarda.
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Sizler ne marka aldınız tavsiyelerinize açığım.
Manuel olandan alacağım.
Onlardan alcam zaten kuzum. Manuel dediğim kendi öne arkaya sallayacagi olanlardan.Babyjörn tarzında al bence canım yataylamasına sallanan sağa sola gidenleri bebekler pek sevmiyor. Pilates topu mantığında dikey olan hareketleri seviyorlar merfbaby tavsiye ederim en kaliteli muadili bence o
O çok iyi ya kılıfı falanda ekstra satılıyor sonrasında yedekleme şansın oluyorOnlardan alcam zaten kuzum. Manuel dediğim kendi öne arkaya sallayacagi olanlardan.
A bakayim o markaya da tamam canım teşekkür ederim
Bu iyi bir bilgiymis canım bak. 2.bebise cesaret gelirse renk güncellemesi yaparızO çok iyi ya kılıfı falanda ekstra satılıyor sonrasında yedekleme şansın oluyor
Yok yok devam falan etmiycemCanım 32+0'da çalışabilir alman lazım devam edeceksen, çıkacaksan yine o tarihte izne ayrıldığına dair bilgi vermen lazım. Ben haftaya cuma 32+0 oluyorum o gün randevu aldım çalışabilir alıp 37'de izne çıkacağım
Evett ama sen biraz dinlen kuzu valla sürecin seni yoruşuna hepimiz şahitizBu iyi bir bilgiymis canım bak. 2.bebise cesaret gelirse renk güncellemesi yaparız
CanımsınnEvett ama sen biraz dinlen kuzu valla sürecin seni yoruşuna hepimiz şahitiz
Çook aminCanımsınngerçekten bomba gibi bir hamilelik geçiyor. Benim fiziksel mental her sekilde güzel bir toparlanma ihtiyacım var.
Oğluşumla boool mutlu vakitler gecirelim önce bi
Canım ben pierre cardin plume aldımKızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Manuel olandan alacağım.
Canım ben çıktım bile. İkiz olduğum için 30+0da çıktım. Tekil gebeliklerde 32+0da çalışamaz raporu almalısınKızlar aramızda doğum iznine çıkacak olan var mı? Bende çıkacağım raporu kaçıncı haftada yazdırmam gerekiyor bu konuda bilgi sahibi kişiler
Mamma aldık biz canımKızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Manuel olandan alacağım.
Evet hem meksika dalgası bile yapıyor minnoşKızlar bebitom karnında sürekli yer degiştiriyor sizlerde de oluyor mu
Benim kaburgamda yaşıyor çocuummKızlar bebitom karnında sürekli yer degiştiriyor sizlerde de oluyor mu
Aynı mantıkla ben de mamma deluxe cotton aldım canımKızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Manuel olandan alacağım.
Aminn sağlıkla gelsin minikolarrDoğru diyorsun kuzum, bu sürece girene kadar hamileliği kolay sanıyordum ama hiç öyle dışardan göründüğü gibi değilmişhepimiz sağlıkla doğuralım yavrularımızı
Yarın randevu sonrası bebek odası bakıcaz eşimleonun heyecanı var üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?