- 23 Ekim 2024
- 6.336
- 10.570
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.621
Aşk diyincede senBilmiyorum aşko olabilir
tipi bana benzer inşallah bari bir katkım olsun
İlk başlarda ismini söylememek için öyle dediler ama ismini Duru pera koydular wheysu da kaldı öyleay bana bak gereksiz bilgilerde bilmediğim şey yok
Bende önce bi konduramadım sonra mecbur kabullendimay benzesinn kızzz aşık olduğum adam ona benzicek tabi anasının tostik oğluşu
Ah bu beyinlerimiz nelerle doluyor yazık kızİlk başlarda ismini söylememek için öyle dediler ama ismini Duru pera koydular wheysu da kaldı öyleay bana bak gereksiz bilgilerde bilmediğim şey yok
O haftalarda hepimizin bebekleri coştu ama ya çok fark vardı 2 haftada. Neyse bakalım yine birden büyür belki nerde benim kaşar peynirimHa sen geçende öyle dedin daha fazla çıkmıştı, günaha giriyorsun
Selam aşko, ben hastanede veriliyor diye biliyorum, almayacam, gerekirse hemen aldırırım, dr doğru mama bilgisini alıpselam kızlar, hafta sonu son hazırlıkları yapıcamda aklıma bişey takıldı. Sarılık riskine karşı ilk 3-4 gün mama da veriliyormuş bebeğe. Acaba diyorum küçük bir paket mama alsam mı? Siz neler biliyorsunuz yada düşünüyorsunuz bu konuda? Yada hastanede falan mı veriyorlar sadece acaba? Bu akşam birden aklıma geldi bu konu
32.haftadan sonra gümbür gümbürO haftalarda hepimizin bebekleri coştu ama ya çok fark vardı 2 haftada. Neyse bakalım yine birden büyür belki nerde benim kaşar peynirim
Düzelt dedim ama yaa bi bekleyin hemen görüyorsunuzEtiket olmadı yine arkasından konuşmuş oldun:)))
AffetmezDüzelt dedim ama yaa bi bekleyin hemen görüyorsunuz
Mama verende var alın diyende canım doğum öncesi öğren hastanenden ona göre alma boşa belki yeterli sütünde olacak yine hiç ihtiyaç olmayacakselam kızlar, hafta sonu son hazırlıkları yapıcamda aklıma bişey takıldı. Sarılık riskine karşı ilk 3-4 gün mama da veriliyormuş bebeğe. Acaba diyorum küçük bir paket mama alsam mı? Siz neler biliyorsunuz yada düşünüyorsunuz bu konuda? Yada hastanede falan mı veriyorlar sadece acaba? Bu akşam birden aklıma geldi bu konu
33e 1 kaldı benimdeKızlar bende 32.haftadan bildiriyorum göbeğimi taşıyamıyorum artık çok ağırlaştım penguen zamanım geldi galiba
Düzelt dedim ama yaa bi bekleyin hemen görüyorsunuz
Benim kalkıp geri oturduğum çok oluyor33e 1 kaldı benimdeburalar daha fena canım gece wc ye gidiyorum arkama dönüp bakarsam bidaha gitmek zorunda kalıyorum o derece yani
Tecrübeli bir erkek anasından bunu duymakÇok haklı sebeplerin varmışerkek cocuğu anacı olur bekle sen
Ben 29da öyleyim sen yine iyisinKızlar bende 32.haftadan bildiriyorum göbeğimi taşıyamıyorum artık çok ağırlaştım penguen zamanım geldi galiba
Hiç sorma yaa gereksiz bilgiler ansiklopedisiAh bu beyinlerimiz nelerle doluyor yazık kız
Bence gerek yok canım hastanede verilir gerekirse. Oradaki mama içine sinmezse eczaneden hemen alırsınız zatenselam kızlar, hafta sonu son hazırlıkları yapıcamda aklıma bişey takıldı. Sarılık riskine karşı ilk 3-4 gün mama da veriliyormuş bebeğe. Acaba diyorum küçük bir paket mama alsam mı? Siz neler biliyorsunuz yada düşünüyorsunuz bu konuda? Yada hastanede falan mı veriyorlar sadece acaba? Bu akşam birden aklıma geldi bu konu
Aşk diyincede sen
yapmaa etme bacımm yanarız33e 1 kaldı benimdeburalar daha fena canım gece wc ye gidiyorum arkama dönüp bakarsam bidaha gitmek zorunda kalıyorum o derece yani
Bende almıcam canım ihtiyaç olursa ulaşılması kolay bişey zatenselam kızlar, hafta sonu son hazırlıkları yapıcamda aklıma bişey takıldı. Sarılık riskine karşı ilk 3-4 gün mama da veriliyormuş bebeğe. Acaba diyorum küçük bir paket mama alsam mı? Siz neler biliyorsunuz yada düşünüyorsunuz bu konuda? Yada hastanede falan mı veriyorlar sadece acaba? Bu akşam birden aklıma geldi bu konu
hamişliğimizin hakkını verebiliriz artıkTecrübeli bir erkek anasından bunu duymak
Ben 29da öyleyim sen yine iyisinbir anda göbeğim aşırı büyüdü ya
Hiç sorma yaa gereksiz bilgiler ansiklopedisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?