- 25 Ağustos 2025
- 197
- 261
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.661
E bana da birkaç ayrı doktor dedi sen de ufak tefek sayılırsın,çocuk da iri değil diye..ben direkt ikna oldum.Doktorum bu hafta aynen bunu söyledi biliyor musunhepimiz kadın doğum uzmanı gibiyiz be maşallah bize
Başka derdimiz olmasın inşallahBen en çok burcunu merak ediyorumyay mı oğlak mı olacak diye
Bu tam benim kuracağım bir cümle kalbim pıt kırıldı şuanYaa oğluma hamileyken girdiğim eski grubuma baktımda çok safmışım lohusalık tavanevlendiğimizden beri ilk defa eşim uyanınca beni öpmedi demişm hhhjhehhjrre şimdi günaydın bile demediğimiz oluyor vay bee
Öpmeden çıkarsa, geri dönmesin eveYaa oğluma hamileyken girdiğim eski grubuma baktımda çok safmışım lohusalık tavanevlendiğimizden beri ilk defa eşim uyanınca beni öpmedi demişm hhhjhehhjrre şimdi günaydın bile demediğimiz oluyor vay bee
Şeker çıktı canım bende gebelik şekeri. Sıvım fazla. İlk farkedildiğinde 3 hafta önden gidiyordumneden 10 kasım kız neden okadar erken
ben şok şuan
doktor bana 9.Aralık dedi kuzum
:)) yok günaydın demişte öpmemişBu tam benim kuracağım bir cümle kalbim pıt kırıldı şuangünaydın bile diyecek vakit bulamayacak mıyız
ilk doğuran sen misin ozaman bacımŞeker çıktı canım bende gebelik şekeri. Sıvım fazla. İlk farkedildiğinde 3 hafta önden gidiyordumdiyet insülin falan 1,5 haftaya indirebildik ama sıvı hala çok fazla 37yi görüp alıcam dedi Tabi daha erken gelmezse dedi
Elif AsyaBu aradaannabelica ben kızcemin ismini değiştiriyom ASYA istiyorum
cinsiyet partisinden beri aynı düşüncedeyim eşim başka istiyor ama busefer benim istediğim olsun istiyorum
sadece yanına ek isim ne olabilir yardımcı olun
Ben ilk isim olarak istiyorum balımElif Asya
Eylül Asya
Zeynep Asya
Asya hep 2.isim uyuyor sanki sağlıkla gelsin çok güzel isim
8 yıl bitti kuzumm, tabi adapte olması zor bir konu çocuk:)) yok günaydın demişte öpmemiş
Kuzum siz ne kadar oldu evleneli? Çocuktan sonra oluyor maalesef bunlar bizde ilk kavgamız hatta tek kavga sebebimiz hep çocuktur
Elif Nisa diyorduk ama sadece Nisada olabilir oğlum çok sıkıntı çekti bu konuda okulda mehmet kursta emre ailede mehmet emreBen ilk isim olarak istiyorum balım
sadece ikinci isim istememin sebebi dini bir ek ismi olsun diye sen ne koycakdın cano?
evet kan filan bulaşırsa diye.. bizim hastane kendi takımlarımızı giydirecekmiş kuzu. Gerçi mesela setin tüm parçalarını bize vermenize gerek yok dedi ebe haklı olarak; zıbın, tulum veya alt üst takım, çorap, eldiven, şapka, battaniye dedi. Bu durumda bir takım ve bir tulum en azından edinmek iyi olur herhaldeİlk doğum sonrası giydirilen kıyafet kirlenebiliyormuş o yüzden 2 takım olsun birini sonra giydirirsiniz diyolar kuzum, hatta genelde ilk giydirdikleri hastanenin kendi verdiği takım oluyor
evet kuzum demek ki öyleValla canım bende hep öyle gördüm öyle yapılıyormuş
oyy nisa prensesElif Nisa diyorduk ama sadece Nisada olabilir oğlum çok sıkıntı çekti bu konuda okulda mehmet kursta emre ailede mehmet emrehep söyleniyor bu yüzden garibim:))
Maşallah 8 yıla göre baya aşıksın8 yıl bitti kuzumm, tabi adapte olması zor bir konu çocuk
Yani kulağına 2 isim söylense okul hayatı için kimliğe yazılmasa olur sanki araştırmak lazım bazende kulağına ne okuduysa eksiksiz söylemek gerek diyorlar tam bilmiyorum bende..oyy nisa prenses
evet cok zor bende karşıyım normalde iki isme oyüzden koymasam mı ne?
Kuzu ben aşırı sevgi pıtırcığı temas bağımlısı bir tipim ondanMaşallah 8 yıla göre baya aşıksın
Ben o sitemi ederken yeni evli gibi bir şeydik
Bence asya tek başına güzel kuzummoyy nisa prenses
evet cok zor bende karşıyım normalde iki isme oyüzden koymasam mı ne?
Arabada elimi tutmasın, hayırdır bir şey mi var elimi niye tutmuyorsun dikkatimden kaçtı sanmaKuzu ben aşırı sevgi pıtırcığı temas bağımlısı bir tipim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?