- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.261
Ptt kargoyla geliyo şekerim maalesef uzun sürüyoAynısından bende aldım 5 dk oldu kargo gelelifiyonksuz aldım ama ben, seninde kargo geç geldimi aşko? Bana 1 haftada geldi gözüm yolda kaldı
Bende 37 yi bekliyorum çok zormuş ya. İlkinde pandemiden dolayı çoğunlukla evden çalıştığımız dönemdi. Meğer ne güzelmiş. Gerçi şimdi de okulda değilim başka bir yere görevlendirildim bir tık iyi sayılırım37+0 kuzuyani resmen 38. haftama girdiğim zaman.. belki doğurmuş olacağım düşün o zaman
İnşallah canımÇok güzelmiş sağlıkla kullanın inşallahbeni de linkleyin kaçırmışım bunu puset örtüm yokmuş yeni farkettim hey gidi nerde o eski ben sayfa sayfa listeler tutan araştırmalar yapan
Gerçekten hep çok rahatım ya 37'ye kadar giderim diyordum ama izin hakkında kısıt olmasa 32'de haftaya ayrılırdımBende 37 yi bekliyorum çok zormuş ya. İlkinde pandemiden dolayı çoğunlukla evden çalıştığımız dönemdi. Meğer ne güzelmiş. Gerçi şimdi de okulda değilim başka bir yere görevlendirildim bir tık iyi sayılırım
Hemen konuyu değiştiriyorumDuygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum
Ayy arkadaşına üzüldümŞeker çok nankör ya. Simitten yükselmedi diye hamburger yedim. O kadar da ileri gitme dedi vücutgeçen bir arkadaşımla konuştum hamileyken 1 dilim tam buğday ekmeği bile 400 yapardı şekerimi dedi. Seninki şeker mi falan dedi. Gaza getirme beni dedim açım zaten
Bende beğendim aşko, güle güle kullanalımEvet kuzu benim de yeni geldi daha. Büyük ihtimalle konuşulan gün birlikte aldık. 1hqfta olmuştur yani ama beklediğime değdi beğendim yani
Teşekkür ederimİnşallah canım
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zaten haftada 1 duş alabiliyorum malum durumdan dolayi, çarşamba günü aşı oldum bizim sular kesikti çarşamba geldi ve geri kesilme ihtimali vardi ona ragmen senin aşı sonrası duş alman geldi aklima korkumdan pasakli kalmayi göze alıp duş alamadim da daha simdi aldım duşKanka sırada 6 tane var, tek olsa okeydim
duş al
Kuzu çok yakın arkadaşım 14-15 aydır kullanıyor kızı minyon olunca hala yatıyor ve gayet memnunHemen konuyu değiştiriyorum
Kanka ben huggy’de swing me olanıda beğendim sanki ya5-6 hafta olmuş geleli, aşko birde moon arkadaşın kullanıyordu dimi ? Ne olur kötü yorumları çürüt
Ama aşko çok şükür bu sefer seni kötü etmedi aşıZaten haftada 1 duş alabiliyorum malum durumdan dolayi, çarşamba günü aşı oldum bizim sular kesikti çarşamba geldi ve geri kesilme ihtimali vardi ona ragmen senin aşı sonrası duş alman geldi aklima korkumdan pasakli kalmayi göze alıp duş alamadim da daha simdi aldım duş
Bazen tecrubeler birbirimizin işine yarıyor böyle iste
Ay çoğu kişi yazmış ya , bebek bir tarafa yuvarlandı diye hatta foto moto paylaşmışlar, sallamaya başlayında tek tarafa kayıyormuş bebekler, dün oturup hepsini okudum tabiKuzu çok yakın arkadaşım 14-15 aydır kullanıyor kızı minyon olunca hala yatıyor ve gayet memnunolumsuz ne duydun?
Swing me alt üniteden başka fark var mi
O kadar iyi anlıyorum ki seniGerçekten hep çok rahatım ya 37'ye kadar giderim diyordum ama izin hakkında kısıt olmasa 32'de haftaya ayrılırdım
Aynen canım aman diyeyim salma. Yada salacaksan kendine güvenemiyorsan simdiden ye arada kacamaklar yap ki degerlerinde belli olsun Ona göre ilerlensin.rica ederim canım ne demekYaa evet şuan hiç kaçamak yapmadım diyorum arkadaşlarıma şu kontrole gidip çıkayım sonrasında atarım bir iki bişey diyeçok salmıyım yani o zaman teşekkür ederim
Ay maşallah diyeyim şükür olumsuz etki etmedi. Kol ağrısı oldu biraz hala da var onun dışında iyi gecti. Beni tetanoz aşısı carptı demek kiAma aşko çok şükür bu sefer seni kötü etmedi aşı
O tetanoz neyin nesiydiAy maşallah diyeyim şükür olumsuz etki etmedi. Kol ağrısı oldu biraz hala da var onun dışında iyi gecti. Beni tetanoz aşısı carptı demek ki
Kuzum ben Balıkesir için yazdım burada özel hastane sıkıntısı var cidden. Doktor kafana yatıyorsa hastane de donanımlıysa özel devlet diye ayırmam yoksaAy bir arkadaşımın eltisine çatı muayenesi bile yapmayıp senin boyun kısa sen normal doğum yapamazsın demiş doktoru doğuma 2 hafta kala, o da sinirlenip doktor değiştirdi ve normal doğum yaptı. Ben bu işi anlamıyorum. Bu kadar sezaryene yönlendirmek niye? Tabiki sağlıksal bir şey olur ya da anne ve doktor öyle uygun görür tamam ama sırf para için de yazıklar olsun
Ben özel takipliyim, geçen kendi hastanemde gebe okulundaydım ve ebe dedi ki benim doktorum için Ayşenur Hanım'ın hastasıysanız sonuna kadar vajinal doğum için çabalıyor, hem sizi ikna etme yönünden hem de sağlık açısından. Dedim tam bana layık doktor
Kesinlikle kuzum Allah iyilerle karşılaştırsınŞu süreçte sanırım hepimiz emin olduk ki bu işin devleti, özeli yok direkt iyi doktoru var. Dilerim hepimizi gönlümüze göre doktorlar doğum yaptırır
Oyuncak bebek koyup deniyim mi ahahaha ama cidden arkadaşım hiç böyle bir sorun yaşamadı yoksa bana asla alma derdiAy çoğu kişi yazmış ya , bebek bir tarafa yuvarlandı diye hatta foto moto paylaşmışlar, sallamaya başlayında tek tarafa kayıyormuş bebekler, dün oturup hepsini okudum tabibirde 2-3 ay sonra otomatik sallanma modu çalışmıyor diyenler var, sallamaya başlayınca gıcırtı sesi çıkarıyormuş
Swing me sadece tasarım farkı var aşko, diğer programları hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?