Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
37+0 kuzu yani resmen 38. haftama girdiğim zaman.. belki doğurmuş olacağım düşün o zaman
Bende 37 yi bekliyorum çok zormuş ya. İlkinde pandemiden dolayı çoğunlukla evden çalıştığımız dönemdi. Meğer ne güzelmiş. Gerçi şimdi de okulda değilim başka bir yere görevlendirildim bir tık iyi sayılırım

Çok güzelmiş sağlıkla kullanın inşallah beni de linkleyin kaçırmışım bunu puset örtüm yokmuş yeni farkettim hey gidi nerde o eski ben sayfa sayfa listeler tutan araştırmalar yapan
İnşallah canım

Gerçekten hep çok rahatım ya 37'ye kadar giderim diyordum ama izin hakkında kısıt olmasa 32'de haftaya ayrılırdım

Duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum
Hemen konuyu değiştiriyorum
Kanka ben huggy’de swing me olanıda beğendim sanki ya 5-6 hafta olmuş geleli, aşko birde moon arkadaşın kullanıyordu dimi ? Ne olur kötü yorumları çürüt

Eklentiler

• IMG_5946.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 74
Ayy arkadaşına üzüldüm ne yiyip ne icti acaba bu durumda kalıp..
Allahım tüm hamislerin yardımcısı olsun bu şeker belasını da tansiyon belasını da herkesten uzak tutsun
Zaten hep açız

Kanka sırada 6 tane var, tek olsa okeydim

duş al
Zaten haftada 1 duş alabiliyorum malum durumdan dolayi, çarşamba günü aşı oldum bizim sular kesikti çarşamba geldi ve geri kesilme ihtimali vardi ona ragmen senin aşı sonrası duş alman geldi aklima korkumdan pasakli kalmayi göze alıp duş alamadim da daha simdi aldım duş
Bazen tecrubeler birbirimizin işine yarıyor böyle iste

Hemen konuyu değiştiriyorum
Kanka ben huggy’de swing me olanıda beğendim sanki ya 5-6 hafta olmuş geleli, aşko birde moon arkadaşın kullanıyordu dimi ? Ne olur kötü yorumları çürüt
Kuzu çok yakın arkadaşım 14-15 aydır kullanıyor kızı minyon olunca hala yatıyor ve gayet memnun olumsuz ne duydun?
Swing me alt üniteden başka fark var mi

Ama aşko çok şükür bu sefer seni kötü etmedi aşı

Kuzu çok yakın arkadaşım 14-15 aydır kullanıyor kızı minyon olunca hala yatıyor ve gayet memnun olumsuz ne duydun?
Swing me alt üniteden başka fark var mi
Ay çoğu kişi yazmış ya , bebek bir tarafa yuvarlandı diye hatta foto moto paylaşmışlar, sallamaya başlayında tek tarafa kayıyormuş bebekler, dün oturup hepsini okudum tabi birde 2-3 ay sonra otomatik sallanma modu çalışmıyor diyenler var, sallamaya başlayınca gıcırtı sesi çıkarıyormuş
Swing me sadece tasarım farkı var aşko, diğer programları hepsi aynı

Yaa evet şuan hiç kaçamak yapmadım diyorum arkadaşlarıma şu kontrole gidip çıkayım sonrasında atarım bir iki bişey diye çok salmıyım yani o zaman teşekkür ederim
Aynen canım aman diyeyim salma. Yada salacaksan kendine güvenemiyorsan simdiden ye arada kacamaklar yap ki degerlerinde belli olsun Ona göre ilerlensin.rica ederim canım ne demek

Canım annelere selamlar Sürekli yazamıyorum ama bir sayfayı bile atlamadan okuyorum ve emojilerle kendimi ifade etmeye çalışıyorum genelde
Beni bir dürttüler şimdi hastane çantası için taslak oluşturdum Farklı listelerden karma yaptım. Biraz teferruatlı olabilir, hastanede olacak şeyler de var içinde ama benim içim böyle daha rahat edecek (nevresim takımı, havlu, yastık vs gibi). Belki sizlere de fikir olur diye paylaşmak istedim . Hem de eksik gördüğünüz ya da şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey olursa listeme eklerim dedim.

Eklentiler

• 1000132480.webp
    13 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000132479.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000132478.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000132477.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
Kuzum ben Balıkesir için yazdım burada özel hastane sıkıntısı var cidden. Doktor kafana yatıyorsa hastane de donanımlıysa özel devlet diye ayırmam yoksa yani doğum şekli de fark etmez bebek sağlıklı olduktan sonra. Ama buna hasta karar vermeli ya da gerçekten sezaryen zorunlu olmalı. Böyle hileyle korkutmayla hasta etki altına alınınca kızıyorum açıkçası

Oyuncak bebek koyup deniyim mi ahahaha ama cidden arkadaşım hiç böyle bir sorun yaşamadı yoksa bana asla alma derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…