Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Oyuncak bebek koyup deniyim mi ahahaha ama cidden arkadaşım hiç böyle bir sorun yaşamadı yoksa bana asla alma derdi
Kanka sen araştırmışsındır ben bulamadım nerenin markası huggy
Oyuncak bebeğin üstüne ağırlıkta koy denerken
Şaka bir yana, yakının kullandıysa denenmiş onaylanmış

Ayy arkadaşına üzüldüm ne yiyip ne icti acaba bu durumda kalıp..
Allahım tüm hamislerin yardımcısı olsun bu şeker belasını da tansiyon belasını da herkesten uzak tutsun
Zaten hep açız
İnsülini abartmış kuzum napsın aç duramaz ki. Valla doğumdan sonra eşimizden ne isteriz diyorduk ya. Ben 2 kilo baklava istedim geçen

Yemin ederim artık maaşı gözüm görmüyor 32'de ayrılmak isterdim haftaya cuma oluyor ama şu doğum sonrası izin işi elimi kolumu bağlıyor

Ben 32 gelince karar vereceğim canım, o an ki ruh halime bağlı, aniden ayrılabilirim bir de doğum sonrası belki yarı zamanlı çalışma mevzusu var ya o şekilde dönüş yapabilirim onu da o zaman karar vereceğim, hele bir bebişkom doğsun

annabelica babylovee benim şeker olmasada ben korkuyorum kızlar ya yiyemiyorum, geçen canınız çekmesin inşallah kabak tatlısı yaptım, ya şekeri unutmuş vücudum, yedikçe yedim, kendimi tencereye salacaktım o şekil yani, kendime hakim olamıyorum şeker konusunda uzak tutmaya çalışıyorum, mesela sürülebilir çikolata hastasıyım aldı eşim, kaşıkladım diye bir daha almıyor 3 günde yemişsin dedi sitem etti gerçekten ama olmayınca da aramıyorum ama gözüm görmesin hele hemen saldırıyorum

Kanka sen araştırmışsındır ben bulamadım nerenin markası huggy
Oyuncak bebeğin üstüne ağırlıkta koy denerken
Şaka bir yana, yakının kullandıysa denenmiş onaylanmış
Kuzum inan nerenin bilmiyorum ama benim için en önemli şey yakınımda bir kullanıcı yorumuydu o da yakın arkadaşım olunca direkt aldım

Ya bize vurmuyor o ben sınıfçıyım ya zaten 30 saat dersim var öyle olunca izin işi sıkıntı yoksa inan ben de haftaya ayrılırdım

Ya bide sanki belli bir haftalardan sonra vücut şekere ihtiyaç duyuyor gibime geliyor, ben asla tatlı bir şeyler arayan birisi değildim ama canım çekiyor sürekli

Ya bize vurmuyor o ben sınıfçıyım ya zaten 30 saat dersim var öyle olunca izin işi sıkıntı yoksa inan ben de haftaya ayrılırdım

Evet doğru canım sen öğretmensin, ben bilmiyorum sizin prosedürü, peki 37’ ye kadar mı devam edeceksin nasıl olacak

Ya bide sanki belli bir haftalardan sonra vücut şekere ihtiyaç duyuyor gibime geliyor, ben asla tatlı bir şeyler arayan birisi değildim ama canım çekiyor sürekli

Evet gerçekten tam olarak bu canım, hiç yemedim hatta midem bulandı başlardı, şimdi kuduruyorum tatlı diye çok istiyor canım ama tutuyorum kendimi, yoksa yerim yememeye çalışıyorum, kızların işi daha zor onlar meyve bile yiyemiyor, vücut gerçekten istiyor

Ya işte vücut deli gibi tatlı istiyor kuzum frenlemek zor. Son trimester kalori ihtiyacımız artıyor sürekli aç oluyoruz. Ben habire doğumdan sonra onu yicem bunu yicem diyorum ama doğumdan sonra muhtemelen canım bu kadar istemeyecek

İnsülini abartmış kuzum napsın aç duramaz ki. Valla doğumdan sonra eşimizden ne isteriz diyorduk ya. Ben 2 kilo baklava istedim geçen
Bende mesela anlık can çekmeleri yaşıyorum son ah ahhh diyorum neyse sonra yerim diyorum, eşim de not alcam bu istediklerini hep dedi. Sonra bana da gün icinde canın ne cekiyorsa yaz not al hepsini bebisimiz yanımızda uyuyorken sana çay yapcam ellerimle yedircem dedi
Yavrum sağlıklı olsun da..
Gecen de kv diyor kizim sana 1tepsi baklava yapcam
Sonra dedim kahvaltılık çikolata kavanozu istiyorum dogumdan sonra esime söyledim diye nasıl gülüyor
Ama bakalim bebegim sağlıkla geldikten sonra onun gülcemali dışında tatlı birsey cekecek mi canım

Anlıyorum seni canım bazen yeme atağı gibi geliyor.. bildigimiz anne keki yapmıştı geçen annem, korka korka 1 dilim yedim o gün yemekte fazla kacirmistim. Sekerim hemen yukseldi.ertesi gün yemek az yedim, 1 büyük dilim daha yedim napayim..
Ay evet bu dogru bence. Daha fazla tatli sekerli birseyler yemek istiyorum gercekten bak.

Ya evet, ben de doğum sonrası aklımda olan bir şey var onu yiyeceğim eşime diyorum, eşimde eğilip kızımıza diyor, kızım haberin olsun annen zararlı şeyler yiyeceğini iddia ediyor

Canım bende düşündüm 3.doktoru ama haftam ilerde olduğu için ilgilenirler mi bilmiyorum burdaki özel doktorlar zaten iyi denilen sınırlı sayıda şehirdeki doktorlardan birine gidemem zaten gitsemde bakmıyormuş geneli öyle diyolar normalde özeldeki doktorumu beğeniyordum yani ilk gittiğimdede kanaman var demişti baya uzun süre onun dediği şekilde ilerledim ama bu sefer sanki birazcıkta abartıyor gibi geldi seçtiği kurduğu kelimeler ilk zamanlara göre çok farklı geldi, olmadı bi tekrar perinatolojı doktoruna giderim en olmadı ihtimalle onunda bir yorumu olur illa ki hem cihaz açısındanda en iyi cihaz onda gittiğim diğer yerlere göre

Tamam canım ben bi sıra alayım en iyisi zaten çarşamba randevum vardı inşallah bişey çıkmazda diyetle falan çözülür dediğin gibi bak yani genel sevgide bu durumlar olabiliyormuş bende öyle düşündüm doğum yapcak birinde haftana göre karnın çok büyük denmez napayım yani şimdi büyükse ben olsam sezeryana alırım falan diyor daha çok erken bence onumde nerdeyse 7 hafta var konışmak için bana erken geldi dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…