Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
yemek için ışık bekliyoruumdur evrenden

Yaa evet şuan hiç kaçamak yapmadım diyorum arkadaşlarıma şu kontrole gidip çıkayım sonrasında atarım bir iki bişey diye çok salmıyım yani o zaman teşekkür ederim

Ay bir arkadaşımın eltisine çatı muayenesi bile yapmayıp senin boyun kısa sen normal doğum yapamazsın demiş doktoru doğuma 2 hafta kala, o da sinirlenip doktor değiştirdi ve normal doğum yaptı. Ben bu işi anlamıyorum. Bu kadar sezaryene yönlendirmek niye? Tabiki sağlıksal bir şey olur ya da anne ve doktor öyle uygun görür tamam ama sırf para için de yazıklar olsun
Ben özel takipliyim, geçen kendi hastanemde gebe okulundaydım ve ebe dedi ki benim doktorum için Ayşenur Hanım'ın hastasıysanız sonuna kadar vajinal doğum için çabalıyor, hem sizi ikna etme yönünden hem de sağlık açısından. Dedim tam bana layık doktor

Kızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsiniz Kızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz

Eklentiler

• 1000037616.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 54
Ağzımızın tadı bozulmasın

Aynısından bende aldım 5 dk oldu kargo geleli fiyonksuz aldım ama ben, seninde kargo geç geldimi aşko? Bana 1 haftada geldi gözüm yolda kaldı

Ay ben de birini bundan alacağım toplu sipariş vereyim eksikleri diye beklettim ama çok güzelmiş canım, güle güle kullanın

Yemin ederim artık maaşı gözüm görmüyor 32'de ayrılmak isterdim haftaya cuma oluyor ama şu doğum sonrası izin işi elimi kolumu bağlıyor
Kanka ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorum kaçıncı haftada komple bırakacaksın şimdi?

Çok güzelmiş sağlıkla kullanın inşallah beni de linkleyin kaçırmışım bunu puset örtüm yokmuş yeni farkettim hey gidi nerde o eski ben sayfa sayfa listeler tutan araştırmalar yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…