- 23 Ekim 2024
- 6.336
- 10.570
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.241
yemek için ışık bekliyoruumdur evrendenŞeker çok nankör ya. Simitten yükselmedi diye hamburger yedim. O kadar da ileri gitme dedi vücutgeçen bir arkadaşımla konuştum hamileyken 1 dilim tam buğday ekmeği bile 400 yapardı şekerimi dedi. Seninki şeker mi falan dedi. Gaza getirme beni dedim açım zaten
Yaa evet şuan hiç kaçamak yapmadım diyorum arkadaşlarıma şu kontrole gidip çıkayım sonrasında atarım bir iki bişey diyeBence gayet güzel canım.
Ama sana bir dipnot düşeyim, bu ölçümler bittikten sonra da su an beslendigin gibi besleneceksen eger sorun yok.
Ama ölçüm yapiyorsun diye biraz yedigine ictigine dikkat ediyorsan ve ölçümler bitince yediklerini artiracaksan o zaman sıkıntı olur.
Normalde nasil beslenmeye devam edeceksen o sekilde beslen ve ölçümleri öyle yap.
Gebelik sekeri takibine hile karıştırmak cok büyük hata
İlk bebeğimde 40. Haftada bile penguen olmadım. Şimdi 30. Haftada salyangoz hızında yürüyen penguen gibiyim
Ay bir arkadaşımın eltisine çatı muayenesi bile yapmayıp senin boyun kısa sen normal doğum yapamazsın demiş doktoru doğuma 2 hafta kala, o da sinirlenip doktor değiştirdi ve normal doğum yaptı. Ben bu işi anlamıyorum. Bu kadar sezaryene yönlendirmek niye? Tabiki sağlıksal bir şey olur ya da anne ve doktor öyle uygun görür tamam ama sırf para için de yazıklar olsunKuzum çok önemli bir konuya parmak bastın. Ben de Sabahattin beye gitmiştim ya 13. Haftamda. O kadar negatif şeyler söyledi korkuttu beni. Yok normal doğum yapamazsın kilon var. Yok sana ecopirin vermemişler kilon var. Dedim doktor bey ben çok kolay normal doğum yaptım zaten dedim. Hadi ya diyor. Çok sinir olmuştum. Ki ben egede de takipliydim o zaman. Bir sürü doktor gördü beni bir kişi de doğuramazsın demedi. İyi ki ilk çocuğumda özele gitmemişim. Devlette tuğban hanımdı doktorum. Çatı bile bakmadı senin fiziğin normal doğuma çok uygun dedi. Özelde olsa bir sürü bahaneyle sezaryen yapacaklarmış demek ki diyorum. Hep bir korkutma ve size devlette bakılmaz bize gelin kafası var. Şeker hastası olunca da doğumda kabul etmiyorlar 2. Basamak çocuk yoğunbakım yok diye. Direkt şehir hastanesine gönderiyorlar. Hastanede yattığımda yanımda öyle bir hasta vardı 33. Haftasında sevgi şehir hastanesine göndermiş kızı şekeri var diye burda doğurma demişler. Sen şimdi bence bir dahiliye randevusu al. O seni gebesin diye endokrine gönderiyor hemen. Endokrinde açlık tokluk bakarlar diyetisyene gönderirler. Canını sıkma hiç. Bebeğin suyu da çok değişken bişeymiş Betül hanım öyle dedi bana. 10 gün önce normaldi şimdi niye az çıktı diye sordum. Çok hızlı değişebilir dedi hatta bebeğimin mesanesi doluydu. 2 saat sonra bile biraz daha artacak suyun dedi
+1 vallahi geçen 8'de uyumuşum hattaKız tam beni anlattın, akşam 9 da uyuyorum işte, dökülüyorum ağrıdan
Kanka ben 8-9 uyusam gece 1-2 ayakta olurum+1 vallahi geçen 8'de uyumuşum hattasabahları 6 gibi kalkıyorum okuldan sebep ama 8 nedir ya
Ağzımızın tadı bozulmasınAy bir arkadaşımın eltisine çatı muayenesi bile yapmayıp senin boyun kısa sen normal doğum yapamazsın demiş doktoru doğuma 2 hafta kala, o da sinirlenip doktor değiştirdi ve normal doğum yaptı. Ben bu işi anlamıyorum. Bu kadar sezaryene yönlendirmek niye? Tabiki sağlıksal bir şey olur ya da anne ve doktor öyle uygun görür tamam ama sırf para için de yazıklar olsun
Ben özel takipliyim, geçen kendi hastanemde gebe okulundaydım ve ebe dedi ki benim doktorum için Ayşenur Hanım'ın hastasıysanız sonuna kadar vajinal doğum için çabalıyor, hem sizi ikna etme yönünden hem de sağlık açısından. Dedim tam bana layık doktor
Ben de o saatte kalkıyorum ama çişeKanka ben 8-9 uyusum gece 1-2 ayakta olurum
Aynısından bende aldım 5 dk oldu kargo geleliKızlar benim de puset örtüleri geldi. Kızlardan gmrerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsinizKızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz
Ay ben de birini bundan alacağımKızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsinizKızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz
Ay evet aşkım sizin iş var ben o detayı unuttumBen de o saatte kalkıyorum ama çişeya sanırım yorulmuyorum desem de okulda yoruluyorum artık o yüzden direkt sızıyorum
Yemin ederim artık maaşı gözüm görmüyor 32'de ayrılmak isterdim haftaya cuma oluyor ama şu doğum sonrası izin işi elimi kolumu bağlıyorAy evet aşkım sizin iş var ben o detayı unuttum
Kanka ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorumYemin ederim artık maaşı gözüm görmüyor 32'de ayrılmak isterdim haftaya cuma oluyor ama şu doğum sonrası izin işi elimi kolumu bağlıyor
37+0 kuzuKanka ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorumkaçıncı haftada komple bırakacaksın şimdi?
Off aşkım daha varmış yaa37+0 kuzuyani resmen 38. haftama girdiğim zaman.. belki doğurmuş olacağım düşün o zaman
Çok güzelmiş sağlıkla kullanın inşallahKızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsinizKızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz
Duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorumOff aşkım daha varmış yaa
Evet kuzu benim de yeni geldi daha. Büyük ihtimalle konuşulan gün birlikte aldık. 1hqfta olmuştur yani ama beklediğime değdi beğendim yaniAynısından bende aldım 5 dk oldu kargo gelelifiyonksuz aldım ama ben, seninde kargo geç geldimi aşko? Bana 1 haftada geldi gözüm yolda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?