Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bizimde bir arkadaşın kızı yazın 36 haftalık doğdu bir tık küçüktü ama sağlıklıydı

Kanka rusya, rusyaya ait bölgelerin hepsi öyle
Bak şüphelenmiştim senden ama ukrayna falan mı diyordum hahah çok iyiymiş aslında olması gereken o şekilde ama maalesef tr de 6 ayı göremiyosun. İşlerine gelince normal doğurun annesi sütü ile besleyin afiş pankart reklam

Şov
Aşko bizde mesela sezeryan kendi isteğine bağlı olmuyor riskli durumlarda uygulanıyor sadece, vajinal doğum şart özel devlet farketmez

Şov
Aşko bizde mesela sezeryan kendi isteğine bağlı olmuyor riskli durumlarda uygulanıyor sadece, vajinal doğum şart özel devlet farketmez
Bizde risk yaratıyorlar türlü şüphelerle yat aşağı diyorlar ahah gerçi ben doğuma girerken tansiyonum 18 di şimdi doktorun hakkını yemeyeyim doktorlara hem çok güveniyorum hem aşırı şüpheciyim eşime baktırıyorum kim ne ile suçlanmış ne olmuş diye

Aşkım ama bence tr’de seçme hakkı olması güzel bir şey, herkes nasıl doğuracağına kendi karar verebiliyor

Aşkım ama bence tr’de seçme hakkı olması güzel bir şey, herkes nasıl doğuracağına kendi karar verebiliyor
Korkutarak ikna etmek seçebilmek demek değil ki sana milyon tane riski sayıyor sen göze alsan eşin olmaz demeye başlıyor. Ama tabi ki zorla vajinal doğuracaksın denilmemesi özgürce

Ben de ilk haftalarda gidip biraz bişeyler almıştım ama hevesti, geri kalan herşeyi online aldım, iyi ki online alışveriş var, hem daha uygun hem daha çok çeşit var bence de
Kesinlikle katılıyorum kuzum çeşit ne akdar cok olursa o kadar güzel oluyor. Magazalarda belli seyler oluyor zaten. Bide cogunda güzel birsey de olmuyor

Ayy çok güzel bende bunu alcam güzel günlerde kullansın minnoşlar

Ya evet, ben de doğum sonrası aklımda olan bir şey var onu yiyeceğim eşime diyorum, eşimde eğilip kızımıza diyor, kızım haberin olsun annen zararlı şeyler yiyeceğini iddia ediyor
Benimde var aklımda bişey oğlumda da öyleydi yine aynısını yaşıyorum
Bide canım kola istiyor ama cam şişe kola tövbe yarabbim 10 yıl geçti içmedim neden aşeriyorum hiç bi fikrim yok

Geçmiş olsun canım. Şifa olsun

Seninki en azından evde kullanacağın bir ilaç ve idrar verip sonucunu öğrenebileceğin bir enfeksiyon. Benimki vajinal enfeksiyon ve her defasında vajinal sürüntü vermem ve burda kalmam gerek fitil olarak almam da cabası..beterin beteri var diyelim

İlkinde hafif kol ağrım olmuştu
2.de o bile yok aşıyı han kolumdan olmuştum diyorum sıfır belirti o yüzden sende daha rahat geçirirsin bence canım
Ay amin aminn inşallah benimde ikinci aşı kolaylikla geçer gider hic olumsuz etki etmez canım ya

Ben onu hamile değilken kullanmıştım ama etkili güzel bir ilaç canım çok geçmiş olsun şifa olsun sanada inşallah

Sağol canım amin
Sende sıkma canını burda baska arkadasimizda da aynisi oldu 15 20 güne yakın önce antibiyotik tedavisi gördü sonra dikis atıldı ona da. Bazen boyle tatsiz durumlar olabiliyor.
Sende su an dikis vs olmadigi icin ozellikle hastanede olman daha iyi bence öyle düşün.

Ben onu hamile değilken kullanmıştım ama etkili güzel bir ilaç canım çok geçmiş olsun şifa olsun sanada inşallah
Ay amin kuzum ya sifa olsun da rahatlayayim bende. Huzursuz oldum artik o sonuclari gördüğümden beri..
Ilacla alakali da cok işe yaradigini heryere yazmislar ama gebelikte kullanimi ile alakali biraz burda da yazanlar olmus. Ama burda bilen de bilmeyen de yaziyor malum.

Bizde akşam akşam heyecan yaşadık kızlar
Aşı olduktan sonra evham yaptım galiba bebeğin hareketleri çok az az pıt pıt geldi normalde öyle tekmeler ki ah uh derdim tekme atınca hastaneye gittim önce nst ye girdim oradaki hemşireyede şikayetimden hiç bahsetmedim 20 dk sonunda geldi dediki uyuyr galiba hiç hareket yok başladım ağlamaya kızda şaşırdı dedim böyle böyle normalde dışarıdan görülür tekmeler bugün tık yok. Aşı oldum ondan olabilir mi Aşı yorabilir bebekleri ama kalp atışı çok güzel dedi.
Dr a girdim suyuma falan baktı hareket ediyor gayet iyi dedi bende gördüm el kol oynuyor hatta muzur esnedi gülümsedi
Hocam aklıma bir sürü şey geldi dedim kordona mı dolandı diye düşündüm dedim.kordona dolanması için bebeğin daha aşağıda doğum kanalında olması ve suyunun az olması gerekiyor öyle bir şey yok sende dedi.şükür rahatladık geldik korkudan 2 çikolata yemiştim yanıma kar kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…