- 17 Nisan 2019
- 3.534
- 4.182
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.341
Görümcemin kızı sorunsuz bir hamilelik geçirdi 36+5 de gece uyurken suyu gelmiş iki saat içinde doğuruverdi küvöz olayı falanda olmadı şükür. Sadece işte bir tık zayıf doğmuş oldu bebiş ama şu an topaç gibiAnaaa 1 aydan bile önce
Bizimde bir arkadaşın kızı yazın 36 haftalık doğdu bir tık küçüktü ama sağlıklıydıGörümcemin kızı sorunsuz bir hamilelik geçirdi 36+5 de gece uyurken suyu gelmiş iki saat içinde doğuruverdi küvöz olayı falanda olmadı şükür. Sadece işte bir tık zayıf doğmuş oldu bebiş ama şu an topaç gibi
Bak şüphelenmiştim senden ama ukrayna falan mı diyordum hahahKanka rusya, rusyaya ait bölgelerin hepsi öyle
İşte kilodan ziyade akciğer gelişimi önemli. Tek iyi yanı kolay doğum oluyor bizimki doğumhaneden yürüyerek çıktıBizimde bir arkadaşın kızı yazın 36 haftalık doğdu bir tık küçüktü ama sağlıklıydı
ŞovBak şüphelenmiştim senden ama ukrayna falan mı diyordum hahahçok iyiymiş aslında olması gereken o şekilde ama maalesef tr de 6 ayı göremiyosun. İşlerine gelince normal doğurun annesi sütü ile besleyin afiş pankart reklam
4 saatte doğurdum demiştiİşte kilodan ziyade akciğer gelişimi önemli. Tek iyi yanı kolay doğum oluyor bizimki doğumhaneden yürüyerek çıktı
Bizde risk yaratıyorlar türlü şüphelerle yat aşağı diyorlar ahahŞov
Aşko bizde mesela sezeryan kendi isteğine bağlı olmuyorriskli durumlarda uygulanıyor sadece, vajinal doğum şart özel devlet farketmez
Aşkım ama bence tr’de seçme hakkı olması güzel bir şey, herkes nasıl doğuracağına kendi karar verebiliyorBizde risk yaratıyorlar türlü şüphelerle yat aşağı diyorlar ahahgerçi ben doğuma girerken tansiyonum 18 di şimdi doktorun hakkını yemeyeyim doktorlara hem çok güveniyorum hem aşırı şüpheciyim eşime baktırıyorum kim ne ile suçlanmış ne olmuş diye
Korkutarak ikna etmek seçebilmek demek değil kiAşkım ama bence tr’de seçme hakkı olması güzel bir şey, herkes nasıl doğuracağına kendi karar verebiliyor
Kesinlikle katılıyorum kuzumBen de ilk haftalarda gidip biraz bişeyler almıştım ama hevesti, geri kalan herşeyi online aldım, iyi ki online alışveriş var, hem daha uygun hem daha çok çeşit var bence de
Ayy çok güzel bende bunu alcamKızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsinizKızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz
İlkinde hafif kol ağrım olmuştuAy sorma kanka yaa ....
Bide 2.dozu olcam bakalim o etki etmese bari. Öpüp geçse
Benimde var aklımda bişey oğlumda da öyleydi yine aynısını yaşıyorumYa evet, ben de doğum sonrası aklımda olan bir şey var onu yiyeceğimeşime diyorum, eşimde eğilip kızımıza diyor, kızım haberin olsun annen zararlı şeyler yiyeceğini iddia ediyor
Geçmiş olsun canım. Şifa olsunKızlar haber ver demiştiniz, doktorum idrar yolu enfeksiyonum oldugunu söyledi antibiyotik yazdı.
Onu kullan 1 hafta sonra idrar kültürü ver dedi.
Sifa olsun iyi gelsin ilaç
Hic kullanan oldu mu aranizda ismi piyeloseptyl 50 mg.
Ay amin aminnİlkinde hafif kol ağrım olmuştu
2.de o bile yok aşıyı han kolumdan olmuştum diyorum sıfır belirti o yüzden sende daha rahat geçirirsin bence canım
Ben onu hamile değilken kullanmıştım ama etkili güzel bir ilaç canım çok geçmiş olsun şifa olsun sanada inşallahKızlar haber ver demiştiniz, doktorum idrar yolu enfeksiyonum oldugunu söyledi antibiyotik yazdı.
Onu kullan 1 hafta sonra idrar kültürü ver dedi.
Sifa olsun iyi gelsin ilaç
Hic kullanan oldu mu aranizda ismi piyeloseptyl 50 mg.
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım. Şifa olsun
Seninki en azından evde kullanacağın bir ilaç ve idrar verip sonucunu öğrenebileceğin bir enfeksiyon. Benimki vajinal enfeksiyon ve her defasında vajinal sürüntü vermem ve burda kalmam gerekfitil olarak almam da cabası..beterin beteri var diyelim
Ay amin kuzum ya sifa olsun da rahatlayayim bende. Huzursuz oldum artik o sonuclari gördüğümden beri..Ben onu hamile değilken kullanmıştım ama etkili güzel bir ilaç canım çok geçmiş olsun şifa olsun sanada inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?