- 23 Ekim 2024
- 6.424
- 10.803
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.321
Kanka portbebe gibi çıkıyor yere falan koyabiliyorsun üstünüBen alt sepet harici fark göremedim ya detaylı bakamadım şimdi de
Var bir hayalimiz....Aşkım şok oldumbizde 3 yaşına kadar doğum sonrası izini, 1.5 yaşa kadarda parasını alıyorsun
Anaaa 1 aydan bile önceKasım annelerinde yine 2 kişi doğuruyorbiri 3 kasım biri 8 Kasım görünüyor hamilelik takviminde
Ya neden olmasın canım sen eğer rahat edeceksenAraba hemen gerekecek mi sizce? İlk aylar dışarı çıkarmayı dusunmuyorum, hava asırı sert olmadığında da slingle çıkarız diye düşündüm. Puset ve araba koltuğum var da arabaya karar veremedim biraz daha ertelesem büyük sorun olur mu
Kuzu erken tabi ama sağlıkla çıkacaklar hastaneden kaygılanacak haftalarda değiller1 ay hiç erken değil
Ay hangi ağrı daha kötü karar veremedim bak şimdi. Sağlıkla hayırlısıyla zamanında bir doğuraydık. Bir arkadaşım da hamileliğinde böyle yaşamış oturup kalkarken ağlıyormuş resmen, bazılarının kemiklerinde daha fazla gevşeme oluyormuş. Bari doğum kolay olsa bu kadar çektiğimize değseYa tam da şu an bişeyler girdi bana daUfak bir yol yürüdüm ama pelvik kemiklerime bıçak saplandı sanki. Dün sağlık ocağındaki ebe bebeğin aşağıda dedi. Ama bikaç gün önce perinatolog da öyle demişti zaten. Erken doğum riski yok ama kafayı kemiklere dayamış baya dedi. Bugün de kemiklerim çatlıyor sanki bir de rahat nefes alırsın kaburga ağrın olmaz ama sık çişe çıkarsın pelvik ağrın olur dedi. Haklıymış
Kimse magaza gezip alisveris yapmiyor galiba bizim grupta zatenBende gitmiyorum canım online, çöp almamışımdır gidip daha
Ya keske atabilsenAşırı mantıklı geldi şu anyapıp niye buraya video atamıyorum ya hahaha
Kanka en son ne zaman avm gittiğimi bile hatırlamıyorum desemKimse magaza gezip alisveris yapmiyor galiba bizim grupta zaten
Bende çok yaşıyorum anlattigin agrilari, yazdim gerci oncedende ama cok zorluyor bazen. Yani evin icinde odadan odaya gidip geldigimde agrilar çoğalıyor hemen gelip ya oturmam ya uzanmam lazim..Ay hangi ağrı daha kötü karar veremedim bak şimdi. Sağlıkla hayırlısıyla zamanında bir doğuraydık. Bir arkadaşım da hamileliğinde böyle yaşamış oturup kalkarken ağlıyormuş resmen, bazılarının kemiklerinde daha fazla gevşeme oluyormuş. Bari doğum kolay olsa bu kadar çektiğimize değse
Nefes darlığı da zor diyorlar ablam son ayında oturarak uyuyordu. Bizim sınavımız da bu napalım. Kasılma şeklinde düzenli ağrı yoksa korkmana gerek yok dedi bana doktor. Zaten rahim ağzı uzamış açılma yok dedi. Yoksa biraz tırsabilirdim bugünAy hangi ağrı daha kötü karar veremedim bak şimdi. Sağlıkla hayırlısıyla zamanında bir doğuraydık. Bir arkadaşım da hamileliğinde böyle yaşamış oturup kalkarken ağlıyormuş resmen, bazılarının kemiklerinde daha fazla gevşeme oluyormuş. Bari doğum kolay olsa bu kadar çektiğimize değse
Bana bunlarla gelKanka en son ne zaman avm gittiğimi bile hatırlamıyorum desem12.haftada falan gittim sanırım, online büyük kolaylık ya
Evet zorluyor maalesef yaa ben böyle hayal etmemiştim hamileliğiBende çok yaşıyorum anlattigin agrilari, yazdim gerci oncedende ama cok zorluyor bazen. Yani evin icinde odadan odaya gidip geldigimde agrilar çoğalıyor hemen gelip ya oturmam ya uzanmam lazim..
Gerçekten öyle aşkım, hm mesela çoğu şey mağazalarda bulunmamaktadır diyor tekstil, beşik araba onlara baktığın zamanda online daha çok yorum oluyor fikir oluyor, inan o konuda hiç bir şey kaybetmedinBana bunlarla gelgidemeyince farkli düşünüyor insan malum
Katılıyorum ya online daha güzel bence de daha fazla secenek var.
ay en korktuğum şeylerden biri de nefes darlığı zaten astım var bende hiç sevmiyorum oksijensiz kalmayı, inşallah yaşamayız öyle şeyler. Çok şükür kemik ağrımdan başka kasılmam falan yok. Cumartesi günü gittim doktora baktı suyuma plesentaya açılmaya falan gayet normal dedi korkma hiç dedi. Ondan rahatım biraz zaten. demekki bizim hamileliğimiz de böyle geçecekmişNefes darlığı da zor diyorlar ablam son ayında oturarak uyuyordu. Bizim sınavımız da bu napalım. Kasılma şeklinde düzenli ağrı yoksa korkmana gerek yok dedi bana doktor. Zaten rahim ağzı uzamış açılma yok dedi. Yoksa biraz tırsabilirdim bugünSen en son ne zaman gitmiştin kontrole
Evet cok dogru diyorsun kuzum cidden. Neye baksak magazada yok hep online alabiliyoruz.Gerçekten öyle aşkım, hm mesela çoğu şey mağazalarda bulunmamaktadır diyor tekstil, beşik araba onlara baktığın zamanda online daha çok yorum oluyor fikir oluyor, inan o konuda hiç bir şey kaybetmedin
Siz neresi kuzum tam olarak konum söyleAşkım şok oldumbizde 3 yaşına kadar doğum sonrası izini, 1.5 yaşa kadarda parasını alıyorsun
Ben de ilk haftalarda gidip biraz bişeyler almıştım ama hevesti, geri kalan herşeyi online aldım, iyi ki online alışveriş var, hem daha uygun hem daha çok çeşit var bence deKimse magaza gezip alisveris yapmiyor galiba bizim grupta zaten
Kanka rusya, rusyaya ait bölgelerin hepsi öyleSiz neresi kuzum tam olarak konum söyleabd de 10 gün doğum izni avrupadan mı bahsediyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?