- 10 Haziran 2024
- 2.422
- 3.460
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.921
evet aynı şekil benimkide hep sağ tarafta oyüzden sağ tarafa yatamıyorum pek hep sol geneldeKızlar bugün bebeğim hep sağ tarafımda hissediyorum. Tekme değil de tarif edemiyorum bişeyler oluyo orda bi dalgalanma sonra geçiyor. Bu arada bebeğim bi tık yukarı çıktı sanki .sizde de oluyor mu bu haftalarda
Bende öyleyim canım hep sola yatışevet aynı şekil benimkide hep sağ tarafta oyüzden sağ tarafa yatamıyorum pek hep sol genelde
Benim hep solda hareket ederdi ama bu ara sağada kayıyor belirgin şekildeKızlar bugün bebeğim hep sağ tarafımda hissediyorum. Tekme değil de tarif edemiyorum bişeyler oluyo orda bi dalgalanma sonra geçiyor. Bu arada bebeğim bi tık yukarı çıktı sanki .sizde de oluyor mu bu haftalarda
Kuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?evet aynı şekil benimkide hep sağ tarafta oyüzden sağ tarafa yatamıyorum pek hep sol genelde
Artık yukarı çıkıyorlar demek kiBenim hep solda hareket ederdi ama bu ara sağada kayıyor belirgin şekildebu gün yukarda hissettim hep
Ben de oğlumu bu şekilde uyutuyorum ama babasıyla uyuyor ben ayrı odada uyuyorum eşim beni gece kaldırmıyor Allah'tan biraz dinlenmiş oluyorum. Çünkü gün boyu kudurukluk tavan olduğu için benimde enerjim kalmıyor artık.Eki Görüntüle 3657340
Kızlar merhaba okul açıldı açılalı buraya gelemedim asla zaman bulamıyorum hem oğlumu bırakıp gitmek onu alıştırmak çok zorladı hem de bebeğimin pozisyonu ters olduğu için ben aşırı zorlanıyorum 31.haftaya yeni girdim devamı nasıl gelecek bilmiyorumAyrıca oğlum hala bu şekilde ayağımda uyuyor ikinci çocuğu bekleyip aralarında yaş farkı az olanlar nasıl yapıyorsunuz Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
valla kuzum ben 3 aydır öyleyim biliyor musun hemde.benim.surekli uyuşuk ama senin uyuşuk yok o yüzden magnezyum eksikliğindendir. El bilekleri var eczaneden alabilirsin gece takıyorum ben canım ama maalesef çaresi yok, ben parmaklarımı hissetmiyorum artık inşallah senin de öyle olmaz. Ama ağrısını alır mutlakaKızlar konudan bağımsız bir şey soracağım yaşayan var mı acaba diye. 1-2 haftadır el parmaklarımda aşırı ağrı var özellikle geceleri böyle kapatıp açtığımda kramp girer gibi oluyor ama çok fena ağrıyor. Yaşayan var mı acaba
kuzum ben daha almadım anne yanı yatağı ama normal odasında yatağı var onu paylaşabilirim, birde eğer inceyse için rahat etmiyorsa anne yanı yatağın içine böyle bişey alabilirsin onuda ekliyorum aklıma bu geldi bilemedimKuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?
Ben aldım içindeki sünger çok ince ayrıca yatak almalıyım sence nasıl bişey alabilirim buna ben ??
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olacağını bilsem hiç düşünmeden alırım bizim beşiğin iç kısım şekli biraz kıvrımlı gibi bilemedim favorilere ekledim kuzu yarın satıcıya sorayım bakayım fiyatı da uygunmuş sağol canım benimkuzum ben daha almadım anne yanı yatağı ama normal odasında yatağı var onu paylaşabilirim, birde eğer inceyse için rahat etmiyorsa anne yanı yatağın içine böyle bişey alabilirsin onuda ekliyorum aklıma bu geldi bilemedim
Babynest Yatak - Ortopedik Yastık Pike Ve Pamuk Kumaş Gökkuşağı - Fiyatı, Yorumları
nedemek balımOlacağını bilsem hiç düşünmeden alırım bizim beşiğin iç kısım şekli biraz kıvrımlı gibi bilemedim favorilere ekledim kuzu yarın satıcıya sorayım bakayım fiyatı da uygunmuş sağol canım benim
Kuzum benim ağrıyan el parmaklarım ve gerçekten artık kramp mı ağrı mı ayırt edemiyorum hiçbir şey yapmasam bile ağrıyorAğrı mı yoksa kramp mı? Bende kramp yok ama özellikle yatınca ya da yürüyünce parmaklarım şişiyor ve hareket ettirmekte katlamakta zorlanıyorum. Onun ağrısı oluyor yani bir süredir. Ama kramp gibi değil benim dediğim
Ay çok güzel, sağlıkla giysin inşallahsirinm böyle kanka
Kuzu L aldım ama denemedim hiç ya dur kız bugün eve gelince bir tane deniyim öyle söylerim sana ama boysal bir sorun olacağını düşünmüyorum ya ben yorumlara bakıp bedeni almıştım çünküKanka boyumuz 10 cm fark var kiloda ben doğuma kadar 76 olurum şu an 70 çünkü, sen depend alıp denedin mi
Kuzumm tam 1 ay koyuyorlar üstüne 4 hafta yani sen kendin hesapla gitBenim ki hiçbişey söylemedi4 hafta dolunca kendim gideyim bari. Evet iyiymiş seninki canım. Kan idrar da şuana kadar hiç almadılar orada, istemediler de. Ben kendim veriyorum
Ah evet evet tam böyle bazen gece kalkıyorum uyuşukluktan hissizleşmiş sankiBenim de oluyor ama sabahları oluyor veya gece sabaha doğru tuvalete falan kalktığımda fark ediyorum özellikle yüzük parmaklarım daha bi farklı ağrıyor ödem topluyor muhtemelen o yüzden oluyor bu ağrılar benimki gün içerisinde hareket ettirdikçe yok oluyor
AA canım çok teşekkür ederim bilekliğe mutlaka bakacağım. Aslında benim hatam magnezyumu aksattım bu ara, pek fayda görmeyince içmedim ben de ondan olduğunu düşündüm ve dün yeniden düzenli içmeye başladım. Hatta önce telefondan sebep mi diye düşündüm ama telefonu hep sağ elle kullanırım sol elim de aynı şekilde ağrıyor.valla kuzum ben 3 aydır öyleyim biliyor musun hemde.benim.surekli uyuşuk ama senin uyuşuk yok o yüzden magnezyum eksikliğindendir. El bilekleri var eczaneden alabilirsin gece takıyorum ben canım ama maalesef çaresi yok, ben parmaklarımı hissetmiyorum artık inşallah senin de öyle olmaz. Ama ağrısını alır mutlaka
Ben de elden bahsetmek istedim canın ama yürüyünce dediğim için ayak gibi olduKuzum benim ağrıyan el parmaklarım ve gerçekten artık kramp mı ağrı mı ayırt edemiyorum hiçbir şey yapmasam bile ağrıyor
Hahaha hepimizin aynı yeri ağrıyor ama hiçbirimiz tam olarak tarif edemiyoruzBen de elden bahsetmek istedim canın ama yürüyünce dediğim için ayak gibi olduellerim şişiyor ve katır kutur oluyor sanki, katlayamıyorum parmaklarımı, sinir bozucu bir his oluyor. Ama ödemden, şişlikten olduğunu biliyorum. Sürekli aç kapa yapıp, bilekten döndürerek kan dolaşımını artırmaya çalışıyorum. İşe de yaramıyor gerçi ama olsun
Çok sıradan bi açıklama şirin statik elektriğe kadar girmiştiAşkım çekmeden değilde, ne bileyim sanki doğal kuruması ilk ayda daha sağlıklı gibi geldi banasonra zaten atarım makinaya
Şirin huniyi bebesi doğmadan taktıÇok sıradan bi açıklama şirin statik elektriğe kadar girmişti
Günaydın canımGünaydın kızlar, iyi haftalar(sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden )
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı
Günaydın canımGünaydın kızlar, iyi haftalar(sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden )
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?