Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin için rahat etti inşallah zamanında olsun bidaha ki

Bende yikansa bozulmaz mi diye düşünüyordum ama senin yıkamana da şaşırmıştım açıkçası iyi bari birsey olmamis. Yoksa yenilerini sipari etmistin simdiye

Canım nasıl yani hepsini mi atmıştın hepsi mi küçüldü ? Belki senin gözüne öyle geldiler ütüleyince düzelir

Canım tekrar çok geçmiş olsun iyiki gitmişsin.
Yani bu sancı farkedilen birsey miymis demek ki.
Bundan sonra dikkat et vs birsey dediler mi

Mesela neyi yanlış araştırmışsın canımm
Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur

Kızlar benim bu kötü tecrübemden sonra denemek isteyen olursa ve doğru kurutma programını bulursa lütfen paylaşsın daha yıkanacak 4-5 makina çamaşırım var

kuzum ben daha hamileliğimizin ilk haftaları yazmıştım kurutmaya atmayın diye ama sen görmemiş olabilirsin hatta bi kac kere yazdım küçülüyor bebek kıyafetleri, oyüzden yıkayıp serceksin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…