- 16 Eylül 2024
- 8.478
- 8.111
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.401
Canım birde çoğu ürün %100 pamuk ya bebek ürünlerinde aslında kurutmaya atmak o yüzden bana riskli gelirdi heralde. Ben zaten kullanmıyorum makina ama kullaniyor olsaydim da atmazdım sanirim.Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur
Hav tüy konusunda kurutma makinesi gerçekten iyi oluyor evdeki toz bile azalıyor. Dediğin gibi bir tık daha büyük beden alarak kurutmaya atmak daha mantıklı olacak. Bir dahakine pamuklu programda dene istersen o programı yazan da çok kişi var okuduğum kadarıyla, tabi arçelik marka kullanan da var aralarında. Deneye deneye öğreneceğiz sanırım. Bende de siemens var bazılarını pamuklu programı seçip hassas ayarı açmayı düşünüyorumCanım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur
Açık renkleri attım kuzum, ama en çok da açık renk vardı zaten şansımaCanım nasıl yani hepsini mi atmıştın hepsi mi küçüldü ? Belki senin gözüne öyle geldiler ütüleyince düzelir
bak burda yazmıştım eylülde en son tekrar ekliyorum videoyu yıkicak olanlaraKızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atınmiss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?
Zülal Karakuş, Instagram: "Heyecan doluyum… ♥️"
7,725 likes, 76 comments - zulaalkarakus, July 31, 2025: "Heyecan doluyum… ♥️".www.instagram.com
Canım gördüm aslında atmayın diyenleri de, ama sorun olmadı diyen de çoktu. Onlara inanmayı seçtim sanırımkuzum ben daha hamileliğimizin ilk haftaları yazmıştım kurutmaya atmayın diye ama sen görmemiş olabilirsin hatta bi kac kere yazdım küçülüyor bebek kıyafetleri, oyüzden yıkayıp serceksin balım
Diyorum ya ben de bir yandan kahkaha atıp bir yandan gözlerim dolduAyyy ne diyorsun yaa. Hepsi mi çektiiii ☹
ay güldüm affet ya en azindan bunlara bisey olmamış
kuzum az önce attığım videoya bak öyle yap vallah mis gibi olduCanım gördüm aslında atmayın diyenleri de, ama sorun olmadı diyen de çoktu. Onlara inanmayı seçtim sanırımkurutma benim için daha sağlıklı geliyor biraz da o yüzden. Kandırıldım
hahahahha olsun balım bidakine yaparsın birdeee belki bi ihtimal düzelme şansları olsun istiyorsan en kısa ayarda tekrar at aynı çamaşırları sonra iyice cırp as kurusun hepsi güzelce en son ütü belki kurtarırsın
Sanırım hepsi küçüldü canım ya, çoğunda fark var. Kimisinin başka rengi de vardı, daha yıkamadığım için onunla kıyasladım. Önce yanılıyorum sandım ama üst üste koyunca orada terlemeye başladım işteCanım birde çoğu ürün %100 pamuk ya bebek ürünlerinde aslında kurutmaya atmak o yüzden bana riskli gelirdi heralde. Ben zaten kullanmıyorum makina ama kullaniyor olsaydim da atmazdım sanirim.
Çünkü pamuk ürünler cok kolay çekiyor normal yıkanırken bile ısı yuksekse hemen çekiyor.
Herseyi mi küçüldü yoksa arada birkac tanesi mi
Ayy makinadan, ütüye, organizerden dolaba kadar hepsi benimkiyle aynı. Tek fark benim küçülen çamaşırlarımkuzum az önce attığım videoya bak öyle yap vallah mis gibi oldu
Ay ben cok heyecanlanıyorum ya içim gidiyor bunları izledikçeKızlar şu videoyu izleyince rahatlama geliyor izleyin
Ay tüh yaa küçüldü desene baya malzeme o zaman. Keske hurclar falan yırtılsaydi da elbiselere bisey olmasaydiYani
Sanırım hepsi küçüldü canım ya, çoğunda fark var. Kimisinin başka rengi de vardı, daha yıkamadığım için onunla kıyasladım. Önce yanılıyorum sandım ama üst üste koyunca orada terlemeye başladım işte
Makina benim için hayat kurtarıcı, hakkını yiyemem yani kurutma olmadan nasıl yaşıyorduk diyorum o derece iyi geliyor bana. Ama işte bu konuda patladık
ayyy bu çok iyi yorumdu!Ayy makinadan, ütüye, organizerden dolaba kadar hepsi benimkiyle aynı. Tek fark benim küçülen çamaşırlarım
bendee içim kıpır kıpır oluyor heycandan uyku girmiyor gözümeAy ben cok heyecanlanıyorum ya içim gidiyor bunları izledikçe
Oyuncak bebek kıyafeti oldu bir kısmıAy tüh yaa küçüldü desene baya malzeme o zaman. Keske hurclar falan yırtılsaydi da elbiselere bisey olmasaydi
Neyse Allah'tan hepsini tek seferde atmamissinsıkma canını
O sinir boşalmasi gibi duyguyu anlayabiliyorum sen yazmasandaOyuncak bebek kıyafeti oldu bir kısmıSağlık olsun napalım, bu da böyle bir anı oldu işte güle ağlaya geçti gecem
Ayy evet hatırası olur dediğin gibiO sinir boşalmasi gibi duyguyu anlayabiliyorum sen yazmasanda
Sağlık olsun anı olarak kalsin fotograflarini çek dedin ya aynilarindan varsi diye onlarla yan yana koyup sonradan daha komik gelir
Canım ben şunları aldım.Tamam bebişim üstte yazilanlardan az cok anladım zaten.. Allahım sabırlar versin. Hepimizin evlatlarını da korusun sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi
Tamam okumayacagim
O zaman help zamanı, Kamera bende alcamm. Ama birsey de ben sorcam kamera konusunu madem sen sordun.
Bende hani dolaplarin icine dolap düzenleyici alcaz ya nasil birseyler alcaksiniz. Ben şu cekmece düzenleyicilerden alip dolabina da cekmecelerine de koymak istiyorum ama tek renk mi almak güzel olur yoksa daha bebiş desenli mi
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyorCanım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorumKızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yokhani hamileler çok uyurdu kandırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?