- 15 Ağustos 2024
- 2.053
- 3.892
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.441
Hhahaha ya ama üşümezler miKız küçücük bebeğe ne montuhani o tulumlar varya pamuklu böyle onlar en iyisi bence giydir onları sar battaniyeye tamamdır bu arada ben sagllik ocağı ve annemler dışında dışarı pek çıkmamıştım benim oğlan da Şubat bebesiydi ama doktorlar 15 DKK hava aldırın mutlaka diyor
Kanka yeşil olan ilk aylar biraz rahatsız olabilir beyazı zaten 1-2 aldın diye hatırlıyorum, içine katman giydirir, pusete bağlarsın üstüne battaniye atarsın, 3-4 ay içinde bekle yeni yeşiller gelebilir o zaman alırsınHhahaha ya ama üşümezler miben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi şu yeşil olanı alsam mı diyorum
Kuzu zaten yeşil 4-6 ayKanka yeşil olan ilk aylar biraz rahatsız olabilir beyazı zaten 1-2 aldın diye hatırlıyorum, içine katman giydirir, pusete bağlarsın üstüne battaniye atarsın, 3-4 ay içinde bekle yeni yeşiller gelebilir o zaman alırsın
Kendimi almak için hazırlamışımdırKuzu zaten yeşil 4-6 ay
4-6 ayı 2. ayında giydirmeye başlarım diye düşündümKendimi almak için hazırlamışımdır
Kanka peki 4-6 için mersinde kış durumu nasıl düşündün dimi
Montun içinde bebek yok4-6 ayı 2. ayında giydirmeye başlarım diye düşündüm
Kuzum ütüleyince belki biraz da olsa düzelirler yaKızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldıneyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım
Bebişim ama sen hep erken kalkıyorsun belki o kadar erken kalksam bende uyurum çalışıyorsun bideCanım ben şunları aldım.
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Fiyatı, Yorumları
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm - Fiyatı, Yorumları
Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorumbu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum
Yeşil tarzı biraz kalın geldi ama ilk attığın tarzda alabilirim belki bende kuzum kundal gibi olandan. Sen mersine göre düşün bence yeşil olan biraz kalın olur. Birde üzerine kalın battaniye örteriz misssGece gece aklıma takılan şey astronot montşimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı
Ben de sepideye katılıyorum kuzum sen bilirsin tabi de yeşile gerek yok ben Ankara icin bile 2 tane o peluslardan aldım zaten çok çıkamayız biz siz gibi ama Mersin'e hayli hayli yeter bence4-6 ayı 2. ayında giydirmeye başlarım diye düşündüm
Ben mesela 2-4 peluşlu aldım aşkım, baktım kış uzun sürecek o zaman 4-6 astronot tulumu alacamBen de sepideye katılıyorum kuzum sen bilirsin tabi de yeşile gerek yok ben Ankara icin bile 2 tane o peluslardan aldım zaten çok çıkamayız biz siz gibi ama Mersin'e hayli hayli yeter bence
Ben de 0-3 ay 1 tane 3-6 ay 1 tane aldım kuzum peluşlardan. 0-3 te çok çıkaracağımı sanmıyorum Ankara'da çıkarsakta peluş kalın battaniyeler yeter bence. Astronot montları çok seviyorummmm seneye kışa kesin alcamBen mesela 2-4 peluşlu aldım aşkım, baktım kış uzun sürecek o zaman 4-6 astronot tulumu alacam
Ay bende o görüntüyü seviyorum aşkımBen de 0-3 ay 1 tane 3-6 ay 1 tane aldım kuzum peluşlardan. 0-3 te çok çıkaracağımı sanmıyorum Ankara'da çıkarsakta peluş kalın battaniyeler yeter bence. Astronot montları çok seviyorummmm seneye kışa kesin alcamçok tatlı oluyolar
Sleepy bio natural aldım ben canım. Ama pamuk ve su ile ilk aylar idare etmeyi düşünüyorum dışarı çıktığımda kullanırım ıslak mendili.Kızlar konuşuldu mu tam bilemiyorum ama ıslak mendil hangi marka kullanacaksınız
Ben xiaomi aldım canım işteyken de evi açıp izleyebileyim diye C301 modeliniKızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerasıbiz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra
Oy yerim onları benn minik pandalarımızAy bende o görüntüyü seviyorum aşkımiçinde ayıcık gibi oluyorlar ya burda çoğu kız bence sırf görüntü için alıyor olabilir
Bende ilk 2 hafta kontroller hariç çıkarmam ama sonra gündüzleri 15 dk hava almak için çıkartırım
Bugün ütülenecek canım bakalım neler olacakFreyja93 aşkım tekrar tekrar geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim, bundan sonra mutlaka takip et
E erkekbebek kanka sende ütülemeyi dene bakalım belki açılır
Benim bugün dolap kurulumu yapılacak canım o işi aradan çıkarayım bugün bakıcam ve sana da atarım ben fikir alışverişi yapalımAy nasıl yapsak ki o zaman
Yeşili giydirmesi 20 dk çıkarması 30 dk netHhahaha ya ama üşümezler miben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi şu yeşil olanı alsam mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?