Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.

Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Gece bizim çenemiz düştü evet tatlım konuşuldu burada ama dediğim gibi ben havı tüyü gitsin istedim. Makina benim için daha sağlıklı oluyor dışarda kurutmaktan. Bakalım ütüyle de açılmazsa giydiği kadar giyer artık geceden bu yana sindirdim

Valla cnm indirimle alakalı bir bilgim yok ben 4 haftalıktı aldım biraz erken almışım

Ya bana kalsa ben de makineye atacaktım ama baktım çok ufak dedim riske girmeyeyim

Canım bunu ben de düşündüm ama sonra dedim son 30 günün en düşük fiyatı yazan şeyleri direkt alıyorum valla, uğraşacak zamanım da yok, daha yıkayacak malzemelerim var, bir kısmını yerleştirdim, erkenden alayım dedim

Ben ıslak mendil alt açma örtüsü gibi şeyleri kasıma bıraktım riske atmamak için kasım başındaki indirimlerden alacağım. Zaten öyle aman aman bir fark olmuyor ay sonundaki indirimle. Tek sıkıntı kasım indirimlerinde kargolar baya yavaş geliyor ona da dikkat etmek gerekiyor

Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldıbenim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak
Benimde 4 kaldı 2 hafta sonra sonraki muayenem. Hesaplamalarıma göre yetecek gibi gözüküyor yani ekstra bir durum olmazsa.sende 2 hafta da bir mi gideceksin artık?

suuuduru68 bacım sevincime ortak olmuşsun teşekkür ederim ama iptal oldu marangozun bi yakını vefat etmiş perşembe gelecekmiş. Heyecan yapmıştım bende olsun nasip

Senle bebeğinin canı sağolsun kuzum farzet ki senin bebikon tombik doğdu şaşırttı sizleri ve kıyafetleri küçük kaldı öyle düşün

Canım bence sen takipte olduğun bir ürün varsa ve iyi bir indirim gördüysen al. Çünkü ben ikidir indirim olacakmış bekleyeyim dediğim şeyleri daha pahalıya aldım

Ben daha 25 haftalık olduğum için illa bana yetişir diye düşünüyorum kuzum ya kasımda sipariş verdim kasım sonu da gelseler olur yanii

Canım bence sen takipte olduğun bir ürün varsa ve iyi bir indirim gördüysen al. Çünkü ben ikidir indirim olacakmış bekleyeyim dediğim şeyleri daha pahalıya aldım
Ay sorma lansinoh eller sertbest ikili pompa 4000 di alayım dedim sonra resmen şov yaptı zaten

suuuduru68 bacım sevincime ortak olmuşsun teşekkür ederim ama iptal oldu marangozun bi yakını vefat etmiş perşembe gelecekmiş. Heyecan yapmıştım bende olsun nasip
kuzum baya heycan yaptın bugün gelicek diye ama iki güne gelicekmiş bizimle o gün odayı paylaşırsın bende çok merak ediyom senin bebişin odasını

Valla çok da akıllanmadım şimdi, yarım saatlik bir programda deneme yapıyorum

Ufala ufala yok olmasa iyiydi kız Ben de atacağım ama sürekli tele seremem ve senin dediğin gibi benim de bünyem alerjik bir yapıya sahip olduğu için çok elzem benim için kurutma makinesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…