- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.461
Gerek olmadığını düşünüyorum diyecekken çekmeceden çıkanHhahaha ya ama üşümezler miben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi şu yeşil olanı alsam mı diyorum
Gece bizim çenemiz düştüKızlar size inanamıyorum, yazıklar olmasın sizebu kadar konuşulur mı anca bitirdim. Çoğunu hızlıca geçmek zorunda kaldım
@Freyja93 canım çok geçmiş olsunİyi ki gitmişsin
E erkekbebek canım hafta sonu ben de yazmıştım bu konuda risk almayayım dedim kurutmaya atmadan serdim, ütüyle açılır inşallah, üzülme
Valla cnm indirimle alakalı bir bilgim yok ben 4 haftalıktı aldım biraz erken almışımKızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.
Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Gece bizim çenemiz düştüevet tatlım konuşuldu burada ama dediğim gibi ben havı tüyü gitsin istedim. Makina benim için daha sağlıklı oluyor dışarda kurutmaktan. Bakalım ütüyle de açılmazsa giydiği kadar giyer artık geceden bu yana sindirdim
Kızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.
Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben ıslak mendil alt açma örtüsü gibi şeyleri kasıma bıraktım riske atmamak için kasım başındaki indirimlerden alacağım. Zaten öyle aman aman bir fark olmuyor ay sonundaki indirimle. Tek sıkıntı kasım indirimlerinde kargolar baya yavaş geliyor ona da dikkat etmek gerekiyorKızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Benimde 4 kaldı 2 hafta sonra sonraki muayenem. Hesaplamalarıma göre yetecek gibi gözüküyor yani ekstra bir durum olmazsa.sende 2 hafta da bir mi gideceksin artık?Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldıbenim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak
Pazartesi bakalım kaç haftaya düşürecek şuanlık 3 hafta da gidiyordumBenimde 4 kaldı 2 hafta sonra sonraki muayenem. Hesaplamalarıma göre yetecek gibi gözüküyor yani ekstra bir durum olmazsa.sende 2 hafta da bir mi gideceksin artık?
Valla çok da akıllanmadım şimdi, yarım saatlik bir programda deneme yapıyorumYa bana kalsa ben de makineye atacaktım ama baktım çok ufak dedim riske girmeyeyim
ağzımda ekmek varken güldüm ya bacım yapma şunuMontun içinde bebek yok
Senle bebeğinin canı sağolsun kuzum farzet ki senin bebikon tombik doğdu şaşırttı sizleri ve kıyafetleri küçük kaldıGece bizim çenemiz düştüevet tatlım konuşuldu burada ama dediğim gibi ben havı tüyü gitsin istedim. Makina benim için daha sağlıklı oluyor dışarda kurutmaktan. Bakalım ütüyle de açılmazsa giydiği kadar giyer artık geceden bu yana sindirdim
Canım bence sen takipte olduğun bir ürün varsa ve iyi bir indirim gördüysen al. Çünkü ben ikidir indirim olacakmış bekleyeyim dediğim şeyleri daha pahalıya aldımKızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Ben daha 25 haftalık olduğum için illa bana yetişir diye düşünüyorum kuzum ya kasımda sipariş verdim kasım sonu da gelseler olur yaniiBen ıslak mendil alt açma örtüsü gibi şeyleri kasıma bıraktım riske atmamak için kasım başındaki indirimlerden alacağım. Zaten öyle aman aman bir fark olmuyor ay sonundaki indirimle. Tek sıkıntı kasım indirimlerinde kargolar baya yavaş geliyor ona da dikkat etmek gerekiyor
Ay sorma lansinoh eller sertbest ikili pompa 4000 di alayım dedim sonra resmen şov yaptı zatenCanım bence sen takipte olduğun bir ürün varsa ve iyi bir indirim gördüysen al. Çünkü ben ikidir indirim olacakmış bekleyeyim dediğim şeyleri daha pahalıya aldım
Ben de aynı şeyi bebek arabasında yaşadım. Yarın Amazon prime günleri başlıyormuş bekleyeyim belki daha da düşer dedim 2bin daha pahalıya aldımAy sorma lansinoh eller sertbest ikili pompa 4000 di alayım dedim sonra resmen şov yaptı zaten
Aaa amazon prime günleri ne zamandı kiiBen de aynı şeyi bebek arabasında yaşadım. Yarın Amazon prime günleri başlıyormuş bekleyeyim belki daha da düşer dedim 2bin daha pahalıya aldım
kuzum baya heycan yaptın bugün gelicek diye ama iki güne gelicekmiş bizimle o gün odayı paylaşırsın bende çok merak ediyom senin bebişin odasınısuuuduru68 bacım sevincime ortak olmuşsun teşekkür ederim ama iptal oldu marangozun bi yakını vefat etmiş perşembe gelecekmiş. Heyecan yapmıştım bende olsun nasip
Valla çok da akıllanmadım şimdi, yarım saatlik bir programda deneme yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?