• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
İfşa diye ifşalamasaydın kimse bakmayacaktı😆😆🤣 mutlumusun
Aşkım özür dilerim ya 😁😁 valla ben bu kadar ortaya düşeceğini tahmin edemedim valla helal et 😂😂
Herkes tetikte bekliyormus meger 😂😂 ben bu saatten sonra burda hic insta linki paylasmam gözüm korktu hepsi acan bunların 😂😂

babylovee babylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun 🌸
Çok güzeller canım ve gerçekten çok uygun 💞
Link atar mısın

Merhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun 🥰🥹

Merhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun 🥰🥹
Ayyyy harika bir haber bu 😻😻😻 zaten fetalde sıkıntı yoktu pozisyon kaynaklı olduğu bariz belliydi ama için rahatladı canım çok sevindim 🥹

Çok sevindim canım 🥲🙏
Boşuna stres yaptırdılar sana da. Bebisin iyi olsun da 🙏🙏

Canım parfümsüz ama doğal yağdan bir kokusu var. Kapağını açıp bakınca anlayacaksınız ne demek istediğimi. Eğer sizlerinki kokmuyorsa benimkinde bir sıkıntı mı var diye şüpheye düşüyorum şu an 😂
Canım açtım baktım benimde öyle kokulu şaşırdım 😅

Ayyyy harika bir haber bu 😻😻😻 zaten fetalde sıkıntı yoktu pozisyon kaynaklı olduğu bariz belliydi ama için rahatladı canım çok sevindim 🥹
Doktorumda şüphelenmişti sadece emin olmak için başka bı hastaneye sevk etti gerekirse bebeğe emar çekilsin diye çok şükür gerek kalmadı 😍🥹

Çok şükür çok sevindim canım 🌸

kızlar emzirme yastığını alan var mı
Ben alacağım canım sirinm sirinm şunu aldı
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları Güzel gelmiş beğendi
Bende şunu gördüm çok tatlı bunlardan birini alacağım

Ay çok sevindim arkadaşım, gözümüz aydın 🤍🍀
kızlar emzirme yastığını alan var mı
Ben aldım canım

Back
X