• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçük 😳 zaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya

Ay şaşı oldum okumaktan 😂😂😂 tam 1189 a geldim aha burda bişey buldum sanki dedimm sonra buraya bi geldim zaten yazılmış resmen boşa giden bir emek 🥲 neyse ben değilim heralde diyerek konuyu kapatıyorum 😂😂

Aşko gece modunda bence sesli değil ama sıfır seste değil tabi, nasıl anlatsamm klimanın gece modu sesi gibi. Media marktta gidip bi deneyin bence ya da dyson mağazasında. Ses olayı biraz kişisel çünkü. Mesela normal modda sesli geliyor bana ben öyle uyuyamam ama gece modu rahatsız etmiyor. Tabi bide cihazı baş ucuna koymamak lazım ses o zaman ister istemez rahatsız eder. Bizim yatağın ayak tarafında duruyor
Kıyamam ya😂😂

Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçük 😳 zaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Bendede çıktı 😞😞 moralim bozuhtur 😆😆 doğumdan sonra geçmezse eğer aldıracam 😒

Ya canım bende de arada minik et beni çıkıyor bende yanlışlıkla kopardim hatta bazilarini.
Boynumda bir tane minik vardi hamilelikle birlikte büyüdü. Cok garip ya.
Kirmizilardan 2 tane cikmis bi karnimda bi gögsümde ve kollarımda da cikiyor belli araliklarla

Bendede çıktı 😞😞 moralim bozuhtur 😆😆 doğumdan sonra geçmezse eğer aldıracam 😒

Ya canım bende de arada minik et beni çıkıyor bende yanlışlıkla kopardim hatta bazilarini.
Boynumda bir tane minik vardi hamilelikle birlikte büyüdü. Cok garip ya.
Kirmizilardan 2 tane cikmis bi karnimda bi gögsümde ve kollarımda da cikiyor belli araliklarla
Ayyy nasıl sevindim yalnız değilim 🙏🏻🤭 gbt normal diyor hormonalmiş bide doğum sonrası kendiliğinden geçiyormuş genelde

Ayyy nasıl sevindim yalnız değilim 🙏🏻🤭 gbt normal diyor hormonalmiş bide doğum sonrası kendiliğinden geçiyormuş genelde
Yalniz degilsin kuşum 😂
Ya limon tuzu sürünce düşüyormus bu benler, ama su an hamilelikte buna cesaret edemem😂 dogum sonrasi deneyecegim sonra sepide sepide gibi bende gecmezse aldiracagim

Östrojen etkisi canım 😅 bende de oluştu noluyoz ya dedim bir bilen doktora sordum hemen tabiki, geçici dedi. Sonra kaybolacaklar. Östrojen arttıkça olurmuş korkma

Yaa bu bende de çıktı iki üç ay oluyor hatta. Minnacıklar, pütürtü gibi. Elime gelince hiç ben olduğuna ihtimal vermemiştim, küçük pırtıktı benim için. Aynada görünce şokkk. Geçecek mi acaba

Yalniz degilsin kuşum 😂
Ya limon tuzu sürünce düşüyormus bu benler, ama su an hamilelikte buna cesaret edemem😂 dogum sonrasi deneyecegim sonra sepide sepide gibi bende gecmezse aldiracagim

Ay benimkinden kötü değildir 😣😣

Östrojen etkisi canım 😅 bende de oluştu noluyoz ya dedim bir bilen doktora sordum hemen tabiki, geçici dedi. Sonra kaybolacaklar. Östrojen arttıkça olurmuş korkma
Gerçekten baba olmak varmış yaa adamlar ne rahat olan bize oluyor 😆

Kızlar bu hastane çantası hazırlama, çamaşır yıkama vs durumları öyle bir günlük iş değilmiş ya bilginiz olsun. Günlerdir yıka kurut, ütüle, tekrar kurut, sırala, yerleştir. Eksikleri bitmedi, ortalık 56 oluyor yani bir haftaya yayılan bir iş bence aklınızda olsun çok hafife almayın.
Ama çokkk keyifli eğlenceli o apayrı 😍

Kızlar çoğu kişi et ben demiş ama bende olan şey üst iç bacağımda kılcal damarlar 🙁 çok kötü görünüyor ha bide göğüslerimde lekeler oldu baya genişlemiş 🙁 peki bunlar geçer mi

Kızlar bu hastane çantası hazırlama, çamaşır yıkama vs durumları öyle bir günlük iş değilmiş ya bilginiz olsun. Günlerdir yıka kurut, ütüle, tekrar kurut, sırala, yerleştir. Eksikleri bitmedi, ortalık 56 oluyor yani bir haftaya yayılan bir iş bence aklınızda olsun çok hafife almayın.
Ama çokkk keyifli eğlenceli o apayrı 😍
Ay kanka haftaya cuma şifonyer gelecek o gelsin öyle başlarım diyorum 😍

Back
X