• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
😂😂😂 bu kız yarın okula gidecek uykusundan oldu yetkili merciiler el atın konuya bulun hemen 😅 @Cherry Mom @suuuduru68 hadi hadi bulun 🤓
Valla uyuyamam 🤣
Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz @babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var 👯‍♀️🥲 kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir 🙈

Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz @babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var 👯‍♀️🥲 kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu

Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu

Evet canım, çok üzülmüştüm bende, yazık kız derdini yazmıştı, ne yapalım yazmayalım mı yani, ben de onu demiştim çekinerek yazıyoruz yani halbuki amacı bu, birbirimize destek olmak için varız 🫂

Olayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım 🥰😅
Yaaa canımsın 🤍🍀
Ya çok alemsin hahahahha doğru tespit ama 😂
Oh be rahatladım 🙈 bir anda istemeden birini kırdım mı telaşına düştüm 🤣
Tamam canım, raporu kendi doktorundan mı isteyeceksin peki
Yarın kontrolüm var bir soracağım kuzu veririm derse ondan yoksa aile hekimini zorlarım
Hahahaah ben de 🤣🤣🤣 xiaomi yi attım beyazyaseminin attığı, araştır dedim
Ya bu arada ben kanz marka buhar makinesi kullanıyorum gebelik başında almıştık. Dün soracaktım unuttum. Buhar makinesi kullananlar ben bunun anca dibine girince ferahlıyorum yatağın öbür ucuna geçsem yüzüme degmedikce sanki etkisiz. Hepsi mi böyle acaba

Valla uyuyamam 🤣

Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir 🙈

Canım sanırım sen öyle yazdığından çok önceydi bu olay ama ben öyle hatırlıyorum sen değilsin bence

Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklıma 🤣🤣 helal kız sana. Bu gizem aydınlanır ve rahatça uyuruz gece 🤣

Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklıma 🤣🤣 helal kız sana. Bu gizem aydınlanır ve rahatça uyuruz gece 🤣

Sanırım böyle şeyler de bende çok hassasım, süreç zor olunca insan unutmuyor, hemen sarılmak istiyorsun bakıyorsun aynı zorlukları yaşıyor, herkese kocaman sarılmak istiyorum 🫶🏻🫂😍

Sanırım böyle şeyler de bende çok hassasım, süreç zor olunca insan unutmuyor, hemen sarılmak istiyorsun bakıyorsun aynı zorlukları yaşıyor, herkese kocaman sarılmak istiyorum 🫶🏻🫂😍
Senin yazdıklarını da hatırlıyorum o konuda. İyi ki hepimiz hemfikir olmuşuz🥰 stresimizi korkularımızı anlata anlata birbirimize destek olup geldik bu haftalara 😍

Kızlar sizin kocalarınız akşam nerede🤣
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa 😑

sirinm sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum

annabelica annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah 😍

sepide sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda 🤭

B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar 🤗
Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç 😅
Kelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim 🤣🤣🤣
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için difembahyaa difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya 😂

Back
X