- 23 Ekim 2024
- 6.471
- 10.910
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #44.621
Neyse gidiyom ben kocama dyson alımını iptal ettireyim bariSepidecim o kadar boykota rağmen hala kovalıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse gidiyom ben kocama dyson alımını iptal ettireyim bariSepidecim o kadar boykota rağmen hala kovalıyorsun![]()
Halk cevap bekliyor demokrasinin gereğini yapıyorumAdmin olarak siz yapmayın bari![]()
Bari paramız gitmesin hahahahNeyse gidiyom ben kocama dyson alımını iptal ettireyim bariekmek çıkmadı burdan
Aynen konu buydu bende böyle hatirliyorum çünkü. Cok açık vermek istemedim sadeceBu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuzbabylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var
kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Yazmak istememistim hatta kontrollere gidince fln hatirliyorumEvet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu
Evet canım, çok üzülmüştüm bende, yazık kız derdini yazmıştı, ne yapalım yazmayalım mı yani, ben de onu demiştim çekinerek yazıyoruz yani halbuki amacı bu, birbirimize destek olmak için varız![]()
Tamamen senden feyz aldımBenim yazmam, gruba girmem de olaylı olmuştu demek biz sonradan girenlerin kaderi bu![]()
Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm içindifembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya
![]()
HaahhahArkadaşlar, grubumuzu itidalli olmaya davet ediyorumbulanlar olursa da lütfen söylemesin ay ortalığı karıştırdım resmen
![]()
Arkadaşlar, grubumuzu itidalli olmaya davet ediyorumbulanlar olursa da lütfen söylemesin ay ortalığı karıştırdım resmen
![]()
Bana tuhaf gelmedi yaKızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode onNe diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz
![]()
İşte budur, hem de deneyimli annemizdenBana tuhaf gelmedi yabence giydirilir, ilk zamanlar çok zayıf oluyorlar, üşürler gibi geliyor
![]()
Sen o kadar takip etmişsinBunu yapan arkadaş bulsak dahi kimse söylemeyecek belli, Allah aşkına sen kendini ifşa et![]()
Konuyu daha arkadaş yazar yazmaz hatırladım vallahi ama isimmm nooSen o kadar takip etmişsinonu nasıl atladın
![]()
Anlık herkes 1189. sayfaya koştuSayfa 1189 dababylovee nin bir mesajı var o mesajın öncesinden mı bahsediyoruz meraktan bende baktım da geçmişte ki mesajlara
![]()
Kanka kendi bunu iğneyle yapılan bir işlem olduğunun farkına varana kadar yaptırmayın diye bir kaç doktor dinlemiştim. Ben de ilk çocuğumu 33 günlükken sünnet ettirdim ama bu defa içim elvermiyor, sanırım büyüyünce yaptırcam 2 yaşa gelmeden. Off her türlüsü zor, evladına en basit işlemi bile yaptırmak içini acıtıyor insanınKız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Ondan baya önceydi ilk haftalardaydı. Olayı hatırlıyorum ben isim çıkmıyorSayfa 1189 dababylovee nin bir mesajı var o mesajın öncesinden mı bahsediyoruz meraktan bende baktım da geçmişte ki mesajlara
![]()
Aynen detaylılardan çok önceydii, isim bende de yokkOndan baya önceydi ilk haftalardaydı. Olayı hatırlıyorum ben isim çıkmıyor![]()
Sende yoksa benden hiç çıkmazAynen detaylılardan çok önceydii, isim bende de yokk![]()