• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz babylovee babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var 👯‍♀️🥲 kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Aynen konu buydu bende böyle hatirliyorum çünkü. Cok açık vermek istemedim sadece 🥲
Destek mesajlarini da hatirliyorum hatta direktte senin yazdigini ve eskiden grupta olan arkadaslardan da hatirliyorum.
Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu
Yazmak istememistim hatta kontrollere gidince fln hatirliyorum 🙈
Evet canım, çok üzülmüştüm bende, yazık kız derdini yazmıştı, ne yapalım yazmayalım mı yani, ben de onu demiştim çekinerek yazıyoruz yani halbuki amacı bu, birbirimize destek olmak için varız 🫂
🥰 canımsın kuzum ya...

Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç 😅

Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için difembahyaa difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya 😂

Kız ben bile ne yazdığımı hatırlamıyorum, uyku saatim geldi benim, çok bile durdum 🤣🤭

Bize ekmek çıkmayınca modumuz 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 1000161968.webp
    1000161968.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode on 🙈 Ne diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz 😅
Bana tuhaf gelmedi ya 🤣 bence giydirilir, ilk zamanlar çok zayıf oluyorlar, üşürler gibi geliyor 🤣

Kız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Kanka kendi bunu iğneyle yapılan bir işlem olduğunun farkına varana kadar yaptırmayın diye bir kaç doktor dinlemiştim. Ben de ilk çocuğumu 33 günlükken sünnet ettirdim ama bu defa içim elvermiyor, sanırım büyüyünce yaptırcam 2 yaşa gelmeden. Off her türlüsü zor, evladına en basit işlemi bile yaptırmak içini acıtıyor insanın 🥹

Back
X