• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar çoğu kişi et ben demiş ama bende olan şey üst iç bacağımda kılcal damarlar 🙁 çok kötü görünüyor ha bide göğüslerimde lekeler oldu baya genişlemiş 🙁 peki bunlar geçer mi
Bu arada canım benim göğsümdeki çatlamalar beyazladı bile, kırmızılıklar geçti 😃😃

Kızlar bu hastane çantası hazırlama, çamaşır yıkama vs durumları öyle bir günlük iş değilmiş ya bilginiz olsun. Günlerdir yıka kurut, ütüle, tekrar kurut, sırala, yerleştir. Eksikleri bitmedi, ortalık 56 oluyor yani bir haftaya yayılan bir iş bence aklınızda olsun çok hafife almayın.
Ama çokkk keyifli eğlenceli o apayrı 😍
Canım bu işleri yaparken destek aldın mı peki gerek var mı ?

Kızlar ben sanki 1-2 ay aldığım uzun kollu çıt çıtlı bodyleri içinde kısa kollu body olunca kullanamayacam 🥹🥹 sıkar bebeyi zaten kendileride küçük. O yüzden uzun kollu çıt çıtlıyı giydirdiğimde içine katman değilde dışına yelek giydirecem muhtemelen, çünkü onlar avuç kadar kapanması imkansız

Ay kanka haftaya cuma şifonyer gelecek o gelsin öyle başlarım diyorum 😍
Sen benden 2 hafta geride olduğun için uygun onaylıyorum haftaya başlamanı 😋 😂 aşko şaka maka ciddi iş yükü var, yalnız da yapılacak iş değil. Elbette ki yapılır da süre uzar tabi. Benim karın ağrılarım başladığı için çok uzun süre ayakta kalamıyorum, çok iş yapamıyorum valla hemen karnımı deviriyorum rahatlamak için 🫠Yardımcı olacak mı kimse sana

Kızlar ben sanki 1-2 ay aldığım uzun kollu çıt çıtlı bodyleri içinde kısa kollu body olunca kullanamayacam 🥹🥹 sıkar bebeyi zaten kendileride küçük. O yüzden uzun kollu çıt çıtlıyı giydirdiğimde içine katman değilde dışına yelek giydirecem muhtemelen, çünkü onlar avuç kadar kapanması imkansız
Yaa bana da üstüne giydirmek daha mantıklı geliyor. Üst üste çıtçıtlı giydirmek de rahat değil zaten. Bez üstü çıtçıtlı üstü çıtçıtlı 🤒 darlanmalık

Sen benden 2 hafta geride olduğun için uygun onaylıyorum haftaya başlamanı 😋 😂 aşko şaka maka ciddi iş yükü var, yalnız da yapılacak iş değil. Elbette ki yapılır da süre uzar tabi. Benim karın ağrılarım başladığı için çok uzun süre ayakta kalamıyorum, çok iş yapamıyorum valla hemen karnımı deviriyorum rahatlamak için 🫠Yardımcı olacak mı kimse sana
Kanka o zaman benimki bir aya uzar senin bir hafta sürdüyse 😆😆😆
Aşkım görümce kv çağırsam koşa koşa gelirler ama ben yardımcı ablayla hallederim herhalde 🥹🥹

Yaa bana da üstüne giydirmek daha mantıklı geliyor. Üst üste çıtçıtlı giydirmek de rahat değil zaten. Bez üstü çıtçıtlı üstü çıtçıtlı 🤒 darlanmalık
Aşkım evet yada kısa kollu çıt çıt üstüne çıt çıt olmayan alt üst alacam 🥹🥹

Canım bu işleri yaparken destek aldın mı peki gerek var mı ?
Ayy canım görmedim yazdığını, sepide ye cevaplamış oldum bu sorunu. Bence kesinlikle gerek var, eğer yardımcı olabilecek gönüllünüz var ise tabi 🙂 dediğim gibi ben artık yoruluyorum, nefesim yetmiyor karnım böyle bağlarım ağrıyor aşağı çekiyor gibi falan. Bu kadar işi tek başıma yapamazdım. Bitmiyor çünkü, o kadar çok ufak tefek parça var ki, ütüleme yerleştirmek çok işşş. Bir de ben ütüden sonra tekrar astım kuruttum. İş artmış oldu

Kanka o zaman benimki bir aya uzar senin bir hafta sürdüyse 😆😆😆
Aşkım görümce kv çağırsam koşa koşa gelirler ama ben yardımcı ablayla hallederim herhalde 🥹🥹
Canım yardımcı ablan üç dört gün üst üste geliyorsa sorun olmaz. ben haftada bir alıyorum, bazen iki haftada. O anca diğer işleri yapabiliyor. Günlere yayılan bir iş bu, kurutma olayı yüzünden. Yaklaşık 7-8 makina çıkacaktır yıkamanız gereken, hepsi bir iki günde yetişmedi benim

Canım yardımcı ablan üç dört gün üst üste geliyorsa sorun olmaz. ben haftada bir alıyorum, bazen iki haftada. O anca diğer işleri yapabiliyor. Günlere yayılan bir iş bu, kurutma olayı yüzünden. Yaklaşık 7-8 makina çıkacaktır yıkamanız gereken, hepsi bir iki günde yetişmedi benim
En zoru hangi part kanka sen fikir ver bize ona göre ayarlama yapayım

Back
X