Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam

Maşallah canım, çok sevindim Sağlıkla ilerlesin, banada coraspirin için 36. haftaya kadar devam dedi çok şükür canım sürecin hep böyle kolay olsun inşallah

Kıyamam sana ya yaşadığın şeyler tabi ki zor birde yabancı bir yerde, inşallah bebiişin sağlıklı zamanında gelsinde, bunları unutursun

Ayy çok duygulandım, gerçekten tam olarak bu süreç ilk hedef 32 dedi doktorum ama inanıyorum 36’ yı göreceğiz inan bana dedi inşallah ya
Aynı hedefler ve bence aynen 36ları göreceğiz inşallah Hiç tanımadığımız birbirimize duygularımızı bu denli açmamız, duygularıyla duygulanmamız da çok kıymetli maşallahhh diyelim. Ben normalde bile ketumum duygularım konusunda kendime inanamıyorum bazen burada paylaştıklarıma

Canımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah

İnşallah canım İyi ki burası var, ben de çok seviyorum burada paylaşmayı, dertleşmeyi, mutluluğumu çoğaltmayı, üzüntümü azaltmayı, iyi ki varsınız

Çok şükür canımm maşallahh çok sevindim kocamann olmuş yaaa Sen de çok hoplama zıplama topla yanlış hareketler yapma

İnşallah canım İyi ki burası var, ben de çok seviyorum burada paylaşmayı, dertleşmeyi, mutluluğumu çoğaltmayı, üzüntümü azaltmayı, iyi ki varsınız
Iyi ki, iyi ki Benim yazmama vesile olan arkadaşta çıkmasaydı iyiydi ama olay bana burayı kazandırdı var herşeyde bir hayır

Sırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun
Hepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz ki kulakta görmüşsünüz yeterrr
Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu gariban benim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki

Ay muzlada mük olmuyor mu

Canım dedigin gibi ben cok fazla meyve tüketmiyorum bile bi muz yiyorum iste diger meyvelere pek yaklasmiyorum muz yiyebilmek icin. Yine söylediğin gibi tatlı da yiyemedigim icin haliyle ordan bir eksiklik oluyor kiloda bebisimde de bende de diye düşünüyorum bende.
Balık bir türlü yiyemedim ya. Önümüzdeki hafta o isi halletcem artik.
Dediklerini bende yiyorum kuzum avokado her gun degil ama 2 gunde 1 yiyorum. Yumurta peynir falan.

Ay muzlada mük olmuyor mu
Ya hemde şahane oluyor vallahi tatlı ihtiyacımı gideriyorum resmen. Yoksa aksam olunca eşime anneme durmadan ben ne yicem simdi benim canim tatli cekiyo diye basliyroum. Sonra o da yetmiyor, ben acıktım diyorum yani aksam yemeginden sonra evde bi bu kıza ne yedircez biz telaşı oluyo
Ama vücut istiyor be kanka napayim☹

Hassas dönemdesin oyüzden hepsi canım, az daha sabır az daha dayan. Annenlerin vize işleri ne oldu

Canım kaşar ceviz muz balık bunlara ağırlık ver özellikle kahvaltıda bol kaşarlı tost yap kendine
Ayy sorma bu tost konusu da kanayan yaram resmen.. saglikla yavrumu dogurayim, bir gün 1 ekmekten tost yapip yicem ya
Simdi yapsam da 2 ince dilim ekmekle yapip yiyebiliyorum en fazla. O da yetmiyor ki
Yaninda yumurta peynir domates salatalık birsuru ıvır zıvırla desteklemem lazım.
Ama dedigin seyleri balık haric hep yiyorum kuzum.
İnsülin kullandığım icin biraz böyle gidiyor bence bebegimin kilosu.

Aşkım gerçekten vücut istiyor ben normalde pek aramam ama diyorum ya glukoz çekiyor canım yani seninki anormal değil, oh şifa olsun tüm tuşlara bastın inşallah faydasını görürsün

Canım benim cok sevindim ne güzel haberler maşallah kiloda almış.
5 Hafta daha rahatsin hadi bakalim. Hazirliklar icin acele etmene gerek kalmadi

Oh süper, gözün aydınbenimki de 32de 1900küsür çıktı.beklemiyordum sevindim.ufak tefek diyordu doktor hep..vaktinde gelirse 3leri aşar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…