- 25 Ağustos 2025
- 249
- 325
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.001
Canlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Kuzum 10 gün sonra kontrol var ondan sonra söyler ama 2 haftada bire düşeriz demiştiMaşallah aşkımher şey yolunda çok şükür
Kaç haftada bir çağırdı şimdi?
Maşallah aşkımher şey yolunda çok şükür
Kaç haftada bir çağırdı şimdi?
Kıyamam sana yaCiğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Çok şükür sonundaKuzum 10 gün sonra kontrol var ondan sonra söyler ama 2 haftada bire düşeriz demişti
Aynı hedefler ve bence aynen 36ları göreceğiz inşallahAyy çok duygulandım, gerçekten tam olarak bu süreçilk hedef 32 dedi doktorum ama inanıyorum 36’ yı göreceğiz inan bana dedi inşallah ya
Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Aynı hedefler ve bence aynen 36ları göreceğiz inşallahHiç tanımadığımız birbirimize duygularımızı bu denli açmamız, duygularıyla duygulanmamız da çok kıymetli maşallahhh diyelim. Ben normalde bile ketumum duygularım konusunda kendime inanamıyorum bazen burada paylaştıklarıma
Çok şükür canımm maşallahh çok sevindim kocamann olmuş yaaaCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Iyi ki, iyi kiİnşallah canımİyi ki burası var, ben de çok seviyorum burada paylaşmayı, dertleşmeyi, mutluluğumu çoğaltmayı, üzüntümü azaltmayı, iyi ki varsınız
Hepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz kiSırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun
Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım
Ay muzlada mük olmuyor muHepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz kikulakta görmüşsünüz yeterrr
Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu garibanbenim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki
Canım dedigin gibi ben cok fazla meyve tüketmiyorum bile bi muz yiyorum iste diger meyvelere pek yaklasmiyorum muz yiyebilmek icin. Yine söylediğin gibi tatlı da yiyemedigim icin haliyle ordan bir eksiklik oluyor kiloda bebisimde de bende de diye düşünüyorum bende.Canım, düzenli aslında bir şey yemedim. Şu var ben başından beri 3 ana, 3 ara öğün yapıyorum, biraz tatlıya düştüm ondan olmuş olabilir, sen tatlı yemediğin içinde kilo almıyor canım, ben hep yeşillik, protein ağırlıklı besleniyorum, bir de meyveye düştüm. Çok meyve yedim, balık da yiyorum bu arada, çok severim balığı zatenSabah klasik kahvaltı yapıyorum. Tek yumurta yiyorum ama kolestrolüm yükselmişti çünkü yumurtaı azalttım ben, avokado yiyorum yarım( her sabah değil) tahin pekmez çok yedim, o da şöyle %90 tahin, %10 pekmez, bu oranda canım, tahmin ediyorum sen de bunları yiyorsun
Ya hemde şahane oluyorAy muzlada mük olmuyor mu
Hassas dönemdesin oyüzden hepsi canım, az daha sabır az daha dayan. Annenlerin vize işleri ne olduCiğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Ayy sorma bu tost konusu da kanayan yaram resmen.. saglikla yavrumu dogurayim, bir gün 1 ekmekten tost yapip yicem yaCanım kaşar ceviz muz balık bunlara ağırlık ver özellikle kahvaltıda bol kaşarlı tost yap kendine
Aşkım gerçekten vücut istiyor ben normalde pek aramam ama diyorum ya glukoz çekiyor canımYa hemde şahane oluyorvallahi tatlı ihtiyacımı gideriyorum resmen. Yoksa aksam olunca eşime anneme durmadan ben ne yicem simdi benim canim tatli cekiyo diye basliyroum. Sonra o da yetmiyor, ben acıktım diyorum yani aksam yemeginden sonra evde bi bu kıza ne yedircez biz telaşı oluyo
Ama vücut istiyor be kanka napayim☹
Canım benim cok sevindim ne güzel haberlerCanlar şimdi çıktım
Tahmini 3200+ doğar dedi
Oh süper, gözün aydınCanlar şimdi çıktım
Tahmini 3200+ doğar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?