- 18 Temmuz 2022
- 7.186
- 12.619
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.201
Hepimiz aralığı göreceğiz kızlar kasım diyerek hedefi küçültmeyelimSag ol canım, insallah hepimiz.
30.haftaya kadar her sey yolundaydi.saglik olsun,bakalım ilk fireyi kim verecek, fire derken iyi fareler sağlıklı ve guclu
Rüyamda öyleydi ama senin için tahminim 15 Aralık falanBende o gündüm dimi
Seninle dogum tarihimiz aynıRüyamda öyleydi ama senin için tahminim 15 Aralık falan
yarış başlasınSeninle dogum tarihimiz aynıhadi bakalım kaptan bu sayfanında son yaprakları bizim için sanki
Evet 5.5 aylıkken ek gıdaya başladık ama bizim ek gıda sürecimizde çok iştahlı değildi, birde kızım dişlerini 4 aylıkken çıkarmaya başladı, 1 yaşında 2.azılar hariç hepsi çıkmıştı, sürekli damakları şiş olduğu için falan da çiğneme kısmında sorun oldu, şükür sonra geçti tabi. O süreçte hem meme hem mama ( ama günde 1kez tabi, bebek gibi çok degil), hem ek gıda ile gittik, 9.ayda mamayi tamamen bıraktıkKızz aradın mı bakimne diyorlar
Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorumama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani
Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzumsenin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?
@sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artıkarada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm
O damlayı kullananlar çok memnun ama kendinize göre ayarlamaniz gerekir , e bebekte malt içecekler var süt yapan, herkes her gün içiyordu ama ben bir kez içtim, mastit oldum, herkesin bünyesi farklı. Kuru incir ve dut kurusu kaynatıp ılık ılık içmek de çok süt yapıyor, konuşulmuştur belki aradan daldım amaKızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
Önce bir önünü görde diyorsun aşko o zamanO damlayı kullananlar çok memnun ama kendinize göre ayarlamaniz gerekir , e bebekte malt içecekler var süt yapan, herkes her gün içiyordu ama ben bir kez içtim, mastit oldum, herkesin bünyesi farklı. Kuru incir ve dut kurusu kaynatıp ılık ılık içmek de çok süt yapıyor, konuşulmuştur belki aradan daldım ama
adminim ben oğlumda liste yapmıştım herkez tahmin etmişti doğum tarihini ama iki kişi bilmişti sence benimki nezaman gelir İLK seni not alcamRüyamda öyleydi ama senin için tahminim 15 Aralık falan
Hep de 8 aralıktan önce gelir diye tahmin ediyordum da bu da çok erken olur be kızım, az daha dayan.2 burç oynama.mümkünse yayı görsek yeterHepimiz aralığı göreceğiz kızlar kasım diyerek hedefi küçültmeyelim
Öyle bu işlerÖnce bir önünü görde diyorsun aşko o zaman
Şeker is loadingÖyle bu işlerkızımın dr u bana süt yapacak bir karışım tarifi atmıştı, bulursam atayim size, benim alerjim var diye onu yapamadım ama, adana yöresine ait kaynar mı demişti adına, içinden bir şeyleri çıkardı bunu iç, öyle şeyler kullanma demişti ama bana en çok kuru incir ve dut kurusu iyi geldi
Kuzu ben alacağım doğum çantama da koyacağım hatta. Aklıma gelirse doğuma girmeden de bir kaç damla suya katıp içeyim diyorum çünkü kasım annelerinde bir kız öyle yaptı doğumu çok erken olmasına rağmen hemen gelmiş sütü bana cesaret verdi açıkçasıKızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
Allahtan şekerim yok , annem sütün tatlansın diye sürekli sütlaç ,komposto falan yapıp şekeri basiyordu , o günleri düşününce şuan kızımı içimde tutasim geldiŞeker is loading
Şişeyi boşaltmam yok mu bardağaKuzu ben alacağım doğum çantama da koyacağım hatta. Aklıma gelirse doğuma girmeden de bir kaç damla suya katıp içeyim diyorum çünkü kasım annelerinde bir kız öyle yaptı doğumu çok erken olmasına rağmen hemen gelmiş sütü bana cesaret verdi açıkçası
Hastanede tüm çocukları emziriyormuşum o günO süt buraya GE LE CEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?