- 23 Ekim 2024
- 6.558
- 11.097
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.321
Dün bende araştırdım bunu hurma konusu geçince37'den sonra hurma yemeye başlayın dedi ebe öncesinde yemeyin
İşte bu yüzden alacağım pompayı bende. Yoksa evde olacağım zaten ama koştura koştura almaktansa baştan evde bulunsunAyy benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, mastit olmuş o da süt ateşi diye bir şey yapmış. Pompa almamıştı o evdeyim zaten diye, koşa koşa pompa aldılar boşaltım yapması lazımmış sürekli
Katılıyorum canım, çalışmasan bile illa ki dışarı çıkarsın o ara sağıp koyarsın ya da ileriki aylarca gece beslenmesini eşimiz yapar ona sağım yaparızİşte bu yüzden alacağım pompayı bende. Yoksa evde olacağım zaten ama koştura koştura almaktansa baştan evde bulunsun
Oy benim ilk yeğenim, kalbimmm 12.12 de doğdu, sürekli bana diyo benle aynı gün doğar mı senceDoğru kuzum aralık başı sezeryan kasım sonuna sarkar, benim aralık ortası 40haftam o yüzden aralık 3 ile 10 arası dedi dr um bakalım 12.12 ye pazarlık yapcam
Aynen ben de canım. Hala almadım ne alsam bilemedim. Sen karar verdin miİşte bu yüzden alacağım pompayı bende. Yoksa evde olacağım zaten ama koştura koştura almaktansa baştan evde bulunsun
24 Kasım doğumlu arkadaşımın cocugu da, biraz hareketlice valla ama...İnşallah canım aynen kasım son haftası senin bebeğin içinde yeterli olur
24 kasım oğlumun doğum günüöğretmenler günü ya güzel tarih akılda kalıyor :)
Lansinohun teklisini düşünüyorum canım ben şuan aşırı yükseldi fiyatı düşünce alacağımAynen ben de canım. Hala almadım ne alsam bilemedim. Sen karar verdin mi
ben hic yemicem37'den sonra hurma yemeye başlayın dedi ebe öncesinde yemeyin
Çok hareketli ama çok zeki24 Kasım doğumlu arkadaşımın cocugu da, biraz hareketlice valla ama...senin oğlan nasıl? 24 dedim sanki 24te gelecekmiş gibi maksat yayı görelim.normal doğum tarihine de yakın oluyor
Valla denk gelebilir bir tarihOy benim ilk yeğenim, kalbimmm 12.12 de doğdu, sürekli bana diyo benle aynı gün doğar mı sence
hahahahhaha bekliyom vallah kocamın parasını yicem 11.aydaSen halen kasım indirimi bekle
Bu zamana kadar yediklerin neyğğğhahahahhaha bekliyom vallah kocamın parasını yicem 11.ayda
Benim tahminim 2 aralık senin içinhahahahhaha bekliyom vallah kocamın parasını yicem 11.ayda
yine onunkini yedim ama busefer daha çok yicemBu zamana kadar yediklerin neyğğğ
Kız o benimBenim tahminim 2 aralık senin içinyaz bunu kenara
Senin için 5 aralık diyorumKız o benim
bu beni sevindirdiBenim tahminim 2 aralık senin içinyaz bunu kenara
Kanka sağ ol ya sigortamın bittiği günSenin için 5 aralık diyorum
bacım sende mi 2 aralık dedin benim içinKız o benim
Ahaahah yumurta kapıya tam anlamıyla dayanacak deseneKanka sağ ol ya sigortamın bittiği gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?