Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Canım eğitim veren ebeler erkenden başlamanıza hiç gerek yok demişti. Meme başını uyarmak rahim kasılmalarını tetikleyebiliyormuş. Normal nemlendirme yeterli o da üstünde çok durmadan yani. Ben öyle düşünüyorum

Asla yedekli alma canım o tarz şeyleri. Azıcık bile yetiyor zaten, o yüzden küçük görünüyor ama çok uzun süre gidiyor, ben yarısını bile kullanmamıştım öyle söyleyeyim
Haklısın canım bitince yine alırız dimi ya dag başında degiliz ya

Kanka yeter ya ben 40 ml aldım, onuda göğüs ucuna boşaltmazsan epey gider, süreceğin tırnak ucu kadar zaten
Bende 40 ml alcam da 2 tane mi alsam diye düşünüyorum cok mu fazla olur ki. O zamn bitane yeter ya.
Aslında küvetim hazırdı indirimdeyken almadım şimdi tekrar yükseldi indirime girmesini bekliyorum kimden bir hafta öndeyim
Ay ne alcaktin küvet. Bende güya küvet almak istemiyordum. Ama neyde yikayacam. Valla ben müsline sarip kucagimda yikama taraftariyim aslında ama iste ilk banyolarini öyle yapmak zor. O yüzden küvet mecbur gibi duruyor

Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Canim dedigin gibi dogumdan 2 hafta önce falan yine ideal. Cok erken baslamaya gerek yok ama memeyi uyarmamasi icin.
Cokta abartmadan sanki

Kontrolüm yok da ıyı mi dıye görmek istedim. Riskli gebeyım. Zaten 32 -33 te alabılırız demişti Dr.
Riskin nedir canım ? Insallah daha uzun süreler durur bebisin seninle
nekadar istersen okadar kıyafet var bebişe herşeyi hastane karşılıyor sadece geri orda bırakıyoruz kıyafetleri sonra cıktığımız gün birtane hastane çıkışı giydirip çıkıyoruz kuzu
Ay ne farkliymis o sistem öyle. Giydirip birakiyorsun sonra baskasi mi giydiriyor. Bizim ülkede tutmaz o

Kanka 40 mL alacaksan bir tane fazlasıyla yeterli bence, bende bir tane aldım. Bitimine yakın atarsın kendini e bebek mağazasına alırsın hemen, hiç stok yapma
Aşkım bende şu Avrupa amerika gibi kucağıma alıp duşa girmeyi çok istiyorum ama onu anca 2-3 ay sonrası yapabiliriz küvet ben skip hop alacam 90%

Riskin nedir canım ? Insallah daha uzun süreler durur bebisin seninle

Ay ne farkliymis o sistem öyle. Giydirip birakiyorsun sonra baskasi mi giydiriyor. Bizim ülkede tutmaz o
orasını asla bilmiyorum birtane cekmece var birsürü tulum ve zıbın felan ben alt değiştirme yerinde değiştiriyorum sonra sepete atıyorum zıbın hep beyaz oluyor tulumda erkeğe mavi kıza pembe

Tamam haklısın kanka ne bilim ya iste olmusken olsun diye
Yaa benimde istegim o ama iste ilk zamanlarda olmaz diye mecburen alcaz galiba bu küveti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…