- 16 Eylül 2024
- 8.828
- 8.634
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.761
Valla iyiymis ama iste bizim ülkede imkanı yok uygulanamaz buorasını asla bilmiyorum birtane cekmece var birsürü tulum ve zıbın felan ben alt değiştirme yerinde değiştiriyorum sonra sepete atıyorum zıbın hep beyaz oluyor tulumda erkeğe mavi kıza pembe
Türk annelerinin ankastresi tuttu şu an
O sırada incik cincik pamuk sertifikasına kadar seçen bizValla iyiymis ama iste bizim ülkede imkanı yok uygulanamaz bu
benim sol gözüm seğirmeye basladi bile
Aşkım peki kendin yanında götürmene izin veriyorlar mı, mesela ordakileri giydirmek istemezsen
size resim atıym bakın böyle
evet veriyorlar tabiAşkım peki kendin yanında götürmene izin veriyorlar mı, mesela ordakileri giydirmek istemezsen
Ama bence bizimki daha iyi kankaO sırada incik cincik pamuk sertifikasına kadar seçen biz
Aşkım ama türkler titiz o yüzden öyleAma bence bizimki daha iyi kanka
Gerci yabancilarda da bebetolar daha az hasta oluyo
Kaydiraklari yalıyor bebeleri bazen atiyorlar ya nette inf.lar. bizimkiler oyle bisey yapsa analar olarak dillerine dezenfektan sıkarız
Kesinlikle yaa. Bizde fazlaca titizlik var bide hastalik boyutunda olanlar var ki daha tehlikeliAşkım ama türkler titiz o yüzden öyleRusyada tamam hastanede aynı şeyleri giydirmiyorsun kıyafet kendin götürüyorsun ama kaydırak konusunda onlarda öyle
Benim kV implant yaptırmadan önce takma dişi vardı, çıkarıp cifliyorduKesinlikle yaa. Bizde fazlaca titizlik var bide hastalik boyutunda olanlar var ki daha tehlikeli
Biraz salmak lazim da bizim analar töbe yapamaz. Ellerinden gelse c.suyunu icecekler midemizde temizlensin diye
kız çok hoşuma gidiyor böyle titiz olmanız aksineKesinlikle yaa. Bizde fazlaca titizlik var bide hastalik boyutunda olanlar var ki daha tehlikeli
Biraz salmak lazim da bizim analar töbe yapamaz. Ellerinden gelse c.suyunu icecekler midemizde temizlensin diye
Nasıllll Türkiye'de denk gelmedinn canımmkız çok hoşuma gidiyor böyle titiz olmanız aksine
sepide aynı şekil
çünki türkiyede hiç titiz bir anneye denk gelmedim ve tuafıma gidiyordu, siz böyle yazınca bi oh cekiyorum yane varmış daha böyle anneler diye
Anlat anlatIlk kez Kasım annelerine bi göz atayım dedim kızlar, ben doğum sancı vs hikayeleri beklerken son 3 sayfa ful doğum yapanların kayınvalide, görümce terörleriyle geçiyoyazık günah vallaha. Şimdiden her türlü gardınızı alın
Benim kV implant yaptırmadan önce takma dişi vardı, çıkarıp cifliyordu
Ay nasil denk gelmedi yaa bizim ülke titiz analarla meşhur genelde. Bu da deli mi ne kafayi temizlikle bozmus lafini cok duyariz yanikız çok hoşuma gidiyor böyle titiz olmanız aksine
sepide aynı şekil
çünki türkiyede hiç titiz bir anneye denk gelmedim ve tuafıma gidiyordu, siz böyle yazınca bi oh cekiyorum yane varmış daha böyle anneler diye
Nolmus nolmussIlk kez Kasım annelerine bi göz atayım dedim kızlar, ben doğum sancı vs hikayeleri beklerken son 3 sayfa ful doğum yapanların kayınvalide, görümce terörleriyle geçiyoyazık günah vallaha. Şimdiden her türlü gardınızı alın
Kesinlikle katılıyorumAy nasil denk gelmedi yaa bizim ülke titiz analarla meşhur genelde. Bu da deli mi ne kafayi temizlikle bozmus lafini cok duyariz yani
Bir keresinde annem hastanede bir kadınla konusmus, kadin tedavi görüyormuş sebebide dislerini çamaşır suyuyla fircalamis ve dis etleri cok feci olmus. Annem o olaydan sonra baya bir süre camasir suyuna mesafe koymuştu.Kesinlikle katılıyorumben öyle bir şey görmedim
kız ben hiç denk gelmedim ama çok hoşuma gitti demekki ben hic görmemişim memleketteNasıllll Türkiye'de denk gelmedinn canımmnerelere gidiyosun Türkiye 'de sen, hangi şehir hangi millet ülkemizde titiz çokk bence oranlayınca hatta keşke biraz rahat bir millet olabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?