Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
orasını asla bilmiyorum birtane cekmece var birsürü tulum ve zıbın felan ben alt değiştirme yerinde değiştiriyorum sonra sepete atıyorum zıbın hep beyaz oluyor tulumda erkeğe mavi kıza pembe
Valla iyiymis ama iste bizim ülkede imkanı yok uygulanamaz bu
Türk annelerinin ankastresi tuttu şu an
benim sol gözüm seğirmeye basladi bile

O sırada incik cincik pamuk sertifikasına kadar seçen biz
Ama bence bizimki daha iyi kanka
Gerci yabancilarda da bebetolar daha az hasta oluyo
Kaydiraklari yalıyor bebeleri bazen atiyorlar ya nette inf.lar. bizimkiler oyle bisey yapsa analar olarak dillerine dezenfektan sıkarız

Ama bence bizimki daha iyi kanka
Gerci yabancilarda da bebetolar daha az hasta oluyo
Kaydiraklari yalıyor bebeleri bazen atiyorlar ya nette inf.lar. bizimkiler oyle bisey yapsa analar olarak dillerine dezenfektan sıkarız
Aşkım ama türkler titiz o yüzden öyle Rusyada tamam hastanede aynı şeyleri giydirmiyorsun kıyafet kendin götürüyorsun ama kaydırak konusunda onlarda öyle

Aşkım ama türkler titiz o yüzden öyle Rusyada tamam hastanede aynı şeyleri giydirmiyorsun kıyafet kendin götürüyorsun ama kaydırak konusunda onlarda öyle
Kesinlikle yaa. Bizde fazlaca titizlik var bide hastalik boyutunda olanlar var ki daha tehlikeli
Biraz salmak lazim da bizim analar töbe yapamaz. Ellerinden gelse c.suyunu icecekler midemizde temizlensin diye

Kesinlikle yaa. Bizde fazlaca titizlik var bide hastalik boyutunda olanlar var ki daha tehlikeli
Biraz salmak lazim da bizim analar töbe yapamaz. Ellerinden gelse c.suyunu icecekler midemizde temizlensin diye
Benim kV implant yaptırmadan önce takma dişi vardı, çıkarıp cifliyordu

kız çok hoşuma gidiyor böyle titiz olmanız aksine
sepide aynı şekil
çünki türkiyede hiç titiz bir anneye denk gelmedim ve tuafıma gidiyordu, siz böyle yazınca bi oh cekiyorum yane varmış daha böyle anneler diye

Nasıllll Türkiye'de denk gelmedinn canımm nerelere gidiyosun Türkiye 'de sen, hangi şehir hangi millet ülkemizde titiz çokk bence oranlayınca hatta keşke biraz rahat bir millet olabilsek

Anlat anlat

Ay nasil denk gelmedi yaa bizim ülke titiz analarla meşhur genelde. Bu da deli mi ne kafayi temizlikle bozmus lafini cok duyariz yani

Nolmus nolmuss

Kesinlikle katılıyorum ben öyle bir şey görmedim
Bir keresinde annem hastanede bir kadınla konusmus, kadin tedavi görüyormuş sebebide dislerini çamaşır suyuyla fircalamis ve dis etleri cok feci olmus. Annem o olaydan sonra baya bir süre camasir suyuna mesafe koymuştu.
Simdi benim yanimda oluyor hafta icleri, evde surekli bir camssir suyu kokusu anne diyorum kafam guzel olacak kapilari kapattt.
Zevk aliyor ya onun kokusundan
Geçen evde bitmisti siz almayacaksaniz ben gidip alacam diye beni tehdit ediyordu hemen siparis verdim gelsin diye.

Nasıllll Türkiye'de denk gelmedinn canımm nerelere gidiyosun Türkiye 'de sen, hangi şehir hangi millet ülkemizde titiz çokk bence oranlayınca hatta keşke biraz rahat bir millet olabilsek
kız ben hiç denk gelmedim ama çok hoşuma gitti demekki ben hic görmemişim memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…