- 19 Ağustos 2021
- 679
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.281
Selam canimSelam canım yoktun Bayadır
Hiç olmadı bende duymadım da sebebi neymiş dr açıkladı mı
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlar bir aydır yazamıyorum ama arada girip okuyorum nedenide çok kötü karpaltünel sendromu oldum ellerim hiçbirşey tutmuyor atel ile geziyorum sürekli online alışverişlerimi bile yapamaz hale geldim. Geceleri ağrıdan uyuşukluktan uyuyamıyorum benim kadar ileri derecede yaşayan varmı bilmiyorum ama çok sıkıntılı birşeymiş. Bugün 34. Hafta oldukplasenta previa kaynaklı sezeryan olucam. Doktor tahmini 20 kasım olur dedi. İsime karar verdik Marsel olucak eşyaları ve dolapları hazırladık sadece hastane çantası ve hediyelikler çikolata kaldı
Sizlerde durumlar nasıl
Maşallah canım sen elinden geleni özveriyi yapmışsın yapıyorsun sağlıkla kucağına al inşallah kendi konforumuz pek umrumuzda değil bebek için gerekeni seve seve yapıyoruzSelamEvet 26 27 haftaları arasında şeker yüklemesi yaptırdım açlık 97 di çıkmıştı 1.saat tokluk 185 çıkmıştı 2.saat tokluk iyi gelmişti ama 2 değer referans aralığının üstünde çıkınca teşhisi koyuyorlar biliyorsunuz bana 75 mg şeker yüklemesi yapıldı aslında açlık tokluk sınırın çok az üzerindeydi belki o yüzden 32 ye kadar hep açlık tokluklarımı diyetle korudum ama gel görki bi anda hormonlardan kaynaklı diyette işe yaramadı insülüne başladık ama iyikide başladık annelik anne karnında başlar derlerdi de inanmazdım hep bebeğim için ne gerekiyorsa onu yapıyordum tatlı delisi ben kaçamak bile yapmadım çevremdekiler bi kaşıktan bi çataldan bir şey olmaz demesine rağmen pes etmedim istiklarli bir şekilde gittim dalgalanma olmasın diye umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Kız ben senin yerinde olsam dünden beri aralık grubunu komple okuyup bitirmiştimUyuyakalmışım okuyamadım geriye dönüp,teşekkür ederim aydınlattığın için
Ay ozaman hoşgeldn aramıza yenidenSelam canimÖyle bir defa göbek deligimden sıvı geldi sonra gelmedi, olabiliyor normal şeyler dedi doktor, işler yoğundu giremiyordum pek, işi bıraktım artık bakarım buralara
Amin inşallah canımMaşallah canım sen elinden geleni özveriyi yapmışsın yapıyorsun sağlıkla kucağına al inşallah kendi konforumuz pek umrumuzda değil bebek için gerekeni seve seve yapıyoruz
Burda suni sancıları, balon takılmasını falan görünce hafif bir tırstım ama hallederiz hepimiz ya o kadar da kötü değil.Canım eşyalar hallolur hiç üzülme, yeter ki sağlıkla eve gelin inşallahonları dert etme lütfen Moralini hep iyi tut, zaman su misali geçiyor, güzel şeyler söyler inşallah doktorlar
Teşekkür ederim canımEvet çok memnundum, hatta sonra kendi yüzüme de kullandimmustelanın 1 2 3 pişik kremini, şampuanini ve saç ile vücuda aynı şeyi kullanmayı sevmediğim için bal mumlu sabununu, bebek yağını, yüz kremini ve hasta olduğunda ( 8 aylıktı) göğüs balsamını kullandim, hepsinden de memnun kaldım, bu kızımda da onlari kullanmayı düşünüyorum yine
Burda suni sancıları, balon takılmasını falan görünce hafif bir tırstım ama hallederiz hepimiz ya o kadar da kötü değil.
Muayeneden çıktım. 1.6-1.9 cm ölçüldü serviks. Bası ile 0.8 yine. Ağır tasıma, cinsel ilişki yasak onun dışında ufak yürüyüşlere sorun yok, eve gidebilirsin dedi. Once kan testi sonuçlarını ve Ctg bin boşalmasını bekliyorum tabi
Cuma günü kendi doktoruna git rutin muayeneni ol, bir sıkıntın olursa gel.ama çocuk ciger geliştirici iğne de aldı.erken gelse de sorun olmaz dedi
Ben aldım oğlum bı sure sonra içinde durmadı mesela kuzenim oğlunda 1 buçuk yaşına kadarda kullandıBen de almadım da, almalı mıyım kısmındayım hala. Alacaksam iyisi olsun istiyorum, ama bir yandan da fiyatını yüksek buluyorum. Ne kadar kullanırım onu bilmiyorum. Karar veremediğim paraçalardan biri
Ya inan ki kendim hastaneden çıkmış gibi mutlu hissediyorum, kendini kuş gibi hissediyorsundur, gözün aydın canım, çok şükürÇok sevindim, aman dikkat et evde kendine
Sağ olasın canım ya, valla burda da rahatım yerinde dediğim gibi çok strese girmedim. Herhangi bir semptomda emin ellerdeyim, evde olursam daha da panik olurum belki.evde tek başıma olacağım çünkü. yine de evde ufak ufak eşyaları hazırlarım (halen eşya derdindeyimYa inan ki kendim hastaneden çıkmış gibi mutlu hissediyorum, kendini kuş gibi hissediyorsundur, gözün aydın canım, çok şükürÇok sevindim, aman dikkat et evde kendine
Çok şükür canım sevindim, inşallah birkaç hafta da evde büyür minnoş sonra sağlıkla kavuşursunuzBurda suni sancıları, balon takılmasını falan görünce hafif bir tırstım ama hallederiz hepimiz ya o kadar da kötü değil.
Muayeneden çıktım. 1.6-1.9 cm ölçüldü serviks. Bası ile 0.8 yine. Ağır tasıma, cinsel ilişki yasak onun dışında ufak yürüyüşlere sorun yok, eve gidebilirsin dedi. Once kan testi sonuçlarını ve Ctg bin boşalmasını bekliyorum tabi
Cuma günü kendi doktoruna git rutin muayeneni ol, bir sıkıntın olursa gel.ama çocuk ciger geliştirici iğne de aldı.erken gelse de sorun olmaz dedi
Gözün aydın canım çok sevindim hastaneden çıkmana inşallah bundan sonraki süreç çok daha güzel ilerler bebişinde sağlıcakla zamanında gelirSağ olasın canım ya, valla burda da rahatım yerinde dediğim gibi çok strese girmedim. Herhangi bir semptomda emin ellerdeyim, evde olursam daha da panik olurum belki.evde tek başıma olacağım çünkü. yine de evde ufak ufak eşyaları hazırlarım (halen eşya derdindeyim)
İstirahata devam mı dedim yoo dedi.ama yok yani korktum artık ayagı kalkmam mümkün mertebe
30. Haftadan sonra hem bir enerji geldi hem yeni ağrı türleriAy ozaman hoşgeldn aramıza yeniden
Sıvının bir daha gelmemesine sevindim vücut hormonlardan neye tepki vereceğini şaşırdı
Gözün aydın canım çok sevindim hastaneden çıkmana inşallah bundan sonraki süreç çok daha güzel ilerler bebişinde sağlıcakla zamanında gelir
Kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için1
Çok şükür canım sevindim, inşallah birkaç hafta da evde büyür minnoş sonra sağlıkla kavuşursunuz
Ayy çok sevindimm çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebişteBurda suni sancıları, balon takılmasını falan görünce hafif bir tırstım ama hallederiz hepimiz ya o kadar da kötü değil.
Sağ ol canım, hepimizinki inşallahAyy çok sevindimm çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebişte
Yaa çok sevindim30. Haftadan sonra hem bir enerji geldi hem yeni ağrı türleribenim doğum şekli netleşti doktor 38 den sonra Sezeryan aliriz dedi insallah kasım annesi olacağım 24 kasim gibi sanirim 38+2 de eşyaları hazırladınız mı ben kıyafetlerini yıkadım çantayı bugün yarın hazır ederim bebemin hiç örgü yeleği yok onu da aldım mı tamam gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?