Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
beklemedeyiz komutanım

Bugün 2 farklı kişiden apayrı görüşler aldım ne desem bilemedim
Kısa süreli oğlumun okuluna uğradım öğretmeni dedi ki bende 38 de kızımı doğurdum inan ilkine göre çok zorlandım sabrımın çok taştığı vücudumun çok eror verdiği zamanlar oldu sende bunu fark edeceksin dedi.
2 .side sınıftan bi veli "varya öyle sakin ve bilinçli oluyorsun ki ilk çocuk büyümüş 2.yle evde başbaşasın her şeyin tadını ala ala büyüteceksin dedi
Yani insanların dediklerine yalan yanlış diyemem herkes tecrübesini aktarıyor ama hamilelik kişiye özel,doğum ha keza öyle, sonunda kavuştuğumuz cocuk seninkinden onunkinden farklı .. garibime giden öyle olacaksın.. böyle olacaksın denmesi

Herkesin farklı bir tecrübesi var canım, elbette senin de sana göre bir tecrüben olacak, gönlüne göre olur süreç inşallah, bazısı hayatı kolay yaşıyor, bazısı daha çetrefilli işte herkes kendini anlatıyor

Evet kısmet bakalım kahramanımızı neler bekliyor babylovee sen demiştin demi bunu

Ben 2 görümcemin yaşları var kanka ikisininde 2 çocuğu var, biri diyor ki 2.yok gibiydi anne olduğumu onunla anladım tadına vardım diyor, diğeride 2.saçıma beyazı düşürdü

Canım iste birazımız zorluklarla bir sorunlarla ilerliyoruz. Sorunsuz gecirenler de oldukca fazla artık hamileligimizin keyifli olmasını diliyorum hepimiz icin
Canım olsun kullan insülin kullaninca hic degilse biraz daha rahat oluyor insan. Kendim icin degil evladım icin rahat oluyorum isin doğrusu. Çünkü doktorum bebek icin cok tehlikeli oldugunu söyledi yüksek sekerin.
Allahım yardımcımız olsun canım napalim bizde boyle gecirecekmisiz hamişligi.
Benimde yuksek gitti gecen hafta hep. Bu hafta birkac kere ölçtüm ölçesim pek gelmedi ama yine yarindan itibaren günde 6 8 kez olcmeye başlarım tekrar. Aclik tokluk bakiyorum hep. Bende güne yayılmış sekilde günde 4 kez vuruyorum. Sabah 9 oglen 4 aksam 6 gece 9 ünite vuruyorum. Sifa olsun diyelim bide tansiyon sıkıntısı yasamazsam bu sekilde idare ede ede doguma kadar yolumuz var

babylovee canım nasılsın bugün hiç sesin çıkmadı?
Kuzum, vallahi sabah baş ağrısıyla uyandım öyle olunca tedirgin oldum tansiyon aletine bile yaklasamadim.. sonra bir cesaret ölçünce yine nispeten iyi çıktı.
Bir daha da olcmedim.
Migren var bide bende,strese girdikce migren tetiklendi bide demek ki baş ağrım da gecmedi o nedenle.
Yatip kalkiyorum sabahtan beri pek tadım yok kuzum sagol sordugun icin

Hatırlamam mı kuzum hatırlıyorum hatırlıyorummm :))
Msjınla yürek bi hopladı
Canım sıkıldı ayol bi heyecan katayım dedim sus pustu herkes hahahah

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…