- 10 Haziran 2024
- 2.613
- 3.917
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.321
beklemedeyiz komutanımMaşallah canım enerjili olman çok güzel
Senin ilk cocuk değil mi yazdın mı daha önce htırlayamadım sezeryan nasılsın kesinleşti canım.
24 kasım şimdiye kadr 3 üyeden duydumo gün güzel olacak buralar demek sağlıkla gelsin inşallah
Eşyalarıda yıkayan kaldıranlar var 4 5 kişi sanırım herkes en azından bi kasımı bekliyor :))
Bugün 2 farklı kişiden apayrı görüşler aldım ne desem bilemedim
Kısa süreli oğlumun okuluna uğradım öğretmeni dedi ki bende 38 de kızımı doğurdum inan ilkine göre çok zorlandım sabrımın çok taştığı vücudumun çok eror verdiği zamanlar oldu sende bunu fark edeceksin dedi.
2 .side sınıftan bi veli "varya öyle sakin ve bilinçli oluyorsun ki ilk çocuk büyümüş 2.yle evde başbaşasın her şeyin tadını ala ala büyüteceksin dedi
Yani insanların dediklerine yalan yanlış diyemem herkes tecrübesini aktarıyor ama hamilelik kişiye özel,doğum ha keza öyle, sonunda kavuştuğumuz cocuk seninkinden onunkinden farklı .. garibime giden öyle olacaksın.. böyle olacaksın denmesi
Evet kısmet bakalım kahramanımızı neler bekliyorHerkesin farklı bir tecrübesi var canım, elbette senin de sana göre bir tecrüben olacak, gönlüne göre olur süreç inşallah, bazısı hayatı kolay yaşıyor, bazısı daha çetrefilli işte herkes kendini anlatıyor
Vay be şimdiden kendine ait bir odası varEki Görüntüle 3662161
Kızlarr oğluşumun odası geldikurulumu oluyo şimdi gözyaşım pıtt Odasındaki eksiklikler tamamlanınca resim paylaşacağım sizlerle
Çook heyecanlı hızlı kursunlar onca hamiş beklior deEki Görüntüle 3662161
Kızlarr oğluşumun odası geldikurulumu oluyo şimdi gözyaşım pıtt Odasındaki eksiklikler tamamlanınca resim paylaşacağım sizlerle
Ben 2 görümcemin yaşları var kanka ikisininde 2 çocuğu var, biri diyor ki 2.yok gibiydi anne olduğumu onunla anladım tadına vardım diyor, diğeride 2.saçıma beyazı düşürdüBugün 2 farklı kişiden apayrı görüşler aldım ne desem bilemedim
Kısa süreli oğlumun okuluna uğradım öğretmeni dedi ki bende 38 de kızımı doğurdum inan ilkine göre çok zorlandım sabrımın çok taştığı vücudumun çok eror verdiği zamanlar oldu sende bunu fark edeceksin dedi.
2 .side sınıftan bi veli "varya öyle sakin ve bilinçli oluyorsun ki ilk çocuk büyümüş 2.yle evde başbaşasın her şeyin tadını ala ala büyüteceksin dedi
Yani insanların dediklerine yalan yanlış diyemem herkes tecrübesini aktarıyor ama hamilelik kişiye özel,doğum ha keza öyle, sonunda kavuştuğumuz cocuk seninkinden onunkinden farklı .. garibime giden öyle olacaksın.. böyle olacaksın denmesi
Canım iste birazımız zorluklarla bir sorunlarla ilerliyoruz. Sorunsuz gecirenler de oldukca fazla artık hamileligimizin keyifli olmasını diliyorum hepimiz icinEvet bütün mesajları geriden okudum yaklaşık 1 haftamı aldı herkesin durumuna hemen hemen hakimimevet benim normalde 27 den 32 ye kadar diyetle iyi gidiyordu 32 de bir anda aynı şeyleri dönüp dolaşıp yememe rağmen sınır üstü çıkınca panik oldum 32 haftamda perinatologa durumu anlattım suyumun biraz fazla olduğunu bebeğinde kilosunun 1900 lerde olduğunu haftasına göre 200 300 gram önden gittiğini söyledi muhtemelen şekerden dolayı olabileceğini söyledi ve beni aynı gün endokrine yönlendirdi endokrin hemen insilün başlattı önce 7 ünite tek doz başlattı sonra takipte düzelmenin az olduğunu görünce 12 ünite tek doz dedi onda da orta bir ilerleme gördü en sonunda işte günde 2 doz sabah akşam olacak şekilde sabah 5 akşam 10 Ünite yapmamı istedi hafta sonu da ölçümlerimi istedi bende bekliyorum bakalım umarım şifa olur bebeklerimize yani şu anlık açlık tokluklar en azından sınıra yakın yada çok az sınırın üzerinde gibi umarım kontrol altına alırız aç dolaşıyorum resmen kilo da verdim baya inşallah şekerle ilgili sorun yaşayan tüm anneler ve diğer tüm diğer sıkıntı çeken anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. He bu arada normal doğum istiyordum ilk gebeliğim ama korkumdan diyorum ki 37 bittiği gibi sezeryan olayım şekerden dolayı da kafam karışık pazartesi randevum var bu durumu doktorumla paylaşacağım bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor insilüne rağmen ölçümlerin ?
Ahahahaahaha aynennVay be şimdiden kendine ait bir odası var
18 yaşında annemle yatan ben
Tek kişi gelmiş adam iki kişi olsaydı iyidiÇook heyecanlı hızlı kursunlar onca hamiş beklior de
Ucundan tut kankaTek kişi gelmiş adam iki kişi olsaydı iyidianca biter herhalde
Kuzum, vallahi sabah baş ağrısıyla uyandım öyle olunca tedirgin oldum tansiyon aletine bile yaklasamadim.. sonra bir cesaret ölçünce yine nispeten iyi çıktı.babylovee canım nasılsın bugün hiç sesin çıkmadı?
büyük heycanla bekliyoruz sonucuEki Görüntüle 3662161
Hatırlamam mı kuzum hatırlıyorum hatırlıyorummm :))Kız tüp bebekte aynı gruptaydık ya unuttun muen son sen transfer oldun galiba ben pozitiften sonra buralarda takılmaya başladım tüp bebek doktorumda kadındı hatta tatile gideceğimiz gün bile erkek dr gitmemek için uçaktan 1 saat önce kendi dr’ma gittim o hakim sonuçta benim tüm sürecime
Canım sıkıldı ayol bi heyecan katayım dedim sus pustu herkes hahahahMsjınla yürek bi hopladı
Evet kirazım benim genel olarak hayatimda da kullandığım bir şeydir
Oyy merakla bekliyorumEki Görüntüle 3662161
Geçmiş olsun canımKuzum, vallahi sabah baş ağrısıyla uyandım öyle olunca tedirgin oldum tansiyon aletine bile yaklasamadim.. sonra bir cesaret ölçünce yine nispeten iyi çıktı.
Bir daha da olcmedim.
Migren var bide bende,strese girdikce migren tetiklendi bide demek ki baş ağrım da gecmedi o nedenle.
Yatip kalkiyorum sabahtan beri pek tadım yok kuzum sagol sordugun icin
Eki Görüntüle 3662161
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?