Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kız ben senin yerinde olsam dünden beri aralık grubunu komple okuyup bitirmiştim örnek alın örnek sıfır merak
Sırt ağrımdan uyuyamıyorum hiç, sağa yatma sırt üstü yatma dediler ya böbrek genişlemesinden dolayı, gece o kadar çok uyanıyorumki, birde kızım da yanımda yatıyor, kalk gez yat derken bir süre sonra artık uykudan bayılıyorum

Geçmiş olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinize

Kanka erkek kadın doğumcularla yapamam ben utangaç bir kızım
O neydi gızz inanmamm O sırada 1 kere devlet hastanesinde mecburiyetten kadın doktora giden "me".
Bir de gebelik tüp bebekle olduğu için 2025 benim için ekstra gelen baksın giden baksın yılı oldu resmen

O neydi gızz inanmamm O sırada 1 kere devlet hastanesinde mecburiyetten kadın doktora giden "me".
Bir de gebelik tüp bebekle olduğu için 2025 benim için ekstra gelen baksın giden baksın yılı oldu resmen
Kız tüp bebekte aynı gruptaydık ya unuttun mu en son sen transfer oldun galiba ben pozitiften sonra buralarda takılmaya başladım tüp bebek doktorumda kadındı hatta tatile gideceğimiz gün bile erkek dr gitmemek için uçaktan 1 saat önce kendi dr’ma gittim o hakim sonuçta benim tüm sürecime

Benim gün içinde olmuyor ama gece uyandıktan sonra kollarım uyuşmaya başlıyor geri uyuyamıyorum. Ayaklarımı yukarı kaldırınca daha az olduğunu fark ettim, kesin çözüm olmasa da bir tık işe yarıyor gibi.

Maşallah canım enerjili olman çok güzel
Senin ilk cocuk değil mi yazdın mı daha önce htırlayamadım sezeryan nasılsın kesinleşti canım.
24 kasım şimdiye kadr 3 üyeden duydum o gün güzel olacak buralar demek sağlıkla gelsin inşallah

Eşyalarıda yıkayan kaldıranlar var 4 5 kişi sanırım herkes en azından bi kasımı bekliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…