- 8 Eylül 2021
- 1.937
- 2.980
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.301
Sırt ağrımdan uyuyamıyorum hiç, sağa yatma sırt üstü yatma dediler ya böbrek genişlemesinden dolayı, gece o kadar çok uyanıyorumki, birde kızım da yanımda yatıyor, kalk gez yat derken bir süre sonra artık uykudan bayılıyorumKız ben senin yerinde olsam dünden beri aralık grubunu komple okuyup bitirmiştimörnek alın örnek sıfır merak
Geçmiş olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinizeBurda suni sancıları, balon takılmasını falan görünce hafif bir tırstım ama hallederiz hepimiz ya o kadar da kötü değil.
Muayeneden çıktım. 1.6-1.9 cm ölçüldü serviks. Bası ile 0.8 yine. Ağır tasıma, cinsel ilişki yasak onun dışında ufak yürüyüşlere sorun yok, eve gidebilirsin dedi. Once kan testi sonuçlarını ve Ctg bin boşalmasını bekliyorum tabi
Cuma günü kendi doktoruna git rutin muayeneni ol, bir sıkıntın olursa gel.ama çocuk ciger geliştirici iğne de aldı.erken gelse de sorun olmaz dedi
Ay evet yaa bu adam hayalimdeki doktor ama maalesef uzağızKızlar bu adam sezeryanda bile doğumun başlamasını bekliyormuş
Benim dibimde ama gitmedimAy evet yaa bu adam hayalimdeki doktor ama maalesef uzağız
Kız niyeeBenim dibimde ama gitmedim
Aaa sepide komik mibilerek etiketlemedim bak
Kanka erkek kadın doğumcularla yapamam benKız niyee
O neydi gızz inanmammKanka erkek kadın doğumcularla yapamam benutangaç bir kızım
Kız tüp bebekte aynı gruptaydık ya unuttun muO neydi gızz inanmammO sırada 1 kere devlet hastanesinde mecburiyetten kadın doktora giden "me".
Bir de gebelik tüp bebekle olduğu için 2025 benim için ekstra gelen baksın giden baksın yılı oldu resmen
Ben de semra ozeri takip ediyorum o da eger anneye ya da bebege bi zarari, aciliyeti yoksa sezaryende bile dogumun baslamasini bekliyorKızlar bu adam sezeryanda bile doğumun başlamasını bekliyormuş
Bence matıklı, eğer tehlike yoksaBen de semra ozeri takip ediyorum o da eger anneye ya da bebege bi zarari, aciliyeti yoksa sezaryende bile dogumun baslamasini bekliyor
Doktordan doktora yaklasim degisiyo ya galiba
Benim gün içinde olmuyor ama gece uyandıktan sonra kollarım uyuşmaya başlıyor geri uyuyamıyorum. Ayaklarımı yukarı kaldırınca daha az olduğunu fark ettim, kesin çözüm olmasa da bir tık işe yarıyor gibi.Kızlar bir aydır yazamıyorum ama arada girip okuyorum nedenide çok kötü karpaltünel sendromu oldum ellerim hiçbirşey tutmuyor atel ile geziyorum sürekli online alışverişlerimi bile yapamaz hale geldim. Geceleri ağrıdan uyuşukluktan uyuyamıyorum benim kadar ileri derecede yaşayan varmı bilmiyorum ama çok sıkıntılı birşeymiş. Bugün 34. Hafta oldukplasenta previa kaynaklı sezeryan olucam. Doktor tahmini 20 kasım olur dedi. İsime karar verdik Marsel olucak eşyaları ve dolapları hazırladık sadece hastane çantası ve hediyelikler çikolata kaldı
Sizlerde durumlar nasıl
İlk sezeryanda bence beklenir ama sonrakilerde sancılara kadar beklediğini pek sanmam.Kızlar bu adam sezeryanda bile doğumun başlamasını bekliyormuş
Msjınla yürek bi hopladıAaa sepide komik mibilerek etiketlemedim bak
Bende sanmıyorum riskleri de var gibiİlk sezeryanda bence beklenir ama sonrakilerde savcılara kadar beklediğini pek sanmam.
Maşallah canım enerjili olman çok güzel30. Haftadan sonra hem bir enerji geldi hem yeni ağrı türleribenim doğum şekli netleşti doktor 38 den sonra Sezeryan aliriz dedi insallah kasım annesi olacağım 24 kasim gibi sanirim 38+2 de eşyaları hazırladınız mı ben kıyafetlerini yıkadım çantayı bugün yarın hazır ederim bebemin hiç örgü yeleği yok onu da aldım mı tamam gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?