- 1 Aralık 2022
- 3.200
- 5.189
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.341
Yazayım kuzum güzel olurÇok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
annabelica doktorun tarih verdiği bu arkadaşları tablonun altına bir yere not etsek mi ? Bakıp bizde doğumu yaklaşan kızları check ederiz dua ederiz unutuyoruz tarihleri ister istemez:/
Avukatsin diye de seni secmis olabilir miİki gün gelmedim grup karışmış. Adminsin duruma el at falan demiş arkadaşımız. Ben sadece tablomuzu yaptım hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bu konulardaKocaman kadınlarız herkes özgürce kavga edebilir sıkıntı yok benim açımdan yine de okumaya çalışıcam çok yoğun ve yorgunum
Bunu gördüm ama buradan yapamadım ya dur kurcalayayım bi olmadı düz yazarımTablo yapmak istiyorsan şurdan satır sutun ekleyerek yapabilirsin canım ama çokta uğraşma düz yaz altına ne olacak önemli olan tarihleri hatırlamamız
Ooo hem admin hem avukat. Sorumluluk büyük adminimAvukatsin diye de seni secmis olabilir mi
Kaos benim işim tabiAvukatsin diye de seni secmis olabilir mi
Ben aldım bundan canım. Ama biberonda aldım sonrası içinKızlar be biberon almadım, ilk etapta biberon vermeyelim dedi annem, alternatif süt kaşığı tarzı şeyler var ama hiç nedir, ne değildir bilmiyorum şöyle bir şey buldum, hiç alan var mı fikriniz var mı?
Babyjem Anne Süt Kaşığı - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Anne Süt Kaşığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkes özgürce kavga edebilir demesekİki gün gelmedim grup karışmış. Adminsin duruma el at falan demiş arkadaşımız. Ben sadece tablomuzu yaptım hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bu konulardaKocaman kadınlarız herkes özgürce kavga edebilir sıkıntı yok benim açımdan yine de okumaya çalışıcam çok yoğun ve yorgunum
Aa başka tarihler de varmış dur hemen kopyalıyorum
Kanka bana dediklerini demiş zaten
Adminim arada güme gidiyordun sendeİki gün gelmedim grup karışmış. Adminsin duruma el at falan demiş arkadaşımız. Ben sadece tablomuzu yaptım hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bu konulardaKocaman kadınlarız herkes özgürce kavga edebilir sıkıntı yok benim açımdan yine de okumaya çalışıcam çok yoğun ve yorgunum
Bu kadar sorumluluğum var maaş istiyorum
Ay ne diyim ama ben sevmem böyle işleri kavga çıkınca kaçarımHerkes özgürce kavga edebilir demesekgaza gelmesinler
Akıllı insanın hali başkaAy ne diyim ama ben sevmem böyle işleri kavga çıkınca kaçarım
aferin ince msjımı almışınO sırada dallama giren biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?