- 15 Ağustos 2024
- 2.314
- 4.652
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.681
Mersin canımNeresi orası biz doğalgaz yakmaya başlamışken orda sıfır kollu giyiliyor haksızlık
Ben öyle yaptım canım hiç evde organizer almadım ve bunu sonradan da kullanabilirim hem çocuğun kırtasiye malzemelerinde hem kendi kitaplarımda ya da biri mesela manyetik blokları dizmiş çok güzel olmuştu çok amaçlı yaniEv içi organizer hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikir bence eve çanta alınması yerine bu yeterli
Canım şaka yapıyorum herkes çocuğuna elinden ne gelirse mutlaka en iyisini yapmak ister sağlıklı olsunlar da ucuz pahalı farketmez kiKeçe çanta da hafif,yeterli ve çok amaçlı.ben de düşünüyorum öyle bir şey. Biz kendimiz parayla yatak ve komidin aldık sadece,o da ikinci el. Onun dışında ya hediye ya da tanıdıklar verdi. İlk çocuk heves edersin diyorlardı da..çocuğum da ben de akışa bıraktık
Canım ben 3 haftadır diyet yapıyorum karbonhidratı kesinlikle kesmen lazım hergün sebze yemeği yedim sabahları sadece yumurta yedim ekmek 2 dilim tam bugday yedim doktor yiyebilirsin dedi 2 haftada bebeğim sadece 300 gr almıştı bir haftada 300 gr alıyordu normalde sebze yemeği yediğim için bu kadar kilo almadığını düşünüyorumBugün rutin kontrolümüze gittimhaberler iyi mi kötü mü bilemedim benle aynı haftada olan var mı şuan 32+5teyim. Sın kontrolde kilosu 1700dü bebeğin ben 2-2100 civarı olmuştur derken doktor 2.5 kilo olmuş dedi şok oldum bebiş az kilo alsın diye önereceğiniz yiyecekler var mı çünkü çok hızlı ve fazla kilo alıyor gibi şuan kilosu 35-36haftaya uyumluymuş yani doktor genel olarak bacakları falanda uzun biraz büyük haftasına göre dedi. Birde başı yukarı dönmüş yine en son aşağıdaydı doğuma kadar dönmeyedebilir alan azaldığı için ki büyüklüğünü de düşününce sezeryan olman mantıklı olur dedi
Oy bide bu kilolu olmaları çıktı ben en çok bu sene gördüm bunu yani ne yiyoruzda alıyorlar hayret benimde önde gidiyo 34 olucam cuma günü kaç dicek acaba diye çok korkuyorum napcaz bilmiyorum bide ilk bebeğim 3150 doğmuştu kaç doğurdun falan diye sordu 2500 olsa bir kilo daha almasına razıydım ama 4 olmaz inşBugün rutin kontrolümüze gittimhaberler iyi mi kötü mü bilemedim benle aynı haftada olan var mı şuan 32+5teyim. Sın kontrolde kilosu 1700dü bebeğin ben 2-2100 civarı olmuştur derken doktor 2.5 kilo olmuş dedi şok oldum bebiş az kilo alsın diye önereceğiniz yiyecekler var mı çünkü çok hızlı ve fazla kilo alıyor gibi şuan kilosu 35-36haftaya uyumluymuş yani doktor genel olarak bacakları falanda uzun biraz büyük haftasına göre dedi. Birde başı yukarı dönmüş yine en son aşağıdaydı doğuma kadar dönmeyedebilir alan azaldığı için ki büyüklüğünü de düşününce sezeryan olman mantıklı olur dedi
Sebze kepek ekmek oda 3 dilim dedi doktor meyveyi çok yeme canım muz fln hiç yeme sadece yeşil elma öyle devam et benceOy bide bu kilolu olmaları çıktı ben en çok bu sene gördüm bunu yani ne yiyoruzda alıyorlar hayret benimde önde gidiyo 34 olucam cuma günü kaç dicek acaba diye çok korkuyorum napcaz bilmiyorum bide ilk bebeğim 3150 doğmuştu kaç doğurdun falan diye sordu 2500 olsa bir kilo daha almasına razıydım ama 4 olmaz inş
Ay banada hediye gelseydiKeçe çanta da hafif,yeterli ve çok amaçlı.ben de düşünüyorum öyle bir şey. Biz kendimiz parayla yatak ve komidin aldık sadece,o da ikinci el. Onun dışında ya hediye ya da tanıdıklar verdi. İlk çocuk heves edersin diyorlardı da..çocuğum da ben de akışa bıraktık
Ben de home office devam ediyorum. Bebeğim büyüyünce inşallah normal ofise geçeceğim ikisini beraber götürebilirsemBen işten çıkalı 1 sene olduhome ofis şeklinde çalışıyorum ama eşimde avukat onun ofisini kullanıyorum işim düştükçe müvekkil görüşmesi için ofisini kullanıyorum öyle canım
ben bunu hala aşamadımMersin canımburada 6 ay yaz hahah o sırada çocuğuma 2.0 tog tulum almam
Kuzu ya dedim ki sıcak olursa da hemen 1.0 tog alırım bunu da kampta kullanırız hiç dert değilben bunu hala aşamadımbir şeyde demedim ama
Dur daha naptın göbek deliklerinin dışa dönüşüne şahit olucaz benimki kilodan dolayı baya senedir içeri gömülü duruyordaDaha genişleyecek yerim kalmadı dedikçe benim göbüşün ortama girişi
Sorun şu ki karbonhidratlı beslenmiyoruz. Hani ekmeği ayda 1 falan yiyorumdur o kadar yemiyoruz ve evde zaten sebze-et ağırlıklı besleniyoruz ve çoğu yağsız pişen yemekler (eşimin koreli olması sebebiyle hep kore tarzı besleniyorum aslında) ve öyle yüksek kalorili yemekleri yok kızartma vs zaten yemiyoruz.bunun dışında yemekle genelde meyve suyu içiyorum ama evde kendim yapıyorum biraz genetik heralde kilosu öünkü yeğenlerimde hep kilolu doğduCanım ben 3 haftadır diyet yapıyorum karbonhidratı kesinlikle kesmen lazım hergün sebze yemeği yedim sabahları sadece yumurta yedim ekmek 2 dilim tam bugday yedim doktor yiyebilirsin dedi 2 haftada bebeğim sadece 300 gr almıştı bir haftada 300 gr alıyordu normalde sebze yemeği yediğim için bu kadar kilo almadığını düşünüyorum
Yaa deme daha dün dedim eşime bazı göbüş delikleri dışarı çıkıyomuş benim olmadı diye meğer erken konuşmuşumDur daha naptın göbek deliklerinin dışa dönüşüne şahit olucaz benimki kilodan dolayı baya senedir içeri gömülü duruyordaçok tatlı bir göbüs amma heee
Bebisin erkekmiydu canım tek sebep bu bile olabilir diyor çünkü doktorSorun şu ki karbonhidratlı beslenmiyoruz. Hani ekmeği ayda 1 falan yiyorumdur o kadar yemiyoruz ve evde zaten sebze-et ağırlıklı besleniyoruz ve çoğu yağsız pişen yemekler (eşimin koreli olması sebebiyle hep kore tarzı besleniyorum aslında) ve öyle yüksek kalorili yemekleri yok kızartma vs zaten yemiyoruz.bunun dışında yemekle genelde meyve suyu içiyorum ama evde kendim yapıyorum biraz genetik heralde kilosu öünkü yeğenlerimde hep kilolu doğdu
Benim bu ilk hamileliğim ben biraz kilo eğilimi bana çekti diye düşünüyorum ama bu aralar demir takviye alsamda artmıyo düşük o yüzden desteklesin diye pekmez falan yiyorum üzüm vs onlar mı aldırdı acaba diye düşündüm. Ve demirim düşük olunca da aşırı halsiz kalıp sürekli uyuyorumOy bide bu kilolu olmaları çıktı ben en çok bu sene gördüm bunu yani ne yiyoruzda alıyorlar hayret benimde önde gidiyo 34 olucam cuma günü kaç dicek acaba diye çok korkuyorum napcaz bilmiyorum bide ilk bebeğim 3150 doğmuştu kaç doğurdun falan diye sordu 2500 olsa bir kilo daha almasına razıydım ama 4 olmaz inş
ErkekBebisin erkekmiydu canım tek sebep bu bile olabilir diyor çünkü doktor
Benimki daha yeni yeni çıkmaya başlıyor canım dışarıYaa deme daha dün dedim eşime bazı göbüş delikleri dışarı çıkıyomuş benim olmadı diye meğer erken konuşmuşum
O zaman genetik olabilir canım ama yinede sen meyve suyunu içmesen iyi olur kendin yapsam bile içme bence bakalım bi dahaki kontolünde farklılık olacak mı hem öğrenmiş olursunSorun şu ki karbonhidratlı beslenmiyoruz. Hani ekmeği ayda 1 falan yiyorumdur o kadar yemiyoruz ve evde zaten sebze-et ağırlıklı besleniyoruz ve çoğu yağsız pişen yemekler (eşimin koreli olması sebebiyle hep kore tarzı besleniyorum aslında) ve öyle yüksek kalorili yemekleri yok kızartma vs zaten yemiyoruz.bunun dışında yemekle genelde meyve suyu içiyorum ama evde kendim yapıyorum biraz genetik heralde kilosu öünkü yeğenlerimde hep kilolu doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?