- 1 Aralık 2022
- 3.220
- 5.234
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.721
Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi mesela
Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyo
Öyle şakalar yapıyorlar arada aşkomNormal o zaman canımiyi ki sormuşum tek ben de değil o zaman
Hareketliyken hissetmek çok zor bir şeyler yiyip soluna yatarak dene bir de canım kontrol etmiş olursunİnşalah öyledir canımsabah böyle sanki dirseğini geçirmiş gibi hissettim sonra hatırlamıyorum işte, ben de hareketliyim belki ondan diyorum
Benim de birkaç gündür öyle canım. Arada dinleniyorlar heralde bilmiyorum. En son gittiğimde doktor artık gece tekmeleriyle uykundan uyandırmaya başlar dedi ama ben hiç duymuyorum bile uyurkenKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Meslekten uzaklaşma düşüncesi de çok üzücü geliyor bir yandan da bebeğime kendim bakmak istiyorumbende öyle düşünüyorum ama eşim çocuk var artık çalışmak yok çocuğa bakacak kimse yok diye kreşe veririz dedim kreşe vereceğimiz para zaten bir maaş annesi olarak senin bakman daha iyi dedi de bilmiyorum artık okula gideceği zaman çalışabileceğim gibi duruyor da bakalım zaman ne gösterecek
Kesinlikle öyle her bir güncelleme mutlu ediyorHer bir detayı harika değil mi amavarsın pörtlesin varsın çatlasın göbüşler feda olsun bebişlerimize
Evde ben de eşimin pijamalarını falan giyiyorumBenimki o yolda ilerliyoraçılıyor dışa doğru yavaş yavaş
eşimin kıyafetleri online
Kuzum bazı günler öyle oluyor gerçekten. Bir gün önce noluyor bu kadar hareket diyorum, ertesi gün tribe giriyorum hadi kopsana diye. Sürekli dürtüyorum, eşim rahat bırak çocugu diye kızıyorKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Benim de birkaç gündür öyle canım. Arada dinleniyorlar heralde bilmiyorum. En son gittiğimde doktor artık gece tekmeleriyle uykundan uyandırmaya başlar dedi ama ben hiç duymuyorum bile uyurken
Kuzum bazı günler öyle oluyor gerçekten. Bir gün önce noluyor bu kadar hareket diyorum, ertesi gün tribe giriyorum hadi kopsana diye. Sürekli dürtüyorum, eşim rahat bırak çocugu diye kızıyor
Hepimiz aynı şeyleri yazmışız, herkes yaşamış aynı tedirginliğiKuzum bazı günler öyle oluyor gerçekten. Bir gün önce noluyor bu kadar hareket diyorum, ertesi gün tribe giriyorum hadi kopsana diye. Sürekli dürtüyorum, eşim rahat bırak çocugu diye kızıyor
Bende 33 haftalığım toplam 11 kilo ile devamKızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum
Kızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
Gayet güzel kilon kız neye üzüldünKızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
Sanırım bu çalışma işi bebeğimiz doğup büyüdükten sonra duruma göre hareket edeceğimiz bir konu umarım sağlıkla büyütebilir çocuğumuza yetebiliriz gerisi bir şekilde hallolur inşallahMeslekten uzaklaşma düşüncesi de çok üzücü geliyor bir yandan da bebeğime kendim bakmak istiyorumen azından şimdilik rafa kaldırmaya çalılıyorum bu konuyu
33+2 12 kilo aldım 78 civarında gidip geliyorumKızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?