- 17 Eylül 2025
- 274
- 375
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.701
Pekmez ve tahin aldiriyor evet da onlar demir sagliyormuymus yeni duydum ispanakta vs daha fazla canım bence onları ye daha çokBenim bu ilk hamileliğim ben biraz kilo eğilimi bana çekti diye düşünüyorum ama bu aralar demir takviye alsamda artmıyo düşük o yüzden desteklesin diye pekmez falan yiyorum üzüm vs onlar mı aldırdı acaba diye düşündüm. Ve demirim düşük olunca da aşırı halsiz kalıp sürekli uyuyorum
Her bir detayı harika değil mi amaBenimki daha yeni yeni çıkmaya başlıyor canım dışarıson haftalarda pörtleyecek sanırım
Eş desteği ve koltuk yardımıylaHiii baş aşağı durmak mıııöyle meziyetlerim de yok ki inş döner bebiş bakalımm
Benimki o yolda ilerliyorYaa deme daha dün dedim eşime bazı göbüş delikleri dışarı çıkıyomuş benim olmadı diye meğer erken konuşmuşum
eşimin kıyafetleri onlineKızlar ya benim gibi bütün yazı elbise vs ile geçirip kışın ne giyeceğini düşünen varsa bu artışın taytları gerçekten şahane. 80 kiloya yaklaşıyorum şu an pantolon falan hiç yakıştıramam kendime. Zaten çok gezmiyorum markete hastaneye falan yeterince işimi görüyor. Şimdi bir de şardonlusunu alacağım. Tayt arayan varsa duyurulur
Eş desteği tam olarak nasıl bir destekEş desteği ve koltuk yardımıylason güne kadar dönme ihtimali var diye biliyorum
Tutup sallamalı ajsj bu şaka değil bak yaşandı ertesi gün sezeryanı vardı ne kaybederim diyoduEş desteği tam olarak nasıl bir destek
Oh şükür meslektaşlarım varmışş :)Ben mühendisim canım
Günaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum
Ah hayalim resmen ne güzell. Ben kaliteciyim o yüzden mecbuuğğuuurr.Ay ben de muhendisimevden calisangillerdenim allahtan
Ay beninki de bundaan. Bir de bu markanın emzirme yastığını aldımm ben aynı desen şuan yatarken kullanıyorum çok güzel.Ev için ben de bundan aldım amasepide ninki de çok hoşuma gitti
Babyjem Katlamalı Çanta Anne&Bebek Organizer Yeşil Çiçek - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Katlamalı Çanta Anne&Bebek Organizer Yeşil Çiçek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bende öyle düşünüyorum ama eşim çocuk var artık çalışmak yok çocuğa bakacak kimse yok diye kreşe veririz dedim kreşe vereceğimiz para zaten bir maaş annesi olarak senin bakman daha iyi dedi de bilmiyorum artık okula gideceği zaman çalışabileceğim gibi duruyor da bakalım zaman ne gösterecekBen de home office devam ediyorum. Bebeğim büyüyünce inşallah normal ofise geçeceğim ikisini beraber götürebilirsem
Puset örtüsü bu marka ekledim herkes tavsiye etmiş alacağım ben deOh şükür meslektaşlarım varmışş :)
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com ERKUGO Dinozor Yumurtası Bebek Tırnak Törpüsü, Tse Ve Ce Belgeli Çocuk Pilli Tırnak Kesme, MAVİ - Fiyatı, Yorumları
ERKUGO Dinozor Yumurtası Bebek Tırnak Törpüsü, Tse Ve Ce Belgeli Çocuk Pilli Tırnak Kesme, MAVİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak - Fiyatı, Yorumları
ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunları aldım canım.
Ayrıca kızlar şu aşağıdaki linkteki battaniye o kadar güzel geldi ki bayıldım bayıldım. Tavsiyediirr.
eradkids Premıum Ayıcık Desenli Nakışlı Bebek Battaniyesi 90 X 110 Krem Wellsoft ANTİ-BAKTERİYEL - Fiyatı, Yorumları
eradkids Premıum Ayıcık Desenli Nakışlı Bebek Battaniyesi 90 X 110 Krem Wellsoft ANTİ-BAKTERİYEL yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ah hayalim resmen ne güzell. Ben kaliteciyim o yüzden mecbuuğğuuurr.
Ay beninki de bundaan. Bir de bu markanın emzirme yastığını aldımm ben aynı desen şuan yatarken kullanıyorum çok güzel.
Canım yerleri daraldıkça yavaş hareket edebilirler benim de 30.haftada az hareket ediyordu yarın 32 oluyoruz şuan horon tepiyor. Takipte kal minicik hareketi bile çok kıymetli. İçin rahat etmezse de doktora gitKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Uygulamalı anlatırmısın özelde kankaTutup sallamalı ajsj bu şaka değil bak yaşandı ertesi gün sezeryanı vardı ne kaybederim diyodu
Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi meselaKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Ben de bugün 25+6 yım 2 haftadır lambur lumbur olan bebem dün ve bugün çok sakin beni de bir korkuyor sarmıyor değil yani ..Aşkım geçen bende yazmıştım buraya 2 hafta aşırı hareketliydi göbeğimde çıkacak gibi, ama bir an 3 gün hareketleri zayıfladı inanılmaz, sanki ilk haftalarda yeni yeni hissediyromuşum gibi, şu an yine hareketlendi mesela
Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyoKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Aynısını yaşıyorum difemcim hiç korkma dün çok sakindi zorla dokunarak hareket ettiriyodum hatta, bugün hareket etmeye başladı. Değişiyo bence, bide aklıma artık yerleri mi daraldı diye geliyo
Kesinlikle öyle , bende çok korktum hatta eşime dedim çok sakin zor hissediyorum diye , daha öncede sürekli yaşadığım için biraz sakin kalmaya çalışıyorum öyle günlerdeBen de bugün 25+6 yım 2 haftadır lambur lumbur olan bebem dün ve bugün çok sakin beni de bir korkuyor sarmıyor değil yani ..
Yüzünü senin sırtına doğru dönmüştür canım dr öyle açıklamıştı banaKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Puset örtüsü bu marka ekledim herkes tavsiye etmiş alacağım ben de
Organizer benm de çok hoşuma gitti temizlemesi de kolay keçelere göre
Canım yerleri daraldıkça yavaş hareket edebilirler benim de 30.haftada az hareket ediyordu yarın 32 oluyoruz şuan horon tepiyor. Takipte kal minicik hareketi bile çok kıymetli. İçin rahat etmezse de doktora git
Yüzünü senin sırtına doğru dönmüştür canım dr öyle açıklamıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?